bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nevhodné správanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nevhodné správanie

JUDITA HANSMAN číta z knihy NEVHODNÉ SPRÁVANIE:

Pracovný pomer ukončený s okamžitou platnosťou - pre nevhodné správanie. Neverila som vlastným očiam. Deväť rokov! Deväť prekliatych rokov som drela v jednej z najväčších amerických spoločností, a po návrate z dovolenky mi poslali výpoveď. Všetko pre jedno plážové video s kamarátkami. Podotýkam súkromné video natočené v čase osobného voľna. Nie všetci to videli rovnako. Vytočená do nepríčetnosti som si otvorila fľašu vína a od srdca napísala najvyššiemu riaditeľovi, tomu milionárovi, čo si o ňom a praktikách vo firme myslím.

Nečakala som, že mi odpovie. A už vôbec som nečakala, že si s pánom zazobaným začneme písať pravidelne. Nakoniec uznal, že mi krivdili a dohliadol na to, aby som prácu dostala späť. Lenže to nebola jediná vec, s ktorou mi chcel Grant Lexington pomôcť. V žiadnom prípade som sa nechcela zapliesť so šéfom šéfky svojho šéfa, hoci neskutočne dobre vyzeral a bol nebezpečne sebavedomý a šarmantný. Nebolo by to vhodné. Bolo by to priam nepatričné! Takmer ako video, ktoré ma do kaše dostalo. Nuž, dve chyby sa navzájom nevynulujú, no niekedy z toho môže byť dvakrát toľko zábavy.

Z anglického originálu Inappropriate (C. Scott Publishing Corp, New York 2020) preložila Veronika Bali.

Detaily o knihe

Názov: Nevhodné správanie

Originálny názov: Inappropriate

Objednávací kód NA204880

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Moja TOP od Vi (Veronika, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa môjho názoru toto nebola klasická od Vi, kde vieme predvídať dej ale drží človeka v napätí až dokonca. Pri knihe mi vypadla aj slza ale príjemné som si pri nej oddýchla. Dávno ma žiadna kniha tak nenadchla. TOP!

Typicka Vi Keeland (Slávka Beňáková, 6.7.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha patrila k takým tym klasickým od Vi. Kto ju číta tak vie čo už od knihy očakávať. Je to vlastné taká romanticka kniha spojena s trochou erotiky. Autorka nám postupne odkrýva minulosť postáv, ktorá ich ovplyvnila. Na knihách sa mi páči silá postáv a tak isto aj miestami vtipné situácie. A áno už na začiatku knihy vieme ako to celé skončí, no mne to vôbec nevadí. Presne pri takýchto knihách si skvelé oddychnem. A aj preto budem naďalej siahať po knihách od Vi.

Výborná Vi (Kristína Puziová, 13.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nevhodné správanie je opäť knihou, ktorá je formou podobná ostatným jej knihám. Po tom, čo mi niektoré knihy od nej až tak neulahodili som rátala s možnosťou, že možno aj táto kniha sa zaradí medzi “neulahodené” ale nestalo sa tak. Je písaná (tak ako predchádzajúce) z pohľadu ženy - Ireland a muža - Granta a aj jeho minulosti, ktorá ma chytila za srdce a autorka tým načrtla aj problém psychických porúch. ⠀ Ireland bola prepustená z práce pre irelavantný dôvod a jedno ráno nájde štipľavý e-mail, ktorý odošle šéfovi svojho šéfa! Pre niekoho tento e-mail znamená koniec a pre niekoho začiatok… Ja som sa na ňom veľmi zabavila a smiala som sa častejšie pri vtipných dialógoch postáv, ktoré sú sprestreným prevádzaním tejto knihy. Postavy tejto knihy som milovala, boli mi až príliš sympatické. Vezmime si Ireland. Je úprimná, priama, silná, pracovitá a zároveň citlivá osobnosť. Grant je jej podobný. A jeho dedka chcem mať aj ja vo svojom živote! ⠀ Kniha je veľmi čtivá, vtipná, romantická s trochou sexuálnych scén a hlbokých rán z minulosti. Pre mňa je to jedna z lepších kníh od autorky.

Nevhodné správanie (Michaela, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pre mna su knihy od Vi absolutna dokonalost. Nie je to nudne čítanie, nie su vsetky na jedno kopyto. Jendoducho ma dostane vždycky každá kniha od nej. Je to kniha na dlhý večer, keď chcete byť sama, zasmiať sa, či poplakať, či sa totalne vcitit do toho deja a užiť si to s nimi ;)

Nevhodné správanie (Valéria, 28.12.2021) Odpovedať

priemerná kniha
Túto autorku nemám až tak načítanú. No keď zbadám meno Vi viem, že to bude vtipná oddychovka. Aj bola! Najmä keď sa ku koncu knihy hlavná hrdinka premenovala z Ireland na Irmu,to som kukala ako puk(asi bolo veľmi zložité preložiť vetu s vyskloňovaným menom Ireland- stačí zmeniť slovosled a jazykolam s menom by bol fuč aj bez premenovania postavy). Taktiež je pre mňa zábavné,ak je hlavná hrdinka opísaná úplne inak,ako ju znázorňuje postava na obálke. Napriek tomu, vtipné boli aj konverzácie medzi "Irmou"(haha)a Grantom, či jej spolubývajúcou. Veľmi ma zaujímalo, čo bolo dôvodom Grantovho správania. Tušila som čo sa asi stalo,kedy a prečo,no aj tak ma ten osudný moment doslova ochromil. Zavrela som knihu a predstavovala si,ako je niečo také možné… prečo k tomu muselo dôjsť?! Tiež mi nejde do hlavy láska 12-14 ročných detí, ktorá vydrží do dospelosti(ale ja som z tých, čo by mali pochybovať asi najmenej :D). Hlavná zápletka mi žiaľ bola zrejmá,odkedy vyšli z reštaurácie. Presne som vedela čo, kedy a ako sa stane a taktiež,ako to dopadne. A tu mi to vadilo. Naozaj,pri niektorých knihách si poviem WAU,ZMÝŠĽAM AKO AUTORKA! Tentoraz to bolo pre mňa- VÁŽNE?!TO UŽ NIČ LEPŠIE NEBOLO V PONUKE? Žiaľ, občas sa to stane.

Kvety kvitnú po daždi (Ivana Ignačáková, 4.10.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Mám rada knihy od Vi. Hoci Nevhodné správanie by som nezaradila medzi moje top. Stále je to však príjemné čítanie na oddych. Kniha v sebe skrýva dva príbehy - minulosť a súčasnosť. Príbeh z minulosti ma držal viac v napätí, než súčasnosť. Milostných scén, resp. opisov je v knihe pomenej než v predošlých dielach (Táto je zameraná skôr na ORL :D). Dialógy medzi postavami sú priame a často humorné...ale na pozadí je aj opačný príbeh...
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x