bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čudná planéta

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:144
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 1,67 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 1,71 € (vrátane DPH)
Bežná cena:1,99 €
Ušetríte: 0,28 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čudná planéta

Komiksová senzácia roka 2019 – celkom nový pohľad na svet v zmenenej perspektíve.

Všetci sa považujeme za normálnych. Ale čo je normálne? Podľa autora komiksu Čudná planéta ľudia až takí normálni nie sú. Výsledkom je nekompromisná pravda o nezmyselnosti ľudského správania, ale predovšetkým neuveriteľne zábavné čítanie.

Nathan W. Pyle sa inšpiroval svetom, ktorý všetci dobre poznáme, a obrátil ho hore nohami. Tak vniesol do každodenného života zaujímavú perspektívu. Na zdôraznenie situácie často použil technický jazyk počítačových expertov a vďaka tomu sú obyčajné denné činnosti a rozhovory odrazu nápadne citlivé a absurdné. Pri pohľade cez túto šošovku vyzerajú rituály ľudstva úplne nezmyselné a zároveň nesmierne ľudské. Pylov jemný a očarujúci humor prebúdza v každom čitateľovi sebareflexiu, aby dokázal zvážiť dôsledky svojho správania pre nás pozemšťanov.

Kniha vznikla pôvodne ako populárny fenomenálny komiks, ktorý autor uverejnil na svojom Instagrame. Aj samotná veľkosť knihy s malými štvorhrannými zobrazeniami napodobňuje štvorcové rozhranie Instagramu. Čitateľa zabavia nielen veselé obrázky, ale aj čarovne naivný spôsob, akým autor vníma veci. Vďaka jazyku a špeciálnym slovným spojeniam ju možno použiť aj ako nástroj na rozvoj jazyka u detí.

Detaily o knihe

Názov: Čudná planéta

Objednávací kód NA629488

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásne čudná kniha (Michaela Zamari, 9.9.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Že je naša planéta čudná, to som vedela už dávno, ale že z toho niekto dokáže vyťažiť takým roztomilo čudným spôsobom, to som zistila až teraz. A práve včas. Počas náročného týždňa mi dobíjala baterky, každý deň som si ukradla pár minút a čítala som po večeroch, predtým ako som sa uložila na "dosku oddychu" a "predstavovala si príjemné nezmysly". Komiks som v knižnej podobe ešte nečítala, no keď som zbadala tieto dôvtipné potvory, neváhala som ani sekundu. Táto komiksová senzácia roka 2019 prináša celkom nový pohľad na svet v zmenenej perspektíve. Ako sľubuje anotácia, pomôže vám objaviť spolu so zvláštnymi bytosťami RADOSŤ, SMÚTOK, NÁPOJE, TVORY, PRÍRODU VONKU, PRÍRODU VNÚTRI. Celosvetovo známy autor sa inšpiroval svetom, ktorý všetci dobre poznáme, a obrátil ho hore nohami. Tak vniesol do každodenného života zaujímavú perspektívu. Plne súhlasím so slovami, že tento fenomenálny komiks, má „generačný potenciál“ a je určený všetkým vekovým kategóriám. Dodám už len toľko, že Ilustrácie sú peckové a čudné bytosti si nemožno nezamilovať. Ak ste zvedaví, čo predstavujú moje obľúbené výrazy ako - látkorúry, stopa rizika, zdrap vážnosti, oblíznutý papierik, štvorec pohodlia či neboštít, tak sa začítajte do tejto rozkošnej knižky a nechajte sa vtiahnuť do čudných rozhovorov o svete, ktorý ste doposiaľ možno nepovažovali za čudný.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x