bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tieňová sestra

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Séria:Sedem sestier (3.diel z 8)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:492
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:02

Lepšia cena: 16,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,11 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tieňová sestra

V tretej časti populárnej romantickej série Sedem sestier sledujeme dve dejové línie – súčasnú a historickú. Hrdinky oboch príbehov, Star a Flora, majú podobný osud. Plachosť, nesamostatnosť a ochota podriadiť sa okolnostiam im bránia v tom, aby mohli byť samy sebou a žiť podľa vlastných predstáv.
Star d´Apliese je citlivá mladá žena, ktorej sa nikdy nepodarilo vystúpiť z tieňa svojej sestry Cece. Keď ich bohatý otec zomrie, stojí Star pred životnou dilemou. Podobne ako jej päť sestier, aj ona je adoptívne dieťa. V otcovom rozlúčkovom liste každá z nich dostane indíciu, kde má pátrať po svojej skutočnej rodine. Star dostane adresu londýnskeho kníhkupectva a odporúčanie spýtať sa tam na istú Floru MacNicholovú. Stopy ju privedú na nádherné panské sídlo v Kente a do prekrásnej Jazernej oblasti. Tam odhaľuje tajomstvo svojho pôvodu a jej zdráhavé srdce sa postupne otvára krásnym, dosiaľ nepoznaným citom a vábivej budúcnosti.
Autorka vo svojej sedemdielnej ságe bravúrne rozvíja dej plný zápletiek, v línii súčasnosti opisuje životné peripetie šiestich nevlastných sestier a v historickej línii nás zasvätene a detailne sprevádza rôznymi krajinami a dejinnými epochami. Stretávame reálne historické postavy, ktorých osud je nejakým spôsobom prepletený s osudom fiktívnych hrdiniek. Výsledkom je úžasná rodinná sága odohrávajúca sa naprieč kontinentmi i dejinami.

Detaily o knihe

Názov: Tieňová sestra

Objednávací kód NA626476

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tichá Star (Vladimíra Mareková, 18.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tretia kniha zo série Sedem sestier je venovaná Star. Tá vždy tvorí dvojičku s Cece, pričom Cece je tá odvážnejšia, hlučnejšia, ktorá rozpráva aj za Star. Star všetci vnímajú ako tichú, utiahnutú, ochotnú prispôsobiť sa. V putovaní za odhalením svojho pôvodu sa Star vzoprie Cece, rozhodne sa ísť svojou cestou a za svojim šťastím. Dostane sa do kníhkupectva, kde sa začne pátranie po jej pôvode. V historickej dejovej línii sa dostaneme na anglický vidiek ale aj do centra Londýna. Star nakoniec objaví nielen svoj pôvod, ale aj samú seba a vyjde z tieňa svojej sestry Cece.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x