bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozhodnutie, 2. vyd.

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Séria:Rozhodnutie
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozhodnutie, 2. vyd.

Napínavý román, v ktorom nechýba vášeň, dobrodružstvo, erotika a láska!

Raven si už ani nepamätá, kedy si naposledy dopriala výdatný oddych. Odkedy mladšiemu bratovi Troyovi supluje rodičov, jej život sa obmedzil len na svadobný salón – zdroj jej príjmu, domáce práce a sem-tam spestrenie v miestnom bare.
Je načase dožičiť si zaslúženú dovolenku, ktorú Troy dostane ako darček na svoje osemnáste narodeniny.

Mestečko v americkom Utahu vymenia na pár dní za exotickú Malajziu, pričom netušia, ako veľmi im zdanlivo neškodný výlet zmení život.

Z minúty na minútu sa dovolenka mení na väzenie pod prísnym dohľadom tajomného cudzinca. Vpadne im do života, je neoblomný, príliš mocný a vie o nich podozrivo veľa. Jeho príchod vyvolá v Raven smršť pocitov.

Neznámy muž má iba jediný cieľ – ochrániť Raven. So svojimi dôvodmi sa jej nechce zveriť a ona sa tvrdohlavo odmieta podvoliť bez boja. Dokáže však príťažlivý cudzinec ovládať svoju túžbu po temperamentnej žene, ktorú by si nemal pripustiť k telu?

Spoločný nepriateľ síce spojil ich cesty, ale čo ak je jediný, kto ich môže navždy rozdeliť? Zvládnu ochrániť jeden druhého aj pred touto hrozbou?

Detaily o knihe

Názov: Rozhodnutie, 2. vyd.

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super :) (Monika Ružová, 27.4.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižky od Michaely Zamari mám veľmi rada, pretože má krásny až poetický štýl písania a mne veľmi sedí. Vďaka tomu sa mi každá jej knižka číta s neuveriteľnou ľahkosťou a pekne si pri čítaní odpočiniem. Podobné pocity som zažívala aj pri Rozhodnutí. Je to príbeh, ktorý v sebe nesie prvky typické pre autorku - lásku, vášeň, erotiku a cestovanie, no zároveň je to príbeh, v ktorom autorka vystúpila zo svojej komfortnej zóny, pretože mu dodala nádych trileru. A urobila dobre. Našli sa tam však dve veci, ktoré mi trochu nesadli. Tými sú samotný hlavný hrdina, ktorý mi prišiel zo začiatku extrémne nepríjemný (našťastie si to u mňa neskôr krásne vyžehlil) a jeho prvý sex s hlavnou hrdinkou, o ktorom doteraz netuším, či bol dobrovoľný. Kvôli tomu som sa bála, či to nebude prvý príbeh z autorkinho pera, ktorý mi až tak nesadne. Keď sa však mierne toxická situácia zo začiatku trochu upokojila a hlavní hrdinovia si začali k sebe nachádzať cestu, príbeh ma úplne pohltil. Celý čas som sa usmievala a užívala som si všetko, čo mi autorka naservírovala. Koniec príbehu bol už len príjemná bodka na záver a ja som veľmi zvedavá, čo si pre nás autorka pripravila vo voľnom pokračovaní.

Skvělé (Kája, 31.1.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neskutečný zážitek pri čtení této knihy. Byla jsem napjatá od začátku až do konce. Erotický thriller, který vás vtáhne do příběhu a už nepustí. I teď s odstupem času mám příběh Raven přímo před očima a nemůžu na něj jen tak zapomenout. Doporučuji všema deseti.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x