bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Opál

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:388
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,49 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 4,01 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,34 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Opál

Nikto nie je ako Daemon Black. Keď sa rozhodol, že mi svoje city dokáže, netrepal len tak do vetra. Už o ňom nepochybujem. Podarilo sa nám zdolať ťažké obdobie, no spontánne sa objavujú ďalšie prekážky. Ani on však nedokáže ochrániť svojich blízkych pred nebezpečenstvom, ktoré ich čaká, ak sa pokúsia vyslobodiť milovaných.
Po tom všetkom už nie som rovnaká Katy ako kedysi. Zmenila som sa. Neviem presne, čo sa z toho nakoniec vykľuje. A počas toho, ako odhaľujeme pravdu o tajnej organizácii, ktorá je zodpovedná za mučenie a testovanie hybridov, si čoraz viac uvedomujem, že nepoznám hranice svojich schopností. Smútok zo straty niekoho blízkeho vo mne naďalej tlie a pomoc prichádza z toho najmenej pravdepodobného zdroja. Z priateľov sa stávajú úhlavní nepriatelia, ani to nás však nezastaví. Aj keby sa náš svet mal rozsypať ako domček z karát. Spolu sme silnejší... a oni to dobre vedia.

Detaily o knihe

Názov: Opál

Originálny názov: Opal

Objednávací kód NADBK79029

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Slabšia, ale dobrá (Štefánia Setéthová, 10.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Mám pocit, že táto časť bola zatiaľ najslabšia. Málo zvratov, málokedy sa niečo stalo. Skôr tu išlo o teórie, strategie, prípravu na boj (ktorý trval tak cca 20minút a skončil sa tak, ako som predpokladal). Celý dej mi bol strašne predvídateľný nič ma neprekvapilo... (dobro možno nejaké maličkosti hej), ale aj tak som vedela, ako to nakoniec dopadne...Mala som pocit, že sa točíme okolo vlastnej osi dookola, len stále z iného uhla pohľadu... Jedine čo sa mi tu páčilo bol vzťah Katy a Daemona, KONEČNE! A asi som šialená, ale závidim jej. Takýto chlapci existujú asi fakt len v knihách, a ja chcem svojho Daemona. Dee mi strašne liezla na nervy. Celú dobu sa hnevala na Katy neprávom, a v druhej polovici knižky si zmyslí, že dobre by bolo ísť spolu nakupovať?! Mohla sa aspoň ospravedlniť, alebo čo za svoje správanie, ale doteraz nechápem, čo ju viedlo k takejto zmene?! Blakea som mala chuť zaškrtiť už ako sa znovu objavil, a to, čo urobil na konci knihy...no neprekvapilo ma to, čakala som od neho podpásovku, ale trošku menšiu. Až takto nie. Pre mňa je to obyčajný had, keby sa takýto človek nachádzal v mojom živote...nenachádzal by sa... ani nechápem ako mu mohli po tom všetkom veriť, Panebože. Katy mi bola v tejto časti viac sympatická ako v predošlých častiach, je vidno, že prešla vývinom, zosilnela a zmenila zmýšľanie. Koniec nabral iné obrátky a začalo sa konečne niečo diať. Čítala som so zatajeným dychom a hltala som stranu za stranou. Neprekvapilo ma to, ale aj tak ma ten koniec donutíl pozrieť sa na knihu trošku inak a zistila som, že to nebolo až také zlé, ako som si myslela...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x