bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dôverné rozhovory s Mirom Jarošom – Sny sa plnia

Vydavateľ: MAFRA Slovakia a.s. (MAFRA Slovakia, a.s.)
Edícia:Osudovky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Vaša cena: 3,- € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dôverné rozhovory s Mirom Jarošom – Sny sa plnia

Jedinečná kniha motivačných rozhovorov s Mirom Jarošom.

Ten hovorí: „Nikdy som nikomu nepovedal svoj príbeh tak otvorene, ako ho poviem vám. Pri autorizácii knihy som mal niekoľkokrát chuť zavolať do vydavateľstva a knihu zastaviť. Musel som sa postaviť pred kľúčovú otázku: Naozaj je potrebné aby toto všetci vedeli? Neskôr som si uvedomil, že aj zdanlivo nedôležité fakty (často spojené s pocitom hanby) sa museli stať“.

Autorka o knihe napísala, že je pravdepodobne jedinečná už len tým, ako vznikala. Nápad urobiť ju sa zrodil niekedy v lete 2019. Pár mesiacov sa kreovala jej filozofia a starostlivo sa vyberal adept na dôverné rozhovory. Mal to byť niekto, kto dokáže zaujať, má za sebou cestu, na ktorej už niečo zažil. A mal to byť človek, ktorý bude mať k autorke dôveru. Pre koho sme sa rozhodli, už viete, keď že knihu držíte v rukách.

Detaily o knihe

Názov: Dôverné rozhovory s Mirom Jarošom – Sny sa plnia

Objednávací kód PO631475

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pretvarka alebo uprimnost? (Danka, 11.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podobne knihy necitam.Neviem,akosi ma nelakaju, nevidim v nich nic zaujimave.O umelcoch ci inych verejne znamych ludoch sa predsa dost dozviem z casopisov, telky, z netu.Pri Mirovi som si povedala,ze skusim. Preto, lebo u nas doma fici. Jeho pesnicky ma rada moja 10 rocna dcera, 2 rocny syn sa aj vdaka nim naucil par slovicok a bez hanby priznavam, ze na koncertoch pre deti sa viem vyjasit aj ja :-D uprimne - z knihy som bola mierne soknuta. V dobrom slovazmysle. Miro na u mba obdiv zato,ako otvorene rozprava o veciach, ktore su pre inych znamych ludi pred verejnostou tabu.Konecne som pochopila jeho vztah s otcom, o ktorom vravi ze "nic moc." Priamo porozpraval o tom, co ho v detstve formovalo, ako velmi tuzil splnit si svoj hudobny sen. Ake sialenstvo zazil v ere Superstar a aku beznadej potom.Na nic sa nehra, uprimne vravi o svojich chybach, preslapoch, padoch. Z celeho tohto knizneho rozhovoru sala neskutocna pokora.Neoddelitelnou sucastou zaujimavosti tohto knizneho pocinu su pre mna aj trefne otazky autorky. Niesu drze, posobia jemno,clovek ma automaticky nutkanie otvorit sa a byt uprimny. Perfektne spracovane. Viem, aj v mojom okoli je dost ludi, ktori Mira nemusia. Bez akejkolvek znalosti jeho profesneho a osobneho zivota vravia, ze zaraba na detoch. Ja vravim, najdite si chvilu a skuste sa zacitat. Mnohe veci pochopite a verim, ze sa otoci aj vas pohkad na tohto skveleho chlapika. Nie vsetko co citate ci vidite je totiz vzdy pravda.Ja som mu tuto jeho spoved celu zozrala :-) Miro, vdaka zato, co tvoris :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x