bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Harry Potter box 1 – 7: 20. výročie vydania

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Harry Potter
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:-
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Vaša cena: 79,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:99,- €
Ušetríte: 20,- € (zľava 20%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Harry Potter box 1 – 7: 20. výročie vydania


Viac o tejto knihe aj v podcaste Knižný kompas. Vypočujte si rozhovor:


Pre našich skalných aj začínajúcich čitateľov Harryho Pottera vychádza špeciálny box pri príležitosti 20. výročia vydania prvého príbehu nadčasovej ságy o chlapcovi s neobyčajnými schopnosťami na Slovensku. J.K. Rowlingovej románový svet a jeho odvážni hrdinovia neustále fascinujú nielen deti, ale aj dospelých. Nadchol sa ním tiež ilustrátor Adrián Macho, veľký fanúšik Harryho Pottera, a svojou originálnou výtvarnou podobou vdýchol kompletnému vydaniu jedinečnú atmosféru. Sova, ktorá drží v zobáku záhadnú obálku, nás pozýva do Rokfortskej strednej školy čarodejníckej, kam sa z nástupišťa deväť a trištvrte spolu s Harrym, Ronom, Hermionou a ďalšími študentmi odvezieme Rokfortským expresom. Panoramatický pohľad na vlak prináša prekvapujúce momenty a láka nás postupne vytiahnuť z boxu knižky, ponoriť sa do pôsobivých scén na obálkach a objavovať skrytý význam symbolov a čarovných predmetov, ktoré sa viažu k deju siedmich vzrušujúcich príbehov.

Toto mimoriadne vydanie urobí radosť rovnako zberateľom, ako aj novej generácii mladých čitateľov.

Výročný box obsahuje:
Harry Potter a Kameň mudrcov
Harry Potter a Tajomná komnata
Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Harry Potter a Ohnivá čaša
Harry Potter a Fénixov rád
Harry Potter a Polovičný princ
Harry Potter a Dary smrti

Sedem kníh v boxe vychádza s pôvodnými prekladmi Oľgy Kralovičovej a Jany Petrikovičovej. Majú pevnú väzbu a nové obálky vytvorené Adriánom Machom. Jeho ilustrácie boli ocenené aj britskými agentmi J. K. Rowlingovej.      

Detaily o knihe

Názov: Harry Potter box 1 – 7: 20. výročie vydania

Originálny názov: Harry Potter

Objednávací kód WE204804

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásne balenie (Bea, 14.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Spojenie potešenia z príbehov Harry Potter obohatené krásnymi obálkami v elegantnom darčekovom balení. Hotový skvost a ozdoba knižnice.

Harry Potter 1-7 (Zuzana, 3.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Doma mám knihy staršieho vydania, všetky knihy Harry Potter sú mojou srdcovkou už od malička. Toto najnovšie vydanie má neskutočne krásne obálky. V tejto dobe už hádam niet dieťaťa či dospelého, ktorý by nepoznal kto je Harry Potter. Autorka sa knihami veľmi preslávila. Bola azda prvá, ktorá dokázala takto úžasne prepracovať tému o čarodejníkoch. Keď ich vydala, bol z toho úplný boom. Knihy som čítala viackrát, bolo by super ich mať ešte raz v tomto nádhernom prevedení. Tento príbeh je veľmi pútavo napísaný, vie okamžite čitateľa hneď strhnúť do deja, a človek má problém od knihy odtrhnúť oči. Autorka sa vynikajúco vyhrala tak s opismi postáv ako aj s prostredím,dejovou líniou či zápletkami. Nevedela som dopredu ako to bude ďalej pokračovať. Nútilo ma to hneď otvoriť ďalšiu knihu. Autorka pekne v knihách vyzdvihuje silu priateľstva a lásky,hlavne tej rodičovskej, ktorá dokáže veľké veci. Vo viacerých momentoch je dej veľmi smutný, desivý, ale nie všetko musí byť ružové, to by nebolo tak napínavé.V knihách postupne dospievajú hlavné postavy,aj vedľajšie. Z hlavného hrdinu sa postupne z bábätka stáva mladý čarodejník, ktorý má všetko vo svojích rukách -samozrejme bez pomoci svojich priateľov by to nešlo. Až do posledného momentu,poslednej časti som nevedela ako príbeh skončí, či vyhrá dobro nad zlom. V závere sa čitateľ dozvie, že nie všetko je také ako sa na prvý pohľad zdá,ohľadom postáv. V poslednej knihe som si aj poplakala, Harry mi prirástol k srdcu a odporučila by som ho všetkým malým ale aj veľkáčom,ktorí milujú fantasy a príbehy z čarodejníckeho prostredia. Pokračovaniu by som sa veľmi potešila, keby si to chcela autorka rozmyslieť.

Krásne obálky (Dm, 25.11.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Obálky kníh su nádherné. Knihy obsahovo su samozrejme tiež super. Taktiež ma potešilo, že vnútro ostalo pôvodné, s ikonickými hviezdičkami na každej strane. Celkom vtipné a zároveň smutné, že chyby v texte (dosť početné) ostali aj v tomto novom vydaní rovnaké. Macho odviedol nádhernú prácu o tom niet pochýb. Take banálne chyby však vo výročnom vydaní mohli byť naozaj opravené, hlavne keď obsahovo nebolo nič viac treba.

Harry Potter box 1 – 7 (Blanka, 30.10.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak tohle je jedno z nejkrásnějších vydání, co jsem kdy viděla. Doufám, že bude k dispozici brzy i v češtině! ♥

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x