bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čo k tebe cítim

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čo k tebe cítim

Keď sa Carmen chystala do novej práce ako zástupkyňa vedúcej pre styk s verejnosťou, ani vo sne jej nenapadlo, že skončí ako opatrovateľka príťažlivého, no arogantného neurochirurga. Mal to byť začiatok jej vysnívanej kariéry v nemocnici Miami-Dade. Po manželovej tragickej smrti na sebe tvrdo drela. Nedopustí, aby jej doktor Jason Northrup prekazil plány. A to aj napriek tomu, že pri pohľade naňho sa jej podlamujú kolená. Románik s týmto nafúkancom je to posledné, čo potrebuje. Srdce – a iné časti jej tela – však majú odlišný názor... No aj doktor Jason Northrup má starostí vyše hlavy a vonkoncom nemá čas ťahať novú kolegyňu z väzenia! Pravda však je, že ju zúfalo potrebuje. Carmen je jeho jediná nádej, len ona dokáže presvedčiť predstavenstvo nemocnice, aby sa zameralo na jeho pracovné výsledky a nie na poškvrnenú povesť. V súčasnej situácii si však ľúbostný románik nemôže dovoliť. Ibaže s Carmen nejde o románik a z toho, čo k nej cíti, zaváňa slušný škandál!

Z anglického originálu How Much I Feel (Montlake, Seattle 2020) preložila Ivana Hostová.

Detaily o knihe

Názov: Čo k tebe cítim

Originálny názov: How Much I Feel

Objednávací kód NA204981

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Čo k tebe cítim (Val, 8.6.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Autorka u nás nie je celkom neznáma,Ikar jej už preložil jednu romantickú sériu. Dúfam, že plánujú preložiť aj pokračovania tejto knihy. V prvom rade chcem hovoriť o dizajne. Obálka je síce krásna,evokuje vo mne romantický príbeh, ktorý aj dostanete. Škoda len, že s knihou nemá nič spoločné. Rozhodne by som volila inú obálku. Force vytvorila silné postavy s osobnými tragédiami. Carmen spravila smútiacou vdovou a Jasona obeť sexuálneho škandálu. Obaja trpia a nájdu útechu vo vzájomne strávenom čase. Jason bol sám na celú vzniknutú zapeklitú situáciu,v ktorej sa ocitol, pokým mu neponúkla pomocnú ruku v očistení jeho mena Carmen. Hlavné postavy si zamilujete,to bez pochýb,no rovnako to bude s vedľajšími. Zbožňujem Carmeninu rodinu- rodičov, staré mamy, sesternice, dokonca aj zákazníkov či obyvateľov mestskej štvrte, odkiaľ Carmen pochádza. Taktiež som si obľúbila prostredie opísané v knihe. Až na to teplo, ktoré Marie opisovala, až som bola spotená aj ja a hlavní hrdinovia boli vždy svieži (by ma zaujímala značka ich antiperspirantu). Ulice Little Havany, pláž, reštaurácia…. Ale je niečo čo mi prekážalo? Mohlo by sa zdať,že takto turbulentne vzniknutá láska by mohla byť kameňom úrazu. Nie však u mňa. S tým som nemala najmenší problém. Dokázala som pochopiť, že tým, čím si musela hlavná hrdinka príbehu prejsť,chcela dať šancu mužovi, ktorý ju priťahoval už na prvý pohľad. Tak isto Jason cítil fyzickú príťažlivosť a aj keď sa spočiatku bránil,nemal šancu. Zo spárov lásky neušiel. Mne prekážalo neustále opakovanie tých istých fráz. Kazilo mi to čítanie a práve tieto časti mi pripadali ako zbytočná výplň textu. Spomenúť pár krát, že je Jason Northrup úžasný neurochirurg a Carmen Giordinová neuveriteľne silná a nádherná. A ešte, že sa Carmen každú chvíľu (aj v myšlienkach) vracala k Tonymu… Čo však musím spomenúť,je krásny epilóg. Odporúčam? Určite! Ak máte radi romantické príbehy a nevadí vám 'instalove', túto knihu si obľúbite. Najmä ak vám vyhovuje striedanie rozprávača,v tomto prípade Jasona a Carmen.

Svieže a letné. (@jedna_zenska, 3.6.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Prvá kniha zo série noviel “miamských nocí”, ktorá sa v točí okolo rodiny Giordinových, keďže každá novela je o inom členovi tejto veľkej rodiny, je príjemným a sviežim štartom, a ja naozaj pevne dúfam, že sa vydavateľstvo rozhodne preložiť aj ostatné knihy. Spojenie prostredia Miami, Little Havany a taliansko-kubánskej temperamentnej rodiny, v kombinácií s (na prvý pohľad) arogantným (a sexi) neurochirurgom a mladou vdovou, vytvorilo vskutku zaujímavý celok, ktorý pôsobí nenáročne, letne, aj veselo, ale pritom nám opisuje neľahké osudy hlavných postáv. Príbeh sa odohráva v priebehu troch týždňov, čo na mňa hneď malo ten “hŕ efekt”, ale osudová príťažlivosť si čas nevyberá, alebo žeby si vyberala až príliš dobre? Tak, či tak, keďže je to krátka novela, dej je tomu prispôsobený a je dobre vystavaný, nudiť sa nebudete. Podľa anotácie sa ani nemusí zdať, že tento príbeh bude tak neokukaný, ako ho po dočítaní môžem zhodnotiť, aj keď samozrejme, romantickým klišé sme sa nevyhli. No je to veľmi príjemná odchýlka od kníh, ktoré sa na seba začínajú viac a viac podobať. Už len prvé stretnutie Jasona a Carmen bolo zvláštne, a od toho sa začal odvíjať jeden bizarný prvý deň, a následne ich ďalšie spoločné dni. Čo na mňa nemalo ten správny efekt, boli absurdné okolnosti hlavného problému Jasona. Ale na druhej strane, je tu pekne ukázané, ako dokáže zákerná žena poblázniť milého, dobrého, empatického, múdreho… proste úplne zlatíčko chlapa. Taktiež jasná zápletka, záverečný problém, ktorý vyplýva zo situácie, v akej sa hlavné postavy nachádzajú, by mohla byť pre niekoho mínusom, keďže sa na záver nič prekvapivé neudeje, ale táto kniha je na jednej príjemnej vlne, že by nečakané špekulácie autorky, príbehu viac uškodili ako pomohli. Táto letná oddychovka je sviežim čítaním, ideálnym na tieto teplé dni. Takže milé dámy, doktor Jason Northrup už na vás čaká, v rozžeravených uliciach Miami, aby vám dokázal, že na láske, či už trvá roky alebo pár dní, záleží rovnako. Druhá kniha je o Carmeninej sesternici Marii, ktorá je zdravotná sestra, tak som veľmi zvedavá, či sa dočkáme aj tohto prekladu. Ja by som bola určite za.

Romantika z lekárskeho prostredia (Kristína Rydlová, 27.5.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Čo k tebe cítim bol príjemný (a trochu sladký) romantický príbeh. Odohráva sa v prostredí nemocnice, aj keď sa nedá povedať, že lekárske prostredie by bolo v príbehu až tak výrazné. Príbeh sa mi čítal ľahko, prečítala som ho v priebehu pár hodín Carmen pred pár rokmi zomrel manžel a od vtedy je sama. Hoci si párkrát vyšla na rande, nikdy to nebolo to pravé. Práve získala skvelú prácu, do ktorej sa už veľmi teší. Jej prvý deň v novom zamestnaní by už nemohol byť horší - má robiť opatrovateľku arogantnému doktorovi. Už po pár hodinách v jeho prítomnosti však zisťuje, že ho dopredu odsúdila a v skutočnosti je úplne iný. Nedávno sa dostal do škandálu, kvôli ktorému je ohrozená jeho kariéra. Carmen sa mu rozhodne pomôcť očistiť jeho meno, vďaka čomu spolu trávia veľa času a preskočí medzi nimi iskra. V posledných rokoch to mala naozaj ťažké. So svojím zosnulým manželom sa poznali od detstva. Najskôr boli kamaráti, potom spolu začali chodiť a rok po ich svadbe jej muž tragicky zahynul. Prešla si náročným obdobím, ktoré ju však zároveň posilnilo. Hoci na svoju prvú lásku stále myslí, je pripravená posunúť sa ďalej. Zbožňovala som jej veľkú milujúcu rodinu, ktorá bola pre ňu v ťažkých časoch nesmiernou oporou. Takáto rodina dokáže byť niekedy poriadne vyčerpávajúca, nič pred ňou neutajíte, príbuzní si vás v jednom kuse doberajú, no keď ide do tuhého, môžete sa na ňu spoľahnúť. S tým súvisí aj ich rodinná taliansko-kubánska reštaurácia a prostredie prisťahovalcov a ich potomkov, ktoré dodávali príbehu čaro. Podľa anotácie som čakala, že Jason bude zo začiatku na zabitie, ale už po pár minútach ma presvedčil, že to nie je žiadny hajzlík či sukničkár. Bol to veľký dobráčisko, ktorý sa snažil svojim pacientom čo najviac pomáhať, miloval svoju prácu, bol vtipný, šarmantný, inteligentný. Pred pár mesiacmi sa zamiloval, no potom sa ukázalo, že jeho "milovaná" ho len využila, aby sa pomstila svojmu manželovi. Celá vec sa dostala do médií a nielen, že mal Jason zlomené srdce, ešte bolo aj pošpinené jeho meno. Romantická linka prebiehala docela rýchlo. Carmen a Jason sa poznali dva dni, kým sa viac zblížili (celý príbeh sa odohrával v rozmedzí dvoch týždňov). Tejto rýchly vývoj mi tentokrát až tak nevadil, hoci keby to autorka trochu natiahla, prišlo by mi to reálnejšie. Ich vzťah bol naozaj rozkošný, bolo tu viacero sladkých momentov, ale nebolo to zasa tak prehnané, že by som chytala cukrovku

Skutočne skvelá romantika (Martina Domaničová, 9.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moje prvé stretnutie s autorkou. Knihu som si všimla pri prehliadaní stránky @buxsk a hneď som ju musela mať. Anotácia láka lekárskym prostredím, ktoré ja ľúbim, no zároveň sľubuje príbeh so sexi arogantným doktorom - neurochirurgom. . Hneď ako som začala čítať, som sa v podstate nevedela odtrhnúť, pretože je to skvelé. Akurát, že som čakala nejakého neadekvátneho arogantného a namysleného sebca, no dostala som najväčšie zlatíčko pod slnkom, Jasona. Koľkokrát si človek povedal, že nemá súdiť podľa obalu? Tu to platilo snáď asi miliónkrát. . Keď Carmen vo svoj prvý pracovný deň na vysnívanej pozícii dostane za úlohu starať sa o nového neurochirurga a čaká ho pred nemocnicou, si podľa mňa ani nepredstavovala, čo všetko sa môže stať. Jason príde na svojom porsche, dá jej do ruky 50 dolárov a poprosí ju, aby sa postarala o ženu, ktorá ešte stále sedí v jeho aute. Myšlienky mi behali naozaj všade a musím sa priznať, že som uvažovala podobne ako Carmen. A tu nastal ten kameň úrazu, pretože sme sa obe mýlili. Jason ju napokon vytiahne z poriadnej šlamastiky, ktorú si spôsobí tým, že mu vezme auto. spoznajú sa a Carmen sa rozhodne pomôcť mu z jeho šlamastiky. . Jason a Carmen boli také skvelé postavy, ihneď som sa do nich zamilovala. Carmen mala okolo seba veľkú a úžasnú rodinu, ktorá jej veľmi pomáhala, keďže si prešla strašným obdobím. Jason bol v meste nový, nikoho nepoznal, ale to netrvalo dlho . Celý príbeh bol taký krásny a tak skvelo napísaný, že som sa nenudila, usmievala som sa, chvíľkami mi bolo aj poriadne smutno a niekedy som sa hnevala na neskutočnú neprávosť. Vyvolalo to tie správne emócie. Bola by som rada, ak by sa vydavateľstvo rozhodlo preložiť aj ostatné príbehy, nakoľko sa jedná o sériu

Čo k tebe cítim... (Majka, 7.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi zaujímavý, pútavo napísaný príbeh z medicínskeho prostredia. Príbeh rozpráva o úspešnom mladom detskom neurochirurgovi a jeho šikovnej asistentky s ktorou ich spája VIAC, akoby ste si mysleli... Pri čítaní románu som sa ani na chvíľu nenudila. V príbehu sa neustále niečo zaujímavé deje... Nechýba veľkááá šálka lásky, romantiky a ešte väčšia vášne... Čitatelia, ktorí milujú knihy z lekárskeho prostredia, nech ani neváhajú... Za MŇA jednoznačne ÁNO ODPORÚČAM a ďakujem za výborný čitateľský zážitok ❤❤❤

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x