bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Keď nás pravda spojí

Vydavateľ: Emily D. Beňová (Emília Beňová)
Séria:Kým nás pravda nerozdelí (2.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:02

Lepšia cena: 8,82 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,03 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,50 €
Ušetríte: 1,47 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Keď nás pravda spojí

Ich cesty sa rozdelili a obaja chcú začať odznova. Veria, že takto je to správne. Napokon, o nič vážne medzi nimi nešlo. Nič ich nespája. Život je však potvora a rozhodne sa znova zamiešať karty. Až krutá pravda, ktorú Collin nechcel vidieť, ho prinúti zmeniť rozhodnutie a vyhľadať Eleanor. Tentoraz si praje spojiť sily a dosiahnuť spravodlivosť.
Podarí sa mu získať Eleanorinu dôveru a nastoliť spravodlivosť? Začína sa nebezpečná hra, v ktorej môžu prísť o veľa.

Detaily o knihe

Názov: Keď nás pravda spojí

Objednávací kód NA626661

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oveľa lepšie ako jednotka (Ivinka, 2.10.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Ak som si myslela, že v jednotke bolo množstvo drámy, zvratov a intríg, tak som sa veľmi mýlila, lebo Emily opäť prekvapila. "Zapadla medzi smotánku ako diamant do zlatého prsteňa." - Collin Pocity a myšlienky hrdinov V predošlej časti sme nemali až takú možnosť nahliadnuť do hláv postáv, možno išlo o zámer a ani mi to neprekážalo, lebo tam bolo množstvo akcie, ktorá pokračovala aj teraz, ale autorka nám ponúkla viac. Dokonca sa mi kniha čítala rýchlejšie a ľahšie. Dychtivo som otáčala stránky. Eleanor sa čiastočne otvorila už predtým, ale Collin nás k sebe pustil a ukázal vnútro. Stál medzi dvomi mlynskými kameňmi a sám nevedel, čo chce, no odhaľoval nám pocity a ukázal, že je dobrý človek. Na jednej strane ma vytáčal, na druhej som ho zbožňovala. Jamie sa vyskytoval menej, ale na konci sa vo veľkom predviedol, rozdané karty zhodil zo stola a vyložil full house. Obraty charakterov Pani Jane, babka Collina, Jamieho a Caroline, bola v Kým nás pravda nerozdelí obrovské zlatíčko. Taká tá typická stará žena, ktorá v každom vidí iba dobro, chce mu pomôcť a verí, že aj zlý človek sa dokáže zmeniť. A potom, bum. Sama sa stala v pokračovaní tou "zlou". Aspoň ja som ju tak vnímala. Dokonca bola strašne povrchná, čo minule neprichádzalo do úvahy. Caroline, mladšia sestra Collina, nenávidela Norin aj vtedy, ale teraz sa neštítila rôznych podlostí. Pri posledných stránkach som sa veru neubránila slzám a tu ma znovu nemilo šokovala pani Jane. Nechcem prezradiť, čo sa stalo, lebo by som vás pripravila o veľkú akciu a šok, ale bola som nahnevaná! Nesmierne nahnevaná za to všetko, čo hlavná hrdinka prežívala a čomu čelila. Kládla som si otázku, kedy už bude dosť a kedy sa cez mraky prederie slnko. "Konečne som si uvedomila, že z dna, kde som žila, sa nikdy nedostanem. Načo aj? Vždy som bola len bábkou, ktorou mohli iní spokojne manipulovať. Taký život za veľa nestojí." - Eleanor Záverečné hodnotenie Dvojka sa mi páčila jednoznačne viac, či už gradáciou deja, opismi, zmenami, ktoré nastali, ale i šokujúcim koncom. Pribudli romantické scény, ktoré pasovali presne tak, aby to nebolo prehnané. Záver vás určite rozbije a ja teraz napäto vyčkávam, čo si pre nás autorka prichystala. Nechcem uveriť, že by bola k Eleanor až taká krutá. Ona sa stala mojou najobľúbenejšou ženskou hrdinkou zo všetkých doterajších, s akými som mala česť. Avšak, znovu musím pripomenúť zlé korekcie, za ktoré strhávam pol hviezdičky. Ďalšiu si šetrím pre tretí diel, lebo verím, že to bude veľkolepé ukončenie. Diela však jednoznačne odporúčam a som rada, že na Slovensku máme takýchto šikovných autorov. Takže 4/5.

Pokračovanie knižného príbehu Kým nás pravda nerozdelí. (Simona, 5.8.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní prvého dielu som sa nevedela dočkať, kedy vyjde pokračovanie. Celý príbeh si ma neskutočne získal a potvrdila to aj táto druhá kniha. Potom, ako sa Collin dozvedá pravdu o Norin/Eleanor, neostáva jej nič iné, len odísť a pokúsiť sa na všetko zabudnúť. Pomaly sa snaží začať nový život, nájde si prácu a aj bývanie, ale spomienky na Collina nedokáže potlačiť. A rovnako ani on na ňu, najmä nie potom, keď zistí trpkú pravdu o svojom bratovi Jamiemu. Práve kvôli nemu sa opäť stretáva s Eleanor, aby spoločnými silami dosiahli spravodlivosť. Lenže čím viac času spolu trávia, tým viac ich vzájomné city ožívajú. Až keď sa udeje nešťastie, tak si uvedomia, čo jeden pre druhého znamenajú. Čo sa týka môjho názoru na knihu, tak jednoznačne môžem povedať, že to bolo vynikajúce. Dej príbehu sa pekne ďalej vyvíjal, kniha ma absolútne nenudila a nevedela som sa prinútiť robiť nič iné, len ďalej čítať a čítať. Vzťah medzi Collinom a Eleanor bol iskrivejší a vášnivejší ako v prvej časti. Deju určite prospela aj istá dávka dramatickosti, vďaka ktorej mi strany mizli jedna radosť. No ako to už pri autorke býva zvykom, koniec som totálne nečakala. Posledné strany som čítala so zatajeným dychom a dokonca sa mi objavila aj slzička. Ak by nebolo naplánované pokračovanie, asi by som to nezvládla. Preto sa už neskutočne teším na ďalšiu knihu, lebo tento príbeh mi jednoducho prirástol k srdcu. Ak ste ešte nečítali tento úžasný podmanivý príbeh, tak len smelo do toho. Ja ho jednoznačne odporúčam a knihe dávam hodnotenie 5*/5*.

pokracovanie Kym nas pravda nerozdeli (Eva Pekarová, 25.6.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto ma rad oddychovky, tak si pride na svoje. Jednoducho pisane, ale aj tak citatel nema sancu predvídať co si prenho spisovatelka nachystala zaverom tohto druheho dielu. Pre mna je na neuverenie, ze je to nasa spisovatelka a kazdou knihou dokonalejsia.

3.cast (Addi, 18.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super ako všetky knihy od autorky.... Kedy plánujete 3.cast?

3. cast (bux.sk, 19.5.2020) Odpovedať

Dobrý deň, keďže 2. diel vyšiel len tento mesiac, nemáme ešte info o vydaní tretej časti. Skúste kontaktovať autorku na facebooku a spýtať sa priamo jej. ďakujeme.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x