bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Paholok a ja

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Klub lokajov
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:53

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Paholok a ja

Rhys Sheffield, vojvoda z Worthingtonu, sa stavil s priateľmi o nekresťanskú sumu peňazí, že dokáže potlačiť svoje vznešené maniere a vydávať sa za obyčajného paholka. Nerátal však s tým, že na tú istú slávnosť, ktorá sa každoročne koná na záver spoločenskej sezóny, pricestuje aj žena z jeho minulosti. Kedysi spolu prežili vášnivé vzplanutie, no dnes je šťastne zasnúbená s markízom.
Krásna lady Julianna Montgomeryová v sebe roky nesie krivdu. Keď vojvoda z Worthingtonu bez vysvetlenia zrušil ich zásnuby, urazil ju a ponížil. Len čo ho spozná medzi ostatnými paholkami, uvedomí si, že sa jej núka vzácna príležitosť na pomstu. Po celých štrnásť dní nevynechá jedinú príležitosť, aby Rhysa pokúšala a nakoniec dosiahla jeho prehru v stávke. Aj keby za to mala zaplatiť svojím zlomeným srdcom.

Z anglického originálu Duke Looks Like A Groomsman (June Third Enterprises, LLC 2020) preložila Martina Fedorová.

Detaily o knihe

Názov: Paholok a ja

Originálny názov: Duke Looks Like A Groomsman: The Footman's Club book 2

Objednávací kód NA205045

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Romantická oddychovka (Jana Dzurišínová, 4.10.2022) Odpovedať

Pekná kniha, ale nič výnimočne čo by vo mne zanechalo nejaké emócie na niekoľko dni ako iné knihy. Príbeh, ako spomína anotácia vykresľuje hlavných hrdinov, ktorých spája spoločná minulosť a ako sa na prvý pohľad môže zdať krivda na oboch stranách. Ako sa však dej posúva, odhaľuje čo sa v skutočnosti stalo a nič nie je tak ako na prvý pohľad vyzeralo. Kazdopadne kniha obsahuje humorné, romantické a aj vášnivé sceny. Koniec bol na môj vkus trosku presladený, ale pri tomto druhu literatúry sa to dalo očakávať. Knihu odporúčam ak si chcete oddýchnuť, odreagovať sa a neočakávate nejaké zložité a hlboké psychické pochody.

Príjemný spoločník na víkend (Miriam, 3.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Od kníh tohto druhu nemám extra očakávania, no predsa milo prekvapila. Potešila ma nová myšlienka, od ktorej sa odvíjal celý príbeh. Hneď na začiatku knihy spoznávame hlavného mužského hrdinu, Rhysa Sheffielda - vojvodu z Worthingtonu, ktorý sa s priateľmi staví s nemalú sumu peňazí, že sa dokáže dohodnutú dobu vydávať za obyčajného paholka bez toho, aby ho niekto spoznal. Trošku sa preráta s tým, že v tomto období príde na panstvo lady Julianna Montgomeryová, ktorá má naňho ťažké srdce, lebo vojvoda ju nechal v domnienke, že k nej niečo cíti a potom ju bez vysvetlenia opustil a tak i ponížil. Julianne sa tak vyskytla možnosť pre sladkú pomstu, no ako to už v týchto príbehoch býva, láska zdoláva prekážky aj staré krivdy, čím je koniec samozrejme predvídateľný. Keďže som nič iné ani neočakávala, kniha nesklamala, splnila očakávania a spríjemnila mi upršaný víkend.

"Veselá" romantika :-) (Štefánia Köverová, 28.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celá séria o tom, ako to dopadne, keď sa kamaráti stavia a prezlečú za "sluhov"... Dobrá oddychovka :-)

Oplatí sa prečítať (Nikola, 1.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Dobrá kniha , prečítala som ju veľmi rýchlo , nedala sa prestať čítať. A trosku mi pomohla zmeniť myslenie. Odporúčam

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

V kobaltovomodrých očiach zradného vojvodu čítala tichú prosbu, aby improvizovala spolu s ním. Čosi tu nesedelo. A bolo to čosi dôležité. Ak ju inštinkt neklame, núka sa jej vzácna príležitosť. Príležitosť správať sa k Rhysovi Sheffieldovi ako k sluhovi.
Julianna si prekrížila ruky na hrudi. Prižmúrenými očami si ho pomaly premerala od podošiev kožených čižiem až po temeno hlavy. Dopekla s ním. Je rovnaký krásavec ako vtedy, keď ho videla naposledy. Ba možno ešte krajší, s novými šedinami vo vlasoch a párom vrások v kútikoch očí. Stále rovnako svalnatý a driečny a... presne to jej nepomáhalo. Len akú hru to tu hrá? Nemôže mu veriť. Ani na sekundu. Zvedavosť v nej však zvíťazila nad bolestnými spomienkami. Dobre. Nevie síce, o čo v tej hre ide, ale zapojí sa. Aspoň v tejto chvíli. Och, áno, urobí to. Pery sa jej mimovoľne roztiahli do širokého úsmevu. Priložila si dlaň k uchu, akoby dobre nepočula.
„Čože ste vraveli?“ Venovala Rhysovi pohľad nabitý dvomi dôležitými významami. Budem ťa mučiť a veľmi si to vychutnám. „To o mojich prianiach?“
Znova sa uklonil. Jeho hlas, hlboký a zvučný, v nej rozvíril pocity, ktoré odmietala preskúmať. „Aj to najmenšie z vašich prianí mi je rozkazom.“ Uklonil sa, a keď sa jej pozrel do očí, videla v nich známu iskru.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x