bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie!

Vydavateľ: AKV - Ambulancia klinickej výživy, s.r.o (AKV - Ambulancia klinickej výživy, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 20,99 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,49 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,99 €
Ušetríte: 3,50 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie!

Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina hrubého čreva a veľa iných problémov a diagnóz môže byť následkom poruchy vnútorného prostredia... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich zvládnuť?
Hlavný odkaz: Otvorte túto knihu, ktorej obsah už roky pomáha desaťtisícom ľudí! Nájdete tu 7 kapitol a vyše 110 receptov, ktoré vám môžu zásadne zmeniť nielen trávenie, ale aj celkové zdravie, imunitu aj celý život!
Syndróm dráždivého/dysfunkčného hrubého čreva býva často vonkajším prejavom tejto nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte a jeho zanedbanie zvyšuje riziko následných komplikácií až po ohrozenie života.
Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu, ktorý je v súčasnosti považovaný za najlepšie preskúmaný a najúčinnejší spôsob riešenia. Autori tejto knihy s ním majú už 7-ročné skúsenosti a zdieľajú s vami všetko, čo o týchto zložitých veciach vedia.
Zoznam textových kapitol knihy: ? Meteorizmus a flatulencia – nepozvaná spoločnosť ? Dráždivé črevo – syndróm dnešnej doby ? Črevná mikrobiota – nový vesmír nášho vesmíru ? FODMAP nie je FÚDMEP ? FODMAP koncept AKV – Eliminačná fáza ? FODMAP koncept AKV – Reintrodukčná fáza ? FODMAP koncept AKV - Vyhodnotenie
V našej Protiprdkavej kuchárskej knihe nájdete hlavne:
§Vyše 110 nízko-FODMAP-ových receptov, ktoré pripravili a dôkladne odskúšali spoluautorky Ivana Mesárošová, MSc a Mgr. Petra Gálisová – toto je prvá kompletná slovenská Low-FODMAP kuchárska kniha!
§recepty na raňajky, polievky, šaláty, hlavné jedlá, dressingy, omáčky, nátierky a dezerty, ktoré sú nielen zdravé a chutné, ale hlavne pomáhajú riešiť syndróm dráždivého čreva (= nafukovanie, bolesti, kŕče, hnačkové a zápchové stavy)
§všetky jedlá vás inšpirujú svojou farebnou fotografiou
§recepty používajú bežne dostupné suroviny
§väčšinu jedál si pripravíte do 25 minút
§pomedzi recepty nájdete množstvo ďalších nových a zaujímavých informácií o potravinách, črevnej mikrobiote, tráviacich poruchách a diagnózach!
„Sme krehkí, sme zraniteľní na toľkých miestach a v toľkých okamihoch života. Keď človek pochopí tieto základné informácie a uvidí aký zázrak sa skrýva za fungovaním jeho tráviaceho systému a črevného nervového systému, neverím, že s nimi bude zaobchádzať tak zle ako doteraz.“ – Dr. Igor Bukovský
„Pôžitok zo sústavného jedla a sústavného trávenia sa zvyčajne končí sústavnými problémami s jedlom a trávením.“ – dr. Igor Bukovský
Táto kniha vás prekvapí, poučí, zabaví a nasmeruje k lepšiemu tráveniu, imunite a zdraviu.
Sledujte videá Dr. Bukovského o poruchách trávenia na YouTube kanáli „Dr. Igor Bukovský“ a zistíte, že vie, o čom hovorí.

Detaily o knihe

Názov: Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie!

Objednávací kód NA631493

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x