bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Keď je to naozaj

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:408
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Keď je to naozaj

Za bežných okolností by sa cesty Oakleyho a Vaughn nikdy neskrížili. Oakley nie je obyčajný smrteľník. Tento slávny popový spevák sa môže pochváliť cenami Grammy, miliónmi fanúšičiek a povesťou šarmantného rebela. Problémovej hviezde sa však časom začne rozpadať rodinný život, s jeho hudobnou kariérou to ide dolu kopcom a bulvárne plátky si len mädlia ruky pri jeho škandalóznych výčinoch. Oakley potrebuje svetu ukázať, že konečne dospel. Nuž a kto by mu s tým pomohol lepšie ako Vaughn, čašníčka na čiastočný úväzok, ktorá musí prispievať do rodinného rozpočtu, aby sa uživili? Obyčajnejšie dievča by ste nenašli.
Vaughn prijme ponuku, aby predstierala, že je Oakleyho frajerka, a pokúsi sa zmeniť jeho imidž výtržníka na seriózneho hudobníka. Pre peniaze, za ktoré si jej bratia môžu dovoliť štúdium na vysokej škole, pretrpí aj divoké hollywoodske večierky, aj fiktívne správy na sociálnych sieťach. Zaumieni si, že oklame novinárov i fanúšikov. Skrátka, obetuje sa pre dobro veci. Lenže časom začne klamať aj seba. Veď ona by sa predsa nezamilovala do nafúkaného kreténa, čo sa nezmestí do kože!

Z anglického originálu When It’s Real (Harlequine® TEEN, USA 2017) preložila Denisa Jahičová.

Detaily o knihe

Názov: Keď je to naozaj

Originálny názov: When It’s Real

Objednávací kód NA205199

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

čakala som viac (Klaudia Čechová, 7.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Od tejto knihy som mala vysoké očakávania nakoľko séria Royalovci patrí medzi moje TOP. No musím však povedať, že som sklamaná. Príbeh o slávnom spevákovi Oakovi, ktorý mal všetko na čo si zmyslel a vymyslenej frajerke Vaughn som neuverila. Chýbal mi tam nejaký Wau moment alebo hlbší vzťah. Zápletka, ktorá sa objavila až na koniec knihy mi prišla prvoplánová a nedotiahnutá do konca. Ach som sklamaná.. Ale aby som nebola len negatívna, čo autorkám musím nechať je štýl písania - je jednoduchý, príbeh je písaný z oboch pohľadov čo ja osobne mám veľmi rada a kniha sa naozaj číta ľahko - žiaden zložitý dej, hrozivá zápletka, či veľa postáv. Príbeh odporúčam určite mladším čitateľkám 15+ a knihomoľkám, ktoré chcú pri knihe úplne vypnúť a zrelaxovať.

čakala som viac (Klaudia Čechová, 7.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Od tejto knihy som mala vysoké očakávania nakoľko séria Royalovci patrí medzi moje TOP. No musím však povedať, že som sklamaná. Príbeh o slávnom spevákovi Oakovi, ktorý mal všetko na čo si zmyslel a vymyslenej frajerke Vaughn som neuverila. Chýbal mi tam nejaký Wau moment alebo hlbší vzťah. Zápletka, ktorá sa objavila až na koniec knihy mi prišla prvoplánová a nedotiahnutá do konca. Ach som sklamaná.. Ale aby som nebola len negatívna, čo autorkám musím nechať je štýl písania - je jednoduchý, príbeh je písaný z oboch pohľadov čo ja osobne mám veľmi rada a kniha sa naozaj číta ľahko - žiaden zložitý dej, hrozivá zápletka, či veľa postáv. Príbeh odporúčam určite mladším čitateľkám 15+ a knihomoľkám, ktoré chcú pri knihe úplne vypnúť a zrelaxovať.

Výborné čítanie (Katarína Kvašňovská, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítala som mnoho príbehov, v ktorých sa slávny spevák zamiluje do obyčajného dievčaťa. Niektoré sa mi páčili viac, iné menej. Ale ak by som si niektorý z nich mala prečítať znova, tak by to bol práve tento. Dejová línia, ako taká, nie je ničím výnimočná. Všetko tu už bolo, o všetkom sa už písalo. Napriek tomu ma knižka do seba pohltila. A to úplne celú. Rozmýšľam, čo to spôsobilo. Autorkin štýl? Istým spôsobom áno. Vykreslenie postáv? Stopercentne. Láska medzi Oakom a Vaughn klíči veľmi pomaly a postupne. Nie je to žiadne divoké vzplanutie, aj keď nemožno poprieť, že je vášnivé. Ide síce o vymyslený príbeh, no vyvoláva vo vás pocit istej skutočnosti. Akoby sa niečo také mohlo stať. Niekde. Niekedy. Niekomu.

Keď je to naozaj (Som čitateľ, 21.6.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Erin Watt je pseudonym, pod ktorým sa ukrývajú dve autorky a to na slovenskej scéne známa a obľúbená Elle Kennedy a Jen Frederick. Obidve sa venujú ženskej beletrii a tentoraz po sérii Royalovci spojili opäť sily a napísali samostatný príbeh o svete slávnych. Kniha bola milá, príjemná a ukázala aj odvrátenú stranu života na výslní prostredníctvom Oakleyho, ktorý mal po skúsenostiach z minulosti problémy s dôverou. Do cesty mu priplietli Vaugh, ktorá mi ako postava celkom sadla a v mnohom som sa s ňou stotožnila. Veľmi sa mi páčilo iskrenie medzi nimi a čakanie na moment, kedy by sa to medzi nimi konečne posunulo. Autorky ma ale dovtedy poriadne naťahovali a hrali sa s mojou trpezlivosťou. Keď je to naozaj je fajn oddychovka, ktorú ocenia najmä mladšie ročníky a to ešte mladšie odo mňa (19-). Ako pätnásťročná by som túto knihu asi milovala... teraz som ale aj tak ostala aspoň spokojná.

Keď je to naozaj (Val, 27.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podobný námet som už čítala v knihe Kvet(v ČJ Růže pro Charlotte)-obyčajné dievča a svetoznámy spevák sa do seba zahľadia. Kým Kvet bol prepadák, toto bola pecka! Pri prvej kapitole som si hovorila ó môj bože, čo toto bude…hlavný hrdina Oakly sa mi vôbec nepáčil. Také malé veľké rozmaznané decko. Čo sa mi však páčilo bolo to, ako autorky vymysleli spôsob akým sa Oakly a Vaughn(tu mi vždy prišiel na rozum herec Vince)mali dať dokopy a ako sa spoznali v skutočnosti. Pre Oaklyho ego bola riadna facka, že konečne nejaké dievča neodpadáva už len pri pohľade naňho. Ja som sa tak smiala pri každom jeho vnútornom monológu o tom, ako by si zaslúžil úctu a obdiv od Vaughn. A čo sa týka W,(ex)priateľa hlavnej hrdinky,tak toho by som nakopala do zadku(ale spredu)!Kus sebeckého,do seba zahľadeného vola! Netuším prečo, keďže celebrity nesledujem,mi hlavný hrdina pripomínal Justina Biebera. Ak viete, či sa autorky týmto spevákom inšpirovali,dajte mi vedieť. Stále mi behá po rozume, či jeho teen vzťah so Selenou bol reálny (pochopíte, keď si knihu prečítate). Autorky vymysleli perfektný príbeh, skvelé hlavné, aj vedľajšie postavy, dokonalé zápletky a ich skvelé načasovanie! A veľmi rada by som si prečítala knihu aj o Vaughninej sestre, ktorá si tiež čo to prežila…zaujímal by ma jej vlastný príbeh z jej pohľadu

Skvelá! (Kristína Puziová, 30.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorkina séria o Royalovcoch bola vynikajúca. Knihou Keď je to naozaj opäť dokázala, že je výbornou spisovateľkou v tomto žánri. So slovami to poriadne vie, a príbeh je naozaj krásny, miestami až rozkošný. ⠀ Stretávame sa tu s Oakleyom, mladým úspešným spevákom a Vaugh, ktorá šikovná, dobrosrdečná a tak trochu obyčajná baba. Oak sa zo začiatku zdá ako nadutý egoista, ale je to len jeho vonkajšie brnenie. Tieto dve hlavné postavy som si poriadne obľúbila, pretože mi prišlo až smutno, keď som knihu dočítala. Ich vzájomné zbližovanie je postupné, prirodzené a uveriteľné. Počas toho ako si hľadajú cestu k sebe, pekne vidieť ako Oak dospeje v skutočného muža. ⠀ Vždy keď mám veľa povinností a je mi ťažko siahnem po takomto žánri. A táto kniha mi zdvihla náladu, oddýchla som si pri nej a môžem priznať, že pri jej čítaní som si užila pekne chvíli spolu s Oakom a Vaugh. Odporúčam dievčatám, ženám, bez ohľadu na vek. Každej ma čo ponúknuť!
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Takže toto je ona?“ Oakley na mňa ukáže rukou. Počula som s ním niekoľko rozhovorov, naživo však znie jeho hlas ešte lepšie. Je hlboký, chrapľavý, hypnotizujúci.
Jim zaváha a sklopí zrak k mobilu. Nech už tam vidí čokoľvek, utvrdí ho to v jeho presvedčení. Odloží mobil a vyhlási: „Oakley, toto je Vaughn Bennettová. Vaughn, Oakley.“
Chcem sa zdvihnúť a vystrieť k nemu ruku, no v polovici sa zastavím, lebo Oakley sa zakloní a spojí si ruky na zátylku.
Dobre teda.
Zrazu zo mňa spadne všetka nervozita a hanblivosť. Vystrieda ich úľava. Odpijem si koly. To je mi ale prekvapenie – pán Slávny je totálny kretén.
Na okamih som si pripadala, akoby ma mohla každú chvíľu pohltiť jeho príťažlivosť. Že by som mohla zabudnúť na Willa, na peniaze, na April Showersovú aj brazílske supermodelky a len sa dala unášať jeho gravitačným poľom. Teraz sa mi však otvorene vysmieva, lebo som sa opovážila zjesť cereálnu tyčinku, kým sme všetci čakali, kedy sa milosťpánovi uráči dôjsť. A nemá v sebe ani toľko slušnosti, aby si so mnou podal ruku. Do takého chalana sa určite nezabuchnem.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x