bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Záhadná guvernantka

Vydavateľ: i527.net (Zajíček Rudolf, Ing. - ZAEX)
Séria:Sídlo Haven Manor (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:384
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 13,11 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,41 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 1,49 € (zľava 10%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Záhadná guvernantka

Keď Katherine Kit FitzGilbertová pred desiatimi rokmi opustila Londýn, zaprisahala sa, že už nikdy nevkročí na žiaden ples. No keď ju povinnosti týkajúce sa uzavretia istého obchodu privedú do Londýna a ona sa ocitá v ohrození života, počas úteku narazí nielen na oslnivú plesovú sieň, ale tiež na Grahama, lorda Whartona. To, čo sa spočiatku zdalo iba ako náhodné stretnutie, sa postupne stáva oveľa vážnejším, keď sa Graham vydá po stopách priateľovej zmiznutej sestry. Je presvedčený, že Kit vie o dievčati viac, než priznáva.
Po stretnutí s lordom Whartonom si Kit po prvýkrát v živote želá, aby všetko bolo inak, no nezáleží na tom, po čom túži. Už veľmi dávno zasvätila svoj život pomoci ženám, čo utekajú pred rovnakým opovrhnutím, ktoré aj ju vyhnalo z Londýna, a tiež výchove nevinných detí. Ocitá sa tak uprostred krížovej paľby. Na jednej strane by Grahamovi veľmi rada všetko vysvetlila, no zároveň nemôže riskovať, že odhalením pravdy by ublížila tým, ktorých miluje.

Detaily o knihe

Názov: Záhadná guvernantka

Objednávací kód NA627888

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasná kniha (Miriam, 15.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada mnoho literárnych žánrov a patrí medzi ne i romantika, obzvlášť keď sa potrebujem stabilizovať po období samých krimi príbehov so surovými vraždami. Titul Záhadná guvernantka bol prvý, ktorý sa mi dostal pod ruky od Kristi Ann Hunterovej a po jej prečítaní môžem smelo povedať, že určite nie posledný. Ako možno očakávať, v príbehu sa rozvíja príbeh lásky, kde na jednej strane stojí tajomná Katherine, ktorej sa podarí hneď v úvode príbehu, priamo na plese, zaujať druhú ústrednú postavu - lorda Whartona. Katherine ho očarí nielen svojím neštandardným správaním, ale i svojou tajomnosťou, čím podmieni jeho zvedavosť, zistiť si o nej čo najviac. Katherine má dobrosrdečné srdce a svoj život zasvätila pomoci "padlým" ženám a ich potomkom, čo zaskočí i Whartona, no keďže je kniha skrz-nasrkz romantická, ako sa na správneho džentlmena patrí, neotáľa a Katherine začne pomáhať. Čo sa týka rodiacej sa lásky, iskry medzi nimi lietajú a i napriek nepriazni a rôznym prekážkam si nájdu cestu k spoločnému životu. Z môjho pohľadu knihe nič nechýbalo, bola úžasná a som veľmi zvedavá, ako sa bude dariť ďalším postavám z príbehu, ktoré zatiaľ hrali len "druhé husle".

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x