bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sochár smrti

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Séria:Robert Hunter (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:408
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 03:00

Lepšia cena: 16,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,11 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sochár smrti

Bývalého prokurátora štátu Kalifornia niekto zabije a rozštvrtí v jeho vlastnom dome. Detektíva Roberta Huntera z losangeleského oddelenia lúpeží a vrážd však oveľa väčšmi šokuje vizitka, ktorú vrah zanechal na mieste činu - bizarná krvavá socha vytvorená z častí tela obete. Hunterovi je od začiatku jasné, že vrahov výtvor má nejaký skrytý význam, ale čím intenzívnejšie sa ho snaží nájsť a pochopiť, tým viac mu uniká. Isté je len jedno - vrah prostredníctvom sochy komunikuje s políciou. Ale prečo? Vysiela ňou azda nejakú správu? Poskytuje kľúč k riešeniu? Alebo sa s nimi iba pohráva ako mačka s myšou?

Po niekoľkých dňoch sa objaví ďalšie rozrezané telo a pri ňom ďalšia ohavná socha. Medzi obeťami však nie je žiadna očividná spojitosť a vyšetrovanie sa dostáva do slepej uličky.
Hunter so svojím parťákom Garciom sa odhodlane vrhajú do nerovného súboja so zlom, ktoré sa nezastaví pred ničím. Podarí sa im včas poskladať správne všetky dieliky skladačky a chytiť najsadistickejšieho vraha, na akého doposiaľ narazili, skôr než zabije a zohaví ďalšiu obeť?

Detaily o knihe

Názov: Sochár smrti

Objednávací kód NA632737

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Klenot v mojej knižnici (Marián Péter, 3.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Máte radi záhady? Radi vyšetrujete rôzne prípady sériových vrahov v knihách? Nevadia vám nechutnosti? Hľadáte niečo vzrušujúce v príbehu? Ak ste odpovedali na všetky otázky áno, tak Chris Carter je pre vás jednoznačná voľba. Knihy nenadväzujú (veľmi) na seba, no odporúčam ich čítať zaradom, neskôr pochopíte prečo. Vo všetkých knihách sa spomína detektív Robert Hunter so svojim parťákom Garciom, v každej knihe sa vyšetruje nejaký prípad sériového vraha, ktorý svoje obete vraždí brutálnym spôsobom, vážne nechutne (až sa divím, kde autor berie inšpiráciu - niečo takéto len tak bežne človek nevymyslí) Čo to som si o ňom prečítal a už v tom mám jasno - študoval psychológiu sériových vrahov - je to aj patrične vidno v tých knihách. Perfektné! Verím v to, ak vás daný žáner priťahuje a prečítate si jednu (hociktorú) autorovu knihu. Neskutočne si ma autor získal. Veľmi sa mi páči jeho štýl písania. Knihy sú na prvý pohľad hrubé a dosť veľké, no krátkymi kapitolami sa raz dva ocitnete na konci najmä preto, že budete zvedaví, čo ďalej. Autor má zmysel na ukončovania kapitol, kde po skončení každej si hovoríte, že ”ešte jednu, ešte jednu” - až sa prípad vyjasnil a vy ste s detektívmi dostali vraha ani neviete ako rýchlo. Ďalšia vec, ktorá sa mi neskutočne páči - okrem vyšetrovania vrážd sa autor zaoberá psychológiou. Má za potreby vysvetliť konanie každého vraha, dostať sa do jeho mysle a “pochopiť” jeho konanie. Prečo tak koná, kvôli čomu/komu. Čo ho k tomu doviedlo... A keď na to príde, páchateľ nemá šancu uniknúť… Kvalitné čítanie.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x