bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Súkromné problémy - Tina

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Edícia:Moderné romány
Séria:Súkromné problémy (1.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Súkromné problémy - Tina

Rodina nemusí byť dokonalá, musí sa ale dokázať zjednotiť.

Tina, Lilly, Denis a Sebastian už dávno vyleteli z rodičovského hniezda a postavili sa na vlastné nohy, avšak správa najstaršieho zo súrodencov ich prinúti nečakane sa stretnúť.

Žltý dom, v ktorom strávili spoločne šťastné detstvo, po smrti rodičov chátra a oni sa musia dohodnúť, čo s ním urobia. Ich stretnutie je však plné nečakaných prekvapení a rozhodnutie o osude domu nebude tým najťažším rébusom. Každý z nich má už nielen svoj život a vlastný príbeh, ale aj naliehavý súkromný problém.

Detaily o knihe

Názov: Súkromné problémy - Tina

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá oddychovka (Michaela Zamari, 30.6.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Možno trochu trúfalé slová, ale mám pocit, že rukopis Hanky Repovej by som spoznala aj o polnoci, resp. zobudená uprostred tvrdého spánku. Je jedinečný a pre mňa tak trochu čarovný, svojský, a neviem ho prirovnať k žiadnemu inému. Určite mi dáte mnohé za pravdu, že Hanka si vie čitateľa získať už prvou kapitolou. Ani u mňa tomu nebolo inak a hneď som spadla do deja. Uznávam, Tina ma spočiatku pekne štvala, keď sa správala ako "dospelé" nemluvňa, ale všetko malo svoj dôvod, ktorý sa čitateľ včas dozvie. Veľmi sa mi páčilo, že román nerozpráva príbeh iba jednej hlavnej hrdinky (na to je Hanka expertka a veľmi to vítam) ale aj jej súrodencov, najmä jedného z bratov - Sebastiana. Síce občas mi v prvej vete novej kapitoly chýbalo, že o kom je reč, keďže kniha je písaná z pohľadu rozprávača, ale ani to nerátam medzi negatíva, ktoré by som knihe vytkla. Čítala sa ľahko, zvraty ma niekoľkokrát prekvapili, takže ak som sa nechcela príliš zamýšľať a predbiehať vlastnými úvahami, aká bude zápletka, dostavil sa aj vítaný aha moment. Trochu som sa obávala, že koniec ma nahnevá, lebo skončí tak napínavo, že sa nebudem vedieť dočkať ďalšieho dielu zo série Súkromné problémy, ale kniha je ukončená tak akurát, že hoci si nezačnem nervózne obhrýzať nechty, ale na pokračovanie sa teším. A počula som, že by malo vyjsť na jeseň, tak dovtedy stíhate prečítať aj tento pútavý prvý diel.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x