bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šéf môjho šéfa, 2. vyd.

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Séria:Šéf môho šéfa (1.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:02

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šéf môjho šéfa, 2. vyd.

Sympatická a ambiciózna Nela má za sebou pohnutú minulosť.

Budúcnosť však vidí ružovo – má prácu, ktorá ju baví, šéfa, s ktorým si rozumie, a nezáväzného priateľa s výhodami.

Jej pokojný život sa nečakane otrasie v základoch, keď do firmy Predictors, kde pracuje, vstúpi jeden z jej vrcholových manažérov, Tomas Leroy.

Jeho prílišná náklonnosť k nej ju nielen desí, ale okamžite v nej vyvolá množstvo otázok.

Kto je v skutočnosti šéf jej šéfa a čo je pravým dôvodom jeho príchodu? Čaká ju obdobie citových turbulencií, alebo je len zbytočne podozrievavá? Zmätená Nela je odhodlaná dopátrať sa pravdy, ale na Leroya je, zdá sa, krátka...

Detaily o knihe

Názov: Šéf môjho šéfa, 2. vyd.

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Šéf môjho šéfa (Mária Malá, 23.9.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je pre mňa prvou knihou od skvelej slovenskej spisovateľky Michaela Zamari. V knihe sa rozoberá pracovno – romanticko – erotický vzťah obyčajného dievčaťa Nely a šéfa jej šéfa Tomasha Leroya. Veľmi sa mi páči postava Nely. Odvážna, pracovitá ambiciózna ale drzá. Veľmi drzá. Ale presne to sa mi na nej páčilo a nedostala sa do mojej škatuľky typických kancelárskych ženských postáv (milá a veľmi často nešikovná, hlavne v tých najdôležitejších chvíľach). Naopak Tomash na mňa od začiatku pôsobil odpudzujúco. Neviem povedať prečo. Proste sa mi od začiatku nepáčil, hoc bol vykreslený ako dokonalý chlap a gentleman. Ich vzťah dynamicky napredoval a preto som mala potrebu knihu čítať stále ďalej a ďalej. Autorkin štýl písania mi veľmi sadol. Príbeh bol písaný zaujímavo a v „našej reči“. Dialógy postáv boli nenútené a realistické. Veľmi oceňujem aj vnútorné monológy a vtipné hlášky (väčšinou vďaka drzej Nele). Ktokoľvek bude mať chuť na romanticko-erotický román všetkými 10 odporúčam práve túto knihu.

Šéf môjho šéfa (Katarína, 17.5.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Oproti knihe Rozhodnutie, ktorú som čítala nedávno, bola táto Miškina kniha o niečo slabšia. Spočiatku sa príbeh nerozbiehal veľmi rýchlo, skôr stagnoval. Tak, ako bol začiatok slabý, o to silnejší a pútavejší bol záver. Posledných 150 strán som sa od príbehu nedokázala odtrhnúť a dočítala som ho raketovým tempom. Nadchla ma najmä drzá Nela, ktorá si stoj čo stoj išla za svojím a nikdy neustúpila. Napríklad nemala problém vzoprieť sa šéfovi svojho šéfa. Koniec bol natoľko chytľavý, že som okamžite dostala chuť pustiť sa do druhej časti. Vám odporúčam nenechať sa odradiť pomalším rozbehom a do knihu si čo najrýchlejšie zohnať.

Šéf môjho šéfa (Sasha, 15.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od autorky som čítala jej knihu Rozhodnutie, ktorá sa mi páčila viac. Ale myslím si, že je to len dobre, lebo v tom vidno posun a určitý progres. Kniha sa mi čítala hrozne rýchlo. Vtiahla ma do deja a už nepustila. Stránky mi ubiehali jedna radosť. Autorka má skvelý štýl písania. Je pútavý a núti vás čítať stále viac a viac. Hlavná hrdinka Nela mi bola veľmi sympatická. Bola pracovitá, ambiciózna a chcela v živote niečo dokázať. Obľúbila som si aj vedľajšie postavy, ako boli Neline kamarátky, Liana a Gabi. Tomas Leroy bola zvláštna postava, ale snáď si k nemu v druhej časti nájdem cestu. Príbeh bol skvelý. Veľakrát som sa pri knihe smiala, ale bolo tam aj veľa krásnych myšlienok, pri ktorých som si uvedomila, že život vie byť niekedy sviňa. Koncu som nechcela uveriť a verím, že to celé je úplne inak. Je to skvelá oddychovka na ponurý večer, pretože sa číta skoro sama a užijete si ju.

Určite si ju prečítajte (jozka_miluje_knihy, 27.4.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila a som zvedavá na ďalšiu časť. Dej bol dynamický a prekvapivý pre mňa, pretože som nečakala ako všetko bude prebiehať. Postavy sa mi tiež páčili. Moja predstavivosť fungovala naplno. Každý z nás má svoje tajomstvá, aj tie bolestivé. Vzťahy medzi ľuďmi sú veľmi komplikované. Každý z nás je iný a prešiel si v živote takými skúškami, ktoré si nevieme ani len predstaviť. Dôležité je pre nás poznať osobu, ale za ten krátky čas sa ľudia nespoznajú, tak aby neboli v nejakých situáciách prekvapený zo správania toho druhého. Človek sa poučí len z vlastných chýb. Keď niekto sklame vašu dôveru, tak ťažko mu potom veríte. A ešte ťažšie si pustíte k sebe osobu, ktorá je úplne iná ale aj tak vo vás je niečo kvôli čomu nie ste taký otvorený ako by ste mali byť hoc si ten človek zaslúži viac.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x