bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Karneval v ZOO

Vydavateľ: Stonožka (IKAR, a.s.)
Séria:Veselé príbehy zo ZOO
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:32
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Karneval v ZOO

Nový príbeh o zvieratkách v zoologickej záhrade, v ktorom odvážny ježko Ignác Mentolka opäť ukáže, že si vie poradiť v každej situácii. Veselé obrázky a slovné hračky patria k tomu!

Vo vnútri knihy nájdu deti návod, ako si zhotoviť masku ježka Ignáca.

Žirafon, leviger, tupagáj – čo sa to tu, do hája, deje?
Po zoologickej záhrade behajú čudné tvory! Dnes majú totiž zvieratá karneval! Vymyslel ho barón von lev. Opice, hrochy, zebry – všetky sa prestrojili. Ale kto je kto? Zvieratá sa smejú a riaditeľ zoo Alfréd Verva od údivu stráca reč.
Stojí pred veľkou hádankou, a tak si na pomoc zavolá svojho dobrého kamaráta, ježka Ignáca Mentolku. Veď zoo čoskoro otvorí svoje brány a dovtedy musí byť táto záhada vyriešená!

Pre čitateľov od 3 rokov

Z nemeckého originálu Karneval im Zoo preložila Zuzana Dodoková.

Detaily o knihe

Názov: Karneval v ZOO

Originálny názov: Karneval im Zoo

Objednávací kód NA204843

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Karneval v Zoo. (Ivana, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku som vyberala pre deti s tým, že už prvú knihu od toho autora mame doma (veĺké čistenie zubov v zoo) a ako nás zaujala prvá, ani táto nezaostáva. Deti boli natešené, s úžasom pozerali za aké všelijaké kostými sa zviratká prezliekli. Kniha je veľmi vtipná, ma veselé obrázky, čo deti prinúti si ju pozrieť a ja ju im prečitam až do konca. Určite odporúčam.

Karneval v Zoo (Val, 18.5.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Riaditeľ zoologickej záhrady Alfréd Verva a jeho priateľ ježko Ignác Mentolka raňajkujú. Začujú hluk a rozhodnú sa preskúmať čo sa to vonku deje. Takto sa začína karnevalový príbeh. Či veríte a či nie, nespomínam si, či som niekedy čítala zábavnejšiu knihu. Som veľmi rada, že knižku sme si s dcérkou otvorili a začali čítať ihneď,ako nám dorazila. Večer pred spaním čítať Karneval v Zoo by bolo ako za trest! Naozaj! Dieťa sa preberie a o spánku sa vám môže iba zdať. No počas denných aktivít, ktoré trávime s deťmi, sú práve takéto knižky ideálne. My sme sa smiali od začiatku po koniec… či už to boli veselé, zábavné ilustrácie,alebo vtipný a zároveň náučný text… prečo náučný? Keďže sa zvieratká obývajúce zoologickú záhradu rozhodli prestrojiť sa za svoje obľúbené zvieratko, prípadne za zvieratko, ktorým by chceli byť, detičky si musí lámať hlavičky nad tými čudami na ilustráciách. V texte dostávame aj nápovedy,aj keď verím, že dospelák ich potrebovať nebude. Tu musím vyzdvihnúť nápaditosť prekladateľky Zuzany Dodokovej. Žirafon či plaroch isto nie je ľahké preložiť. Už aj naše bábiky poznajú isto príbeh Karneval v ZOO od slova do slova.Knižku sm čítali najmenej 30x a to nepreháňam. Už dcérka v určitých pasážach vie,aké zvieratká a zvuky nasledujú a vysloví ich skôr ako ich ja stihnem xy-tý krát prečítať. No nie je toto záruka dobrej detskej knihy? Ako bonus v knižke nájdete aj ďalšiu zábavku. Detičky si s vašou, staršie aj bez,pomocou môžu vyrobiť masku ježka Ignáca! Čiže počas prázdnin, upršaných dní sa bude hodiť aj niečo, čím sa detičky zabavia. Výroba masky ježka je jednoduchá a v knižke nájdete aj návod a potrebné veci k vyhotoveniu vlastného Ignáca. Knižka sa odporúča deťom od 3 rokov,no ani staršie deti nebudú knižkou sklamané,to vám garantujem.

Spravte si karneval aj doma (Veronika, 7.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Síce už máme fašiangové obdobie za sebou, no domáci karneval si spraviť môžeme, všakže? Táto nádherne ilustrovaná kniha nám ukáže, aké skvelé a nápadité masky sa dajú vymyslieť. . Knihu sme si dcérou (5 rokov) prečítali niekoľkokrát, pretože sa nám nesmierne páči príbeh a idea prezlečených zvieratiek za iné zvieratká. Je napísana pútavo a veľmi veselo, čo deti zaručene ocenia. Najlepšou postavičkou bol pre nás šušľavý mravčiar Edo... je to popletené zvieratko, ktoré pokiaľ deti doteraz nepoznali, už zaručene budú. Nádherné pestré farby sa k približújucej jari dokonale hodia a krásne vám spestria detskú knižnicu. . V závere knihy je pribalená aj kreatívna úloha pre deťúrence a tak si všetky môžu vytvoriť svoju masku ježka Ignáca. A hra na karneval môže začať...

krásna kniha (Slávka Beňáková, 18.2.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha má upútala svojim názvom, ale aj obálkou. Podľa toho sa mi zdalo, že kniha bude zaujímavá. A podľa mňa som sa nemýlila. Ešte pred tým ako som si prečítala príbeh, som si knihu prelistovala so svojou dvojročnou dcérkou. V knihe je kopec krásnych a farebných ilustrácii, ktoré nás zaujali. Stále sme si niečo ukazovala a hľadali na obrázkoch. Samotný príbeh som si prečítala sama, nakoľko malú ešte takéto veci veľmi nezaujímajú a nevie obsedieť a počúvať čo jej čítam. Mne sa príbeh veľmi páčil. Bol veľmi zaujímavý a vtipný. Najviac sa mi páčili tie názvy zvieratiek. Ako skombinovali skutočne zvieratko s tým za ktoré bolo zvieratko prezlečené. A myslím si, že aj z príbehu najviac zaujme deti. Kniha je určená vekovej kategórii 3+ a podľa mňa takéto detičky už tento príbeh aj zaujme a pobaví. Je tomu prispôsobený aj samotný rozsah knihy. A oceňujem ešte aj nápad nakonci knihy, naučiť deti vyrobiť si vlastnú masku ježka Ignáca Mentolku. Za mňa skvelá kniha, ktorú odporúčam.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x