bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čo ak...

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:44
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čo ak...

Si úžasnejší ako si dokážeš predstaviť. Autor bestsellerov Kobi Yamada napísal príbeh o nespútanom potenciály ukrytom v každom z nás. V kombinácii s neobyčajne krásnymi ilustráciami je kniha pripomienkou, že si stvorený, aby si dokázal neuveriteľné veci. A možno, iba možno, prekonáš aj svoje najodvážnejšie sny...

Detaily o knihe

Názov: Čo ak...

Objednávací kód NA630551

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hranice neexistujú. (Andrea Chovancová, 26.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo ak vám nebude ľúto peniažkov za tak útlu knižočku, lebo sa vám zapáči, že nie je ohraničená vekom? Čo ak vaše deti pohľadia realistické obrázky (pri pohľade na tú loďku z orechovej škrupinky to aj mňa, ako už dospelú vrátilo do detských spomienok na Palculienku) a vás dospelákov poláskajú práve tie jedna až dve vety, ktoré tak potrebujete počuť? Čo ak vás práve táto knižka s vašimi deťmi spojí? Čo ak práve pre tie vety, ktoré v nej sú príde k vám presne vtedy, kedy má? Čo ak by bolo dielko menšieho formátu, zaujalo by vás tak? Vynikli by v nej tie kresby potom? Ľúbezná knižka naozaj. Odporúčam!

Pre sebavedomie (Martina Fraňová, 20.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo ak... je kniha, ktorá je síce na písmená šetrná, ale o to viac vás jednotlivé slová zasiahnu. A keby text nebol úspešný, ilustrácie Vám už nedovolia pochybovať. Viem, že po tejto knihe siahnem vždy, keď budem mať problém so sebavedomím. Niekedy jednoducho potrebujete to povestné “nakopnutie”, aby ste si začali veriť. Možno Vám práve táto kniha ponúkne to, čo nenájdete medzi ľudmi. Síce je to detská kniha, ale práve až dospelí ľudia pochopia význam jednotlivých slov. Niekedy sú v živote chvíle, keď neviete, čo spraviť. Dieťa v Čo ak... sa jednoducho rozhodlo svojím srdcom. Ak bude dané rozhodnutie nesprávne, nič sa nedeje. Znovu vstanete a budete pokračovať. Možno to znie ako klišé, ale práve tá detskosť a nádherné ilustrácie tomu dodávajú reálnosť. Z plochých fráz sa razom stanú hrejivé slová, ktoré začnete vnímať celým svojím bytím. Čo ak...je kniha nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Každý si z nej niečo vezme. Nad otázkami sa budete zamýšľať a možno nakoniec nájdete aj riešenia svojich problémov. Naozaj pastva pre oči, ale aj pre dušu. P.S. Ak neviete, čo niekomu podarovať, toto je skvelý tip.

Čarovná kniha plná motivácie a nádherných ilustrácií (Michaela Zamari, 27.10.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako sa hovorí, že slovo má ľahkosť vetra, ale silu hromu, pri tomto knižnom počine to platí dvojnásobne. Nájdete v ňom hlboké posolstvo, cenné rady ukryté v krátkych a výstižných vetách, myšlienky plné fantázie a odvahy, ktoré sú určené všetkým generáciám. Ako hovorí anotácia - Tento príbeh ti chce ukázať, že v tebe drieme nesmierne nadanie, len ho musíš v sebe objaviť. Spoznaj sám seba, snívaj a daj sa prekvapiť – životom aj sebou. Možno... áno, možno prekonáš aj svoje najodvážnejšie sny... Pre mňa je toto knižný poklad, kde je každé slovíčko podporené výnimočnými ilustráciami. Ide o 44 strán, kde je dokonale zhrnuté hlavné posolstvo. O nás a pre nás. Niekedy netreba žiadne dlhé omáčky, aby sme povedali to podstatné. A niekedy stačí jedna veta či myšlienka, aby sme prehodnotili svoj život a hľadali ten pravý zmysel. Možno je bližšie, než si myslíme. Je v nás a čaká na objavenie... Nechcem byť prvá, čo tu začne vyťahovať Vianoce, ale toto je presne ten darček, ktorý by dokonale pasoval pod vianočný stromček. A ak nechcete čakať, tak si ho zadovážte aj skôr, možno z neho do Vianoc načerpáte energiu, ktorú potrebujete, aby ste zvládli aj ťažšie životné obdobia.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x