bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Talkshow s bývalými

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Talkshow s bývalými

Shay Goldsteinová je producentkou v seattleskom rádiu už takmer desať rokov a nevie si predstaviť inú prácu. Jediný problém pre ňu predstavuje kolega Dominic Yun, ktorý práve absolvoval štúdium žurnalistiky a je presvedčený, že vie všetko najlepšie.
Rozhlasová stanica bojuje o prežitie a hľadá nový koncept. Shay navrhne reláciu, v ktorej bude dvojica bývalých partnerov radiť poslucháčom o vzťahoch. Talkshow s bývalými dostane od vedenia zelenú a Shay s Dominicom novú úlohu. Pretože sa z duše neznášajú, vyberú ich ako dokonalých spolumoderátorov. Predstava, že budú klamať poslucháčom, sa ani jednému nepáči, ale ak si chcú udržať prácu, niet cesty späť. Život má však pre nich v zálohe ešte jedno prekvapenie. Naplnia staré známe porekadlo, že protiklady sa priťahujú?

Z anglického originálu The Ex Talk (A Jove Book, Berkley, an imprint of Penguin Random House LLC) preložila Jana Seichertová.

Detaily o knihe

Názov: Talkshow s bývalými

Originálny názov: The Ex Talk

Objednávací kód NA205043

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Neprekvapí, ani neurazí (Miriam, 14.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som si zaobstarala na základe obsahu a spájala som si s ňou primerané očakávania. Ústrednou myšlienkou príbehu je neskrývaná súťaživosť medzi rádiovou stálicou Shay a jej rivalom Dominicom, ktorý symbolizuje mladú krv a dravosť. Ratingy stanice klesajú a tak sa hľadá nový nápad, ktorý by ju priviedol k vyššej počúvanosti a z tejto pätovej situácie vyplynula myšlienka vytvoriť novú reláciu, ktorú budú moderovať akože expartneri Shay a Dominic, ktorí sa v skutočnosti neznášajú, nikdy spolu nerandili, no vo vysielaní majú hovoriť o tom, na čom stroskotal ich fiktívny vzťah, ktorí sa bude propagovať ako reálny. Keďže je to pre nich šanca a osobitne pre Shay jediná možnosť, aby neprišla o živobytie, pristúpia na nápad a aby mohli vo vysielaní reálnejšie klamať, začínajú sa vo voľných chvíľach lepšie spoznávať. Samozrejme, ako sa to dalo od knihy čakať, prvotná nenávisť sa pretavuje v prvé iskierky a počiatky vzťahu. No ako v živote platí, "lož má krátke nohy", a po prevalení pravdy sa osudy oboch protagonistov komplikujú. Kniha je nenáročná, nevyžaduje extra sústredenie, nie sú tam momenty, kedy by ste mali problém pustiť knihu z ruky a dať si od nej aj dlhodobejšie pauzu, takže môže slúžiť ako príjemný spoločník v čakárňach u lekára alebo na dopravný spoj. Ja som si pri nej oddýchla, vypla na chvíľu mozog a tak môžem len skonštatovať, že v mojom prípade naplnila svoj účel.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x