bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hierarchia tmy

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Vojna spektra
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hierarchia tmy

Radana Vranická sa naučila načúvať vnútornému hlasu, ktorý sa jej ozýva od osemnástych narodenín. Radí jej, predvída budúcnosť, pozná pravdu o každom človeku. Keď ju uprostred horúceho dňa v Prahe napadne démon, vďaka hlasu intuície sa jej podarí uniknúť. Na pomoc však prichádza aj oveľa väčšia záhada – žena, vyslaná Západným démonologickým spoločenstvom. Odvádza Radanu do Innsbrucku, do sídla organizácie, ktorá profituje z kontaktu s všemocnými bytosťami. Tie však s ľudstvom nepaktujú zadarmo.

S neznámym krvilačným svetom, ktorý sa skrýva pod povrchom modernej doby, je Radana nezvratne prepojená. Kým hrozba ešte drastickejšieho Východného spoločenstva stále narastá, Radana čelí aj nadpozemským silám. Ak chce zachrániť seba aj svojich blízkych, ostáva jej jediná a najhoršia možnosť – stať sa skutočnou démonologičkou.

Detaily o knihe

Názov: Hierarchia tmy

Objednávací kód NA205079

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hierarchia tmy (Michaela, 19.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hierarchia tmy je kniha, ktorá rozprúdi vašu fantáziu na plné obrátky. Už z prvých stránok je čitateľovi jasné, že pôjde o originálny fantasy príbeh, ktorý mu nedá spávať. Štýl písania autorky mi celkom sadol. Keďže sa kniha začínala akčnou scénou, tak som sa rýchlo začítala do knihy. Čím ďalej som čítala, tým viac som bola milo prekvapená. Príbeh sa odohrával na Slovensku a u našich susedov, čo mi bolo veľmi sympatické. Opisov bolo v knihe tak akurát. Nemala som problém si predstaviť miesta, v ktorých sa dej odohrával, akčné scény, postavy alebo samotných démonov. Už keď sa spomína akcia, tak tej v knihe nájdeme hojne. Dej knihy bol veľmi dynamický v kuse sa niečo dialo. Preto odporúčam čítať knihu pozorne stačí malá nepozornosť a budete z deja zmätení. Mňa kvôli tomu niektoré kapitoly bavili menej o to viac, keď som si scény musela prečítať viac krát.  Z celého najviac ma na knihe bavil svet démonológov. Privolávanie démonov pomocou kruhov a rún mi pripomínalo „satanistické obrady“, ktoré vídame vo filmoch (aspoň teda ja som videla), takže to na mňa pôsobilo dosť reálne. Po fantasy stránke bola kniha bravúrne spracovaná a ja som si ju užila

Neskutočne dobrá fantasy (Miroslava Novysedláková, 27.8.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je naozaj neskutočná plnokrvná fantasy so všetkým, čo k nej patrí. Nebezpečenstvo, temnota, vtipné dialógy, zaujímaví hrdinovia, ktorých si niekedy ani nevieme zaradiť, či sú na strane svetla alebo tmy – ani či je temnota skutočne iba zlá? Musím autorke vzdať poklonu za jej neskutočnú fantáziu a zároveň i za skvelú štylistiku, čo by asi nemalo byť veľmi prekvapivé, keďže pracuje ako jazyková redaktorka vo vydavateľstve, no aj napriek tomu musím vyzdvihnúť, že tento úžasný fantasy román je dokonalo symbiózou autorkinho nepochybného talentu, jazykových štylistických schopností a bohatej fantázie

Nové slovenské fantasy (Neliss, 22.6.2021) Odpovedať

Akčné od prvej stránky, plné nečiernobielych morálnych dilem, komplexnej politiky aj nápaditých nadprirodzených bytostí – ideálne čítanie, ak vás zaujal námet, dokážete oceniť rýchly spád deja, zaujímavé nápady a prostredie a nie ste príliš vysadení na postavy (tie jediné trochu zaostávajú – alebo im možno len neostalo dosť priestoru).

Hierarchia tmy (Miroslav, 21.6.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásne a nápadité spracovanie mágie. Príjemný humor, originálne zakončenie a teším sa na druhú časť.

Hierarchia tmy (Jana, 12.6.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobré čitanie. Napínavé, so zábleskami humoru, pekné budovanie príbehu. Čakám na druhý diel. Odporúčam.

Hierarchia tmy (Dobras, 22.4.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už sa veľmi tešíme! Určite to bude veľký hit!
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x