bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Slabosť ako výhoda

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Vaša cena: 6,- € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,98 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Slabosť ako výhoda

Kataríne vybrali rodičia meno po krasokorčuliarskej legende Katarine Wittovej, a „veštili“ správne: aj v Katke drieme kus športového talentu.
Zamiluje sa do korčúľ a stane sa ľadovou hviezdou. Po niekoľkých neúspechoch a šokujúcom útoku šialenca, ktorý ju takmer zabije, sa však vo svojich dvadsiatich piatich rokoch rozhodne zavesiť korčule na klinec. Odvážne vykročí z hviezdnej bubliny, v ktorej dovtedy žila, vyrovnáva sa s realitou a hľadá nový zmysel života, no zisťuje, že na večierkoch a diskotékach ho nenájde. Spozná Lukáša, zaľúbi sa, ale strach z ľudí Katku od neho viac vzďaľuje, než ich vzájomne zbližuje.
Katarína sa snaží prekonať obavy a vyjsť z pohodlia samoty, no nájde silu otvoriť mu celé svoje srdce? Najmä kým Lukáš urobí čosi nečakané...

Detaily o knihe

Názov: Slabosť ako výhoda

Objednávací kód PO632318

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Svieža oddychovka (Michaela Zamari, 3.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak Jankinu tvorbu poznáte, tak túto jej novinku si zamilujete. Ak ju nepoznáte, tak práve tento knižný počin vám odporúčam na ideálnu spoznávačku. Janka do svojich kníh zvykne zakomponovať aj nejakú aktuálnu spoločenskú tému, niečo, čo hnevá ľudí na našej spoločnosti, preto je ľahké stotožniť sa s hlavnou hrdinkou, či samotným príbehom. Do príbehu krasokorčuliarky Kataríny sa dostal práve šport a priblíženie sveta športovca, v tomto prípade športovkyne. Je až obdivuhodné a fascinujúce, ako vie Janka vždy trafiť klinček po hlavičke a vystihnúť "situáciu". S hlavnou hrdinkou sa stretávame v čase, keď má všetkého a všetkých plné zuby a chce kariéru zavesiť na klinec. Má na to svoje dôvody a ja som sa do nej hneď vžila. "Aj o tomto to moje rozhodnutie bolo. To, čo mohol jeden človek urobiť za desať minút, robili celý deň traja." Knižka má 234 strán sviežeho textu, číta sa veľmi ľahko a pútavo, a nájdete v nej veľa vtipných hlášok, ale aj krásne myšlienky na zamyslenie. Mne osobne sa veľmi páčila aj romantická linka, no neprezradím vám meno hl. hrdinu, doprajem vám rovnaký zážitok. Alebo skôr pôžitok. Práve ním pre mňa táto chuťovka s originálnou a hravou obálkou bola. Za mňa veľké áno a chválim aj vydavateľstvo, ako si dáva záležať na predsádkach a celkovom outfite knihy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x