bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







V sieti pavúka

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:59

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: V sieti pavúka

"V jedno nádherné letné popoludnie zastavuje na krajnici auto. Staršieho pána zjavne trápi prostata. Je to už na nevydržanie. V neďalekom kroví narazí na mŕtvolu mladého muža.
Policajti začínajú vyšetrovanie. Na ich prekvapenie nachádzajú o niekoľko desiatok metrov ďalej ďalšie zohavené telo. Netrvá dlho a obetí začína pribúdať. Detektívi zisťujú pozoruhodnú vec. Aj napriek tomu, že k úmrtiam dochádza cielene alebo úplne náhodne, všetky spája niečo spoločné.

Iba u jedinej obete je všetko inak.
Prečo sa vymyká plánovanému vzorcu vrážd? Úmysel? Náhoda?
V poradí siedmy detektívny román z pera Romana Horňáka.
Detektívi z kriminálneho oddelenia čelia brutálnemu sadistovi, ktorému nie je nič sväté. S podobným prípadom sa vo svojej doterajšej profesionálnej kariére ešte nikdy nestretli. Brutalita, akou vrah likviduje svoje obete, prekračuje všetky hranice zdravého rozumu.

Činy spáchané z chlipnosti sú ťažšie než tie, ktoré sú spôsobené v hneve.
Marcus Aurelius
"

Detaily o knihe

Názov: V sieti pavúka

Objednávací kód NA630978

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super kniha (Lívia Hukelová, 15.4.2024) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo sa týka slovenskej tvorby,pre mňa sú Roman Horňák a jeho knihy v popredí už nejaký ten piatok. Sedí mi žánrovo,mám rada jeho štýl písania, pri žiadnej jeho knihe som sa zatiaľ nenudila a vždy ma námetom dokázal ohúriť a zaujať. Navyše, jeho knihy sú napísané podľa skutočných udalostí, čo ešte môj záujem o jeho tvorbu zvyšuje. Inak tomu nieje ani pri tejto knihe. Kniha V sieti pavúka je napínavá a popretkávaná brutalitou od začiatku až do konca. Drsné a krvavé vraždy mladých žien vám nedajú pokoja, kým nepretočíte poslednú stránku. Budete chcieť čo najskôr odhaliť toho nechutného ,odporného sadistu ,ktorý to má všetko na svedomí. V hlave vám to bude doslova šrotovať, lebo podozrivých s motívom je hneď niekoľko,ale garantujem, že aj tak vraha neodhalíte. A presne takto si predstavujem dobrú detektívku,ktorá mi na konci vyrazí dych a svojvoľne otvorí ústa dokorán. Navyše, ak sa pustíte do kníh od Romana Horňáka, dostanete v každej skvelú dávku humoru na odľahčenie a vyšetrovací tím,ktorý si obľúbite a bude vás sprevádzať pri každom zločine. Ja odporúčam túto knihu,odporúčam každú ďalšiu knihu od autora,odporúčam Romana ako autora a odporúčam čo najskôr napísať ďalšiu knihu, lebo verím, že nie som jediná,ktorá nedočkavo čaká na ďalší prípad.

V sieti pavúka (Val, 16.4.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najkratší prológ aký som kedy čítala je práve v tejto knihe, ale verte mi, dokonalo vás navnadí na ďalšie stránky. Všetky kapitoly sú krátke,dej svižný,knihu som prečítala za dva dni. Od začiatku je kniha plná nechutností, brutality, popisov zverstiev, na ktoré som si vravela áno, áno, je to skvelé… veď je to LEN kniha… akonáhle som si uvedomila, že je inšpirovaná skutočnosťou, mrazilo ma! Strašné nálezy obetí sú dosť detailne popísané, takže odporúčam čítať s poloprázdnym žalúdkom, avšak aj takéto ťažšie čítanie je pretkané humorom na odľahčenie, ktoré naozaj veľakrát padlo vhod.V príbehu sa vyskytuje veľa postáv, no autor píše tak, že sa vôbec nebudete strácať (s čím mám ja väčšinou problém pri väčšom množstve postáv).Veľmi mi bola sympatická hlavná postava nadporučíka Horňáka, ktorý bol arogantný, drzý a sebavedomý,no všetko len v zdravom množstve a tieto svoje vlastnosti prejavoval tam,kde bolo treba! Bol tiež citlivý, empatický so zmyslom pre spravodlivosť. Pri pozornom čítaní budete tušiť kto je vrahom,no istý si nebudete až do konca. Ak ste si všimli,na obálke knihy sú spútané ruky v lakťoch! Môj bože! Táto scéna je v knihe! Ja som asi 3 kapitoly nedýchala. Autor skutočne ovláda spisovateľské remeslo a slovo talentovaný ho vystihuje!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x