bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vražda, sex a sem-tam láska

Vydavateľ: Gabrielle Bernátová (Gabrielle Bernátová)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vražda, sex a sem-tam láska

Snažia sa, veria a napriek tomu prestávajú akýmsi nedopatrením dúfať . Protiklad? Ako vystrihnutý z obrázkovej knižky, no možno z Hororu.
Hovoríme o rozprávke so šťastným koncom, ale aj o živote v bludisku vlastných myšlienok. Život im veľa dal, no aj vzal. Láska je zrazu príťaž, city sú zlé, ale priveľmi potrebné
Majú to skúsiť? Čo ak sa popália a znovu príde bolesť? Každý má to svoje a spolu majú niečo.
Eliška je múdra, mladá, neskrotne drzá a nadmieru vytrvalá. Michal je bohatý, arogantný, znechutený a skutočne otupený vlastnou bezmocnosťou. Zrazu sú prachy to posledné, čo ho trápi.
Ale ako sa z toho vymotať? Sľub je sľub, aj keď to znamená, že raz príde na sex a možno aj vraždu.

Detaily o knihe

Názov: Vražda, sex a sem-tam láska

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sexi a zároveň drsné čítanie (Monika, 18.8.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Novinka Gabrielle Bernátovej začína poriadne horúco a zostra. Eliška unikne z horiacej chaty, no neunikne svojmu prenasledovateľovi a pomstiteľovi, ktorému ide len o jedno, a to pomstiť sa čo najbrutálnejším spôsobom ... Áno, pomsta býva sladká a ozveny pomsty sa hlasno ozývajú a pripomínajú počas celého príbehu z drsného prostredia mafie okolo rodiny Soranovcov. Tentokrát sa však príbeh točí okolo Elišky Kellerovej a Michala Lukáča. Ona je tajomná a silná žena a on je na prvý pohľad nafúkaný, šovinistický hajzel, ktorého treba dať do laty. A veruže aj dostane po zobáku, no ako inak, Eliške nezostane nič dlžný ... Autorka je známa tým, že protagonistom svojich kníh servítku pred ústa nedáva a ani v tomto príbehu to nebolo inak. Niekde to sadlo ako "riť na šerbeľ", niekde by som nadávky vypustila, zdali sa mi tam navyše, no takýto slovník k prostrediu, kde sa kniha odohráva určite patrí. Keďže som čítala aj autorkinu knihu Šťastie prichádza v intervaloch, vedľajšie postavy som už poznala a celkom sa aj potešila, keď sa tam mihla Sarah s Oliverom ( btw chvíľku odbočím, ale musím povedať, že ja stále vidím v Sarah samotnú autorku, asi to bude tým, že sú obe spisovateľky a milujúce mamičky ) Kto začne až touto knihou, bude mať chvíľu zmätok v tom, kto je kto, prečo je s ním alebo s ňou a čo tam vlastne chce. Lepšie je ísť pekne po poriadku a začať so skoršou Gabriellinou tvorbou, no dá sa začať aj touto novinkou. Kto obľubuje sexi, no zároveň aj akčné a drsné čítanie, príde si na svoje a zároveň podporí sympatickú slovenskú autorku.

Odporúčam (Knizkomolka Lenka, 26.4.2020) Odpovedať

priemerná kniha
Zo začiatku som bola zmätená z toľkých postáv a poprepletaných vzťahov ale ako som sa do knihy začítala, tak práve tie vzťahy boli na tom to najlepšie. Celkom sa mi páčila tá spleť vzťahov a poprepájaných rodín. Dej je veľmi dynamický a písaný pútavo, takže vás hneď vtiahne do príbehu. Lenže keď to naberá grády (a konečne sa začínate vyznať v tých vzťahoch a v Eliške) tak zrazu sek a kniha sa končí... Asi mi tam chýbalo nejaké hlbšie vysvetlenie alebo hlbší zmysel celého toho čo sa tam dialo a prečo sa to dialo... Lebo sa to síce končí šťastne ale nijako. Ale možno moja zmätenosť bola len spôsobená tým, že nemám načítané ostatné osudy postáv. Vulgarizmy v knihách mi nevadia ale tu ich na môj vkus bolo priveľa a asi aj tam kde neboli potrebné.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x