bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozhovory v tichu

Vydavateľ: Ada Becker (WAHAW, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:02

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozhovory v tichu

Kniha spája unikátny svet detí so svetom dospelých. Úprimné a inšpiratívne rozhovory matky a jej 10 ročnej dcéry Hanky pomáhajú pochopiť bolesť duše a ukazujú jednoduchú cestu k radosti, sebaláske, sebavedomiu, prípadne naštartujú samoliečenie. Hanka svojím múdrym detským postojom a jednoduchosťou otázok inšpiruje dospelých zamýšľať sa nad skutočnosťou, realitou, akú vidia deti. V rozhovoroch nachádzame inšpirácie, ako sa na život pozerať s detskou ľahkosťou a overené návody, ako sa do vlastného života znovu zamilovať.
Prepojením jedinečnosti detského vnímania sa otvára utajený svet nášho vnútorného dieťaťa. Citlivo a v bezpečí sa vytvára priestor pre odokrytie našich dávnych zranení, či nespracovaných situácii. Naše vnútorné dieťa nezabúda. Pod ťarchou rokmi starých nánosov bolesti stráca silu a schopnosť radovať sa a žiť v spontánnosti. So stále väčšou odvahou sa stotožňuje s postavami metafor a prirovnaní z príbehov v knihe. Spolu s Hankou dovoľuje otvárať a liečiť svoje rany, strachy a bolesť. Nachádza tak úľavu, radosť a vytúženú cestu ku šťastiu.
V rozhovoroch si svoje odpovede nájdu deti aj dospelí. Kniha je určená ako jednotlivcom, tak celým rodinám.
Hlbokými rozhovormi dokážeme vytvoriť nádherný most medzi nami a ľuďmi, na ktorých nám záleží.

Detaily o knihe

Názov: Rozhovory v tichu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasná kniha na pochopenie vzťahov (Danica, 14.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Rozhovory v tichu som si požičala od kamaráta, ktorý ju mal v aute, lebo ju práve dostal. Čítala som ju každý deň po prebudení a neubránila som sa slzám, pretože som neprežívala zrovna najšťastnejšie životné obdobie. Večer sme si čítali s mojou 12 ročnou dcérou Tamarkou a aj napriek puberte ma počúvala. Cez príbeh o kamarátoch pochopila, prečo sú občas vzťahy také komplikované, ale hlavne čo s tým môže robiť ona. Našla som úžasný spôsob, ako sa s ňou rozprávať. Pred Vianocami som objednala ďalších 5 kníh. Pre môjho dospelého syna, moje priateľky, čo tiež majú deti, aby si spolu mohli čítať. Dokonca mi jedna povedala, že to bol najkrajší darček, aký v tie Vianoce dostala. Jednu som si kúpila aj pre seba a teším sa, keď sa znova k nej vrátim a niekedy aj na večery s Tamarkou. Ďakujem Adka, že si knihu napísala.

Krásne čítanie (Martina, 9.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vytúžené dietatko sa narodí, pomôže kto môže, poradí čo fungovalo im. No kto vám dá návod ako s nimi žiť a ako ich vychovávať tak, aby boli skutočne šťastné a zdravé? Aby sme vždy vedeli čo robiť? Autorka mi v podaní rozhovorov so svojou dcérou ukázala čarovný a tak jednoduchý sposob... Rozhovory o akých túži každá detská duša sú ich zrkadlami navzájom. Som vďačná, že odkryli kusok svojho súkromia a tak ma vtiahli do nádherného sveta matky s dcérou. Určite si knihu prečítam viac krát, pretože ma pohltila a neuveriteľné čaro ktoré na mňa zapôsobilo. Dúfam, ze sa dočkám aj pokračovania pretoze Hanka mala v tom čase 10 rôčkov. Veľmi by ma zaujímalo obdobie puberty.. Nádherné rozhovory.

Pôsobivé (Jovi, 10.1.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
rozhovory s dietatom takto ako som to počúvala na mna velmi zapôsobilo. Aj deti vo svojom svete maju svoje "vazne" problemy, ktore ak sa neriesia si budu nosit so sebou ak batoh, ktory sa pocas zivota bude naplnat. Je uzasne s akou ľahkosťou a obrovskou uprimnostou obe autorky prechádzaju uskaliami zivota a s rieseniami aby detska dusicka objavovala zivot s presvedcenim, ze nic na svete nie je neriešiteľné. Odporúčam túto audioknihu a verim ze zapôsobí hlboko na kazdeho tak ako na mna. Hanke a maminke drzim palce nech sa im dari prechádzať kazdou novou skusenostou a verim ze na svet pride dalsi laskavy navod ako sa bez zranení prebrodit aj pubertou. Zelam vela dalsich rozhovorov a dufam,

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x