bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







E-Čarovné Slovensko 08/2020

Vydavateľ: MAFRA Slovakia a.s. (MAFRA Slovakia, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:132
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

PDF
Vaša cena: 2,50 € (vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: E-Čarovné Slovensko 08/2020

Unikátne fotografie Slovenska, veľké príbehy, exkluzívne reportáže, cestovanie, recepty, záhrada, praktické rady a tipy... to je Čarovné Slovensko.
Každý mesiac vám bude prinášať zaujímavé príbehy s unikátnymi fotografiami o magických miestach našej krajiny, nádhernej prírode – faune i flóre, fantastických a kreatívnych Slovákoch. Ale tiež o remeslách, tradíciách v modernom prevedení. Chýbať nebudú ani praktické rady a tipy.

Stráviť leto čo najintenzívnejšie je snom azda každého, no nie vždy má človek dostatok času, energie, či nápadov, kde hľadať zaujímavé tipy na lokality, kde by sa dalo niečo pekné vidieť, niečo nové dozvedieť, niečo adrenalínové zažiť, či niečo nepoznané vyskúšať. Sto najlepších letných potuliek po Slovensku je rozdelených do rôznych kategórií, ako napr. výlety za dobrodružstvom, divočinou, zvieratami, technickými pamiatkami, ale aj pre rodiny s deťmi, či aktívnych ľudí. Dovolenkové plány mnohých Slovákov sa prispôsobili situácii súvisiacej s pandémiou koronavírusu, a tak je leto v našej čarovnej krajine pre nich tou najideálnejšou voľbou, veď stále je tu čo objavovať. Čoraz populárnejšie sa stáva hľadanie nových dobrodružstiev v akomsi vlastnom hoteli na kolesách – v karavane. Spať v obklopení prírody, budiť sa na spev vtákov či kvákanie žiab, jesť absolútne hocikde, to je tá pravá prázdninová sloboda. Niektorí si vonku v prírode vedia „vychutnať“ aj letnú búrku so všetkým, čo k nej patrí - blesky, hromy, prívalové dažde, silný vietor- no iní uprednostnia radšej jemnejší a bezpečnejší vizuálny zážitok, aký im vie poskytnúť padanie hviezd. Kde sú na Slovensku najlepšie podmienky na pozorovanie padajúcich hviezd a ako ich fotiť prezrádza astrofotograf, ktorého snímky ocenila aj NASA. Nechýbajú unikátne a jedinečné fotografie z ďalších nádherných miest nášho krásneho Slovenska.

Detaily o knihe

Názov: E-Čarovné Slovensko 08/2020

Objednávací kód NADBK82487

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x