bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Naše výlety

Vydavateľ: PharmDr. Kopřivová Monika (Familium, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:130
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 19,24 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 19,69 € (vrátane DPH)
Bežná cena:22,90 €
Ušetríte: 3,21 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Naše výlety

Kniha „Naše výlety“ je originálnym darčekom pre všetkých, ktorí radi podnikajú výlety po Slovensku.
Vďaka ilustrovaným mapám s obrázkami najznámejších výletných miest nájdete v knižke inšpiráciu na spoločné výlety. Lákajú vás hrady a zámky, prírodné zaujímavosti, pohoria a hory, alebo výlety za vodou či kultúrou? Do knihy môžete zaznamenávať, kde všade ste boli a čo ste spoločne zažili. Každý výlet si môžete vyznačiť aj do mapy v knihe a je tu i miesto na nalepenie vstupenky, pohľadnice, turistickej nálepky alebo nakreslenie obrázku.
Vďaka knihe „Naše výlety“ tak zostanú spomienky na vaše dobrodružstvá uchované a vy sa k nim budete s celou rodinou radi vracať.

Detaily o knihe

Názov: Naše výlety

Objednávací kód NA629239

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nádherný darček (Tereza, 14.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som darovala k Vanocum brachovi s rodinou a zožala obrovský úspech. Veľmi pekné obrazky a veľa nápadov aj na netradičné výlety

Originálny darček (Lucia, 29.10.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobre spracovaná kniha. Vďaka nej objavíte množstvo zaujímavých miest a môžete si to spoznávanie zaznamenávať a spomínať na krásne chvíle s rodinnou. Určite to bude krásny darček pre veľkých i malých cestovateľov

Super (Jana, 13.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nádherná knižka na plánovanie rodinných výletov a zaznamenávanie zážitkov z ciest. Máme v nej už množstvo spomienok, ku ktorým sa budeme veľmi radi vracať.

výborné tipy (Andrea, 15.12.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Naše výlety je perfektná v tom, že je rozdelená na kapitoly podľa toho, kde sa čo dá zažiť. Veľa ešte stále nemáme pochodeného, ale plány sú aspoň na dva roky určite!

výborné (Lucia S., 6.12.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tipov na výlety nájdete v tejto knihe viac ako dosť, dokonca sú rozdelené do jednotlivých kapitol podľa "zamerania". Každý si v nej príde na svoje, aj grafika je super.

super (Michal, 29.11.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vďaka tejto knihe sme našli veľa tipov na výlety na miesta, o ktorých sme ani nevedeli. Veľmi ďakujem za tento typ publikácie, aj layout je krásny a prehľadný.

super kniha (Svetlana, 12.11.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je veľmi vhodná pre rodiny s deťmi, motivačne pôsobí aj kopec miesta na zápis zážitkov či nalepenie fotografií alebo iných upomienkových predmetov.

Skvelá! (Jana B., 27.10.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je veľmi prehľadne spracovaná, kapitoly sú rozdelené podľa záujmov - zážitky v horách, na vode, kultúrne akcie a podobne. Každý si tam nájde niečo, kde ešte nebol - aj my sme našli :-)

super nápad (Veronika, 25.10.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu sme kúpili na základe odporúčania od známych a je úžasná! Veľa miesta na fotky a zápisky z výletov a kopec inšpirácií, kam ísť... veľmi odporúčam!

Zaujala (Karol, 31.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podporuje spoznávanie Slovenska a následne aj tvorivosť. S manželkou nás kniha hneď zaujala a tak ju máme doma. Budúci rok ju s deťmi určite začneme postupne zapĺňať.

Parádna (Ivetka, 30.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha určite poteší každú rodinu, ktorá cestuje alebo chce cestovať po Slovensku - super prevedenie a ideme postupne vypĺňať!

Odporúčam (Stanka, 22.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelý darček - poteší každú rodinu, ktorá chce s deťmi spoznať Slovensko a jeho krásy :) My ju máme a podľa nej od nového roka budeme cestovať a potom si všetko zaznamenávať.

Veľmi pekne spracovaná (Vilo, 30.11.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som milo prekvapený, ako dôkladne a pekne je táto kniha spracovaná. Naozaj ma očarila a dnes som si dokúpil ďalšiu ako vianočný darček. Odporúčam každému kto má rád našu krajinku. :)

dar pre syna (Milena, 29.11.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som kúpila synovi na Vianoce. Prišla pred pár dňami a keďže sa s priateľkou chystá na výlet po Slovensku, tak som mu knihu dala ešte pred Vianocami. Veľmi sa potešil a už si dal za cieľ navštíviť pár pamiatok o ktorých nemal ani poňatia. Super kniha, chválim

Novinka (Dada, 27.11.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od tohto vydavateľstva mám skoro všetky, viem, že pred vianocami vždy prídu s niečim novým a tento rok ma nesmierne potešili :) Už dlho som sa tešila na slovenskú verziu, lebo doteraz bola len česká. Super!

Skvelá kniha (Hedvi, 12.11.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jednoznačne odporúčam ako darček na Vianoce alebo akýkoľvek iný sviatok :) Hlavne pre rodiny s deťmi, ktorí chcú spoznávať Slovensko :)
Všetky komentáre (16)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x