bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Si mama. Knižka pre mamy

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Formát:Kniha
Počet strán:128
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:54

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Si mama. Knižka pre mamy

Neuveriteľne vtipná óda na materstvo, v ktorej sa nájde každá mama.

Mamy sú tu pre nás v dobrom i zlom, desivom, polepenom a vo všeličom inom. Popritom nám stále čítajú obrázkové knižky, takže tu je jedna len a len pre ne.
Je v nej viac než sto originálnych obrázkov a poteší čerstvé mamy, skúsené mamy, každého, kto je ako mama, a každého, kto nejakú mamu ľúbil či ľúbi. Krátke a rozkošné poďakovanie pre tých, čo sa podujali na neľahkú úlohu rodiča – čo znamená, že knihu zhltnú na posedenie a potom si možno aj trochu pospia.

Liz Climo je animátorka, autorka detských kníh a komiksov a ilustrátorka. Vyrástla v San Francisco Bay Area a po skončení vysokej školy sa presťahovala do Los Angeles, kde pracovala ako animátorka kreslených postavičiek pre seriál Simpsonovci. Je autorkou kreslených príbehov Rory the Dinosaur (Dinosaurus Rory), The Little World of Liz Climo (Malý svet Liz Climovej), Lobster is the best medicine (Homár je najlepšia medicína) a Best Bear Ever! (Ten naj medveď!) Žije v Los Angeles s manželom a dcérou.

Z anglického originálu preložila Barbora Kráľová.

Detaily o knihe

Názov: Si mama. Knižka pre mamy

Originálny názov: You're Mom: A Little Book for Mothers

Objednávací kód NA204886

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvela kniha (Slávka Beňáková, 27.6.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha bola super. Všetky mamy si pozeraju s deťmi obrázkove knihy a tu je jedna kniha práve pre tie mamy. Kniha je určená pre tie, ktoré budú mamy, ktoré su mamy malých detičiek ale aj pre mamy väčších detí. Nakoľko je to obrazková kniha, nachádza sa v nej len zopár slov a ja som si ju celú prešla len za pár minút. Kedže ja mám trojročnú a osemmesačnú tak som sa úplne videla v niektorých situáciach. Všetko je znazornené na mamách rôznych zvieratiek. A ja som sa pri tom dosť zabavila. Na tých situáciach vidno, že knihu písala žena ktorá je už mamou. Všetko je tam znazornené úplne realne ako to v živote s detmi je. Pri niektorých ilustráciach som sa pobavila, pri inych zamyslela a aj posmutnela. Určite by som tu knihu odporúčila všetkym mama na pobavenie a aj zaspomínamie ako to bolo s deťmi. A tým že knihu zhltnete za zopar minút, hodi sa všetkym, ktoré maju toho pri deťoch veľa a nemajú čas na čítanie dlhých kníh. Taktiež knihu odporúčam budúcim mamičkam, nech si vedia prestaviť čo ich čaká. Keď rozmyšlate nad darčekom pre budúcu maminku alebo už takú čo ma deti tak táto kniha je skvelým darčekom.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x