bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Algoritmus lásky

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:360
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 4,12 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 4,21 € (vrátane DPH)
Bežná cena:4,90 €
Ušetríte: 0,69 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Algoritmus lásky

Už od narodenia vyrastala Anka v krutom svete, o ktorý sa postarala jej vlastná matka. Mala teda jediný cieľ – prežiť.
Traumatizujúca udalosť, keď sa Anka stala svedkyňou maminej vraždy a len tak-tak utiekla pred istou smrťou, otočila všetko naruby. S novým menom a životom sa, teraz už Hana,
ocitá skrytá v tieni programu na ochranu svedkov. Šanca na nový začiatok pre ňu znamená všetko. Nastupuje na štúdium matematiky, kde stretáva Filipa, ktorého minulosť má od ružovej tiež ďaleko.

Dokáže prežiť priateľstvo vzniknuté v extrémnych podmienkach?
Alebo je všetko len vysnívaná ilúzia?

Detaily o knihe

Názov: Algoritmus lásky

Objednávací kód NA631112

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Knizkomolka Lenka, 22.11.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
•Toto bola taká pekná romantická YA kniha, pri ktorej som si uvedomila, že aj matematici môžu byť vtipný a mať tehličky na bruchu :-) •Autorka postavám pripravila skutočne ťažké životné udalosti ale zároveň im dala chuť a silu bojovať s nepriazňou osudu. Boli situácie keď sa správali ako blázniví teenegeri, ktorými aj boli ale boli situácie keď sa správali až pridospelo, vzhľadom na veci, ktoré prežili. •Striedala sa tu tragédia s romantikou, silnými emóciami, humorom, iróniou a do toho všetkého bola pridaná láska k matematike. •Príbeh je podaný z dvoch pohľadov a oceňujem, že tu každá postava mala svoj osobitý štýl. Vnútorné monológy a dialógy s čitateľom boli príjemným oživením. ( A také teenegerské :-). Občas som sa vážne pobavila najmä na Filipovi. On bol taký zlatý, zodpovedný a zaľúbenýýýý ) •Niektoré situácie alebo zdrobneniny mi prišli na môj vkus trochu presladené ale človek potrebuje k životu aj trochu toho cukru, nie? •Príbeh o nešťastnom dievčati a zlomenom chalanovi sa čítal dobre a užívala som si to (aj keď už nespadám do kategórie young a matematika nikdy nebola moja kamarátka ). •Napriek ťažkému a smutnému začiatku to bola pre mna taká feel good kniha •Ďalšia veľmi vydarená young adult kniha z pera tejto slovenskej autorky ❤️ •(P.S. páčili sa mi tie malé odkazy na predchádzajúce knihy)

Krásny emotívny príbeh (Kristy.Books, 30.10.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ach, takto toto bol krásny emotívny príbeh. Vystriedala sa u mňa celá škála emócií od strachu, hnevu, ľútosti po lásku a radosť. Rieši sa tu viacero závažných tém ako smrť, vražda, znásilnenie, násilie či drogy, no napriek tomu je príbeh napísaný naozaj vtipne. Autorka si zvolila zaujímavý štýl, pri ktorom som mala pocit, že postavy sa mi doslova prihovárajú, ako by som ani nečítala knihu, ale stretla sa s kamarátmi a tí mi rozprávali, čo zažili. Ďalej sa mi páčila hovorovosť, akou bol príbeh napísaný, postavy používali prezývky, skratky, slang i vulgarizmy, čo celému príbehu dávalo prirodzenosť. Vďaka tomu sa mi príbeh čítal ako po masle, až som mala miestami problém knihu odložiť. Hana si za svoj život zažila mnoho zlého, no podarilo sa jej odraziť od dna, a tak sa dokáže tešiť aj z maličkostí. Už úvodná scéna bola poriadne drsná a postupne sa dozvedáme ešte o ďalších zverstvách, ktorými si prešla. Filip je úplné zlatíčko, vysnívaný frajer každého dievčaťa. Zbožňovala som jeho humor, a keď sa spoločne stretli s neriadenou strelou Lanou, o zábavu bolo postarané, tie ich neustále doťahovačky boli skvelé. Aj väčšina vedľajších postáv bola veľmi sympatická, či už išlo o Filipovu rodinu, alebo ich kamarátov. Potešilo ma, keď sa na scéne objavili aj hrdinovia z autorkinej predošlej knihy. Kniha bola veľmi pekne spracovaná aj po grafickej stránke, vo vnútri i navonok. Naozaj nemám knihe čo vytknúť, bola som úplne spokojná – možno až na tie matematické rovnice a poučky, ktorým som absolútne nerozumela (srandujem :D). Čítala som aj jej predošlé knihy, takže som mala ako-takú predstavu, do čoho sa púšťam a som veľmi rada, že Algoritmus lásky naplnil moje očakávania a užila som si ho od začiatku do konca. Môžem ho len odporučiť a už sa teším na autorkinu ďalšiu knihu.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x