bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Najjasnejšie hviezdy

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Hviezdy
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Najjasnejšie hviezdy

Strhujúci príbeh o láske a klamstvách

Karina pozná tvrdú realitu armádneho života. A ako každý, kto vyrástol v blízkosti vojenskej základne, vie, čo nasleduje po návrate vojaka z misie. Preto sa snaží budovať si pokojný život vo vlastnom dome. K rodine sa však neotáča chrbtom. Drží ju pokope. Aj keď je otec na misii, aj keď má brat Austin opletačky so zákonom. Austin robí jednu hlúposť za druhou a otec to už nezvláda. Karina potom všetko napráva, no aj ona postupne stráca pevnú pôdu pod nohami. A vtedy ho stretne – zatvorenú knihu, do ktorej veľmi túži nahliadnuť. Ako masérka spoznala mnoho vojakov, no tento je iný. Dvadsaťročný Kael má za sebou dve ťažké misie v Afganistane. Je uzavretý a neobvykle tichý. Nechce, aby sa Karina čo i len dotkla jeho pravej nohy. Karina si na jeho spoločnosť časom zvykne a prestane zastierať svoje city. Zdá sa, že konečne našla dlho hľadaný pokoj. Ilúzia však rýchlo vyprchá. Zrazu musí nájsť silu oddeliť pravdu od klamstiev a rozhodnúť sa, ako s ňou naloží.

Z anglického originálu The Brightes Stars (Frayed Pages, L.L.C., USA 2018) preložila Anna Kolčiterová.

Detaily o knihe

Názov: Najjasnejšie hviezdy

Originálny názov: The Brightest Stars (Stars #1)

Objednávací kód NA205134

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

sklamanie (Anička, 3.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha ma dosť sklamala,po" Afterovkách" so strhujúcim dejom je tento pribeh nezazivny. Kratky dej s kratkymi kapitolami a dokopy nic sa neudialo. Maserka sa zalubi do neznameho vojaka a v podstate nic sa nedozvieme. Stale som cakala na pointu no neprisla. Keby autorka nerozdelila knihu na casti bolo by to urcite lepsie. Viac textu a snad by prisla pointa. Co uz.

Zmiešané dojmy (Neliss, 24.8.2021) Odpovedať

Ona je celkom rozumná, sympatická mladá žena. On je vlastne chodiace klišé – mladý, galantný, sexy, zachmúrený, tajomný a traumatizovaný vojak. Ešteže je táto kombinácia natoľko podmanivá, že mu to mnohé čitateľky ochotne odpustia. Prostredie vojenského mestečka prináša do hry jedinečné postavy, atmosféru a menej typické komplikácie pre hlavnú dvojicu – akurát sa o nich veľa nedozvieme, lebo ide o prvý diel série. Silnú stránku tejto knihy vidím v tom, že sa rýchlo a ľahko číta. Treba však dodať, že autorka miestami chaoticky skáče v čase a keď príde čas na významnejšie udalosti odbije ich pár stručnými vetami. Celkovo teda nejde o najšikovnejšie napísanú či najlepšie vymyslenú romantickú oddychovku, ktorú môžete zobrať do rúk. Na druhej strane toto chytľavé čítanie kombinuje viaceré obľúbené prvky, dodáva k nim niekoľko zaujímavých detailov a dokáže vám spríjemniť pár chvíľ.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Jemne som sa pohojdávala a uvedomovala si, že dýcham v rytme hojdačky. Ľahšie sa mi tak predstieralo, že som si Kaela nevšimla. Určite neprelomím ticho ako prvá. Držala som jazyk za zubami a myšlienky si nechávala pre seba. Bože, tento chlap bol tak ťažko čitateľný!
Možno preto, ako sa ku mne správal. Pozoroval ma, ale nesúdil. To bolo nezvyčajné. Ľudia vás často chceli prečítať, odhadnúť. Kto si a čo sa dá od teba čakať? Kael však nie. Len mlčky pozoroval. Páčilo sa mi to. Nebolo to však fér. On o mne vedel veľa a ja o ňom skoro nič. Všetko, čo som sa o ňom dozvedela, som mohla spočítať na prstoch jednej ruky. Podvedome som to aj urobila.
Po prvé, bol očarujúci.
Po druhé, priťahoval ľudí ako magnet.
Po tretie, prinútil vás vedieť, čo si o vás myslí. (Alebo toto bola len moja domnienka?)
Po štvrté, tváril sa, akoby mal na jazyku niečo skutočne dôležité.
Po piate, už nič. Takto málo som o ňom vedela.
Všetko na Kaelovi mi pripadalo komplexné, no zároveň jednoduché. Vnútri mi toho veľa nepovedal, akurát sa ma opýtal, či si dám ešte pizzu. A prišiel za mnou von. Tak prečo tam len tak stál obklopený silovým poľom, prestupoval z nohy na nohu a díval sa na mňa, akoby slová boli preňho ťažký oriešok? Začala som niečo hovoriť, aby som prelomila napätie, ale včas som sa zastavila. Neuľahčím mu to. Dám mu ochutnať z jeho vlastnej medicíny a uvidím, či sa mu to páči.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x