bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,75 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra

Jediná moje chyba připravila můj hokejový tým o vítězství. Takže jsem se poučil. Už žádný blbosti. A žádnej sex. Jako nový kapitán týmu vyznávám novou filozofii: existuje jenom hokej a škola, na holky bude čas později. Což znamená, že já, Hunter Davenport, žiju oficiálně v celibátu… bez ohledu na to, jak to může být někdy těžký.
Žádný pravidlo ovšem neříká, že se nesmím s holkama přátelit. A nebudu vám lhát – moje nová spolužačka Demi Davisová je fakt dost dobrá. Rajcuje mě, jak je chytrá. Vlastně mě rajcuje celá. Má však přítele, takže aspoň nejsem v pokušení se jí v jednom kuse dotýkat.
Po třech měsících, co se známe, je však Demi volná.
A chce mě sbalit.
Vyhýbat se jí je nemožný. Pracujeme spolu na celoročním projektu do školy, věřím ovšem, že jí dokážu odolat. Stejně by nám to nikdy nevyšlo. Pocházíme z různých poměrů, máme odlišné cíle a její rodiče mě nenávidí.
Začít si s ní by byl pitomej nápad, jenom hloupá hra. Teď o tom ještě musím přesvědčit svoje tělo – a svoje srdce.

Série Briar U (3)

Detaily o knihe

Názov: Hra

Originálny názov: The Play

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dočkáme sa prekladu do SJ? (Júlia Škvarková, 16.2.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, knihy od Elle Kennedy ma oslovili náramne! Už mám komplet celú sériu Off-Campus a chcela by som sa opýtať či aj knihy zo série Briar U (Lov, Risk, Hra) budú preložené do slovenského jazyka. Veľmi by ma to potešilo, keďže táto autorka je v mojej knižnici na prvom mieste.

dockam sa (Nikola Porubska, 24.6.2020) Odpovedať

planuje sa cela seria prelozit do slovenciny alebo bude uz len v cestine kedze uz teraz vychadza skore a rada by som v slovencine mala aj tie ostatne som knihomol ale v cestine proste citat neviem.... dakujem ak mi to niekto zkomentuje

odpoveď (bux.sk, 25.6.2020) Odpovedať

Dobrý deň, zatiaľ sa od tejto autorky plánuje vydanie titulu Cieľ začiatkom roka 2021. Je teda možné, že v budúcnosti bude dostupný aj titul Hra, zatiaľ to však nie je v pláne vydavateľstva.

Úžasné (Ivinka, 4.5.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Tretí diel hokejovej série z prostredie univerzity Briar nám rozpráva príbeh o Hunterovi a Demi. Huntera si isto všetci pamätajú ešte zo série Off Campus, kde sa vyskytoval ako vedľajšia postava a Dean ho zasväcoval do baliacich praktík. Odvtedy Hunter dospeje a zaviaže sa k celibátu do ukončenia sezóny. Myslí si, že práve sex a ženy mu spôsobili problémy v tej predchádzajúcej. Odporúčam prečítať Lov a Risk, aby bol čitateľ v lepšom obraze. Každopádne, Hunter úspešne odoláva a sľub, ktorý si dal, dodržiava. Do cesty mu vstúpi Demi, nesmierne inteligentná spolužiačka s vášňou pre psychológiu (obzvlášť sérioví a masoví vrahovia). Pracujú na spoločnom projekte, Hunter sa drží stranou, i keď ho Demi veľmi priťahuje. Stále sú kamaráti, trávia spoločný čas do momentu, pokým sa vzťah Demi a jej priateľa Nica nerozpadne. Kniha je od začiatku až po koniec neskutočne vtipná, humorná, nasýtená vzrušujúcimi scénami a príťažlivosťou. Pamätá si niekto Winstona zo Skóre? Elle to v Hre povýšila na ešte vyššiu úroveň a právoplatným členom partie sa stáva aj Pablo Vajcobar (angl. Pablo Eggscobar) – uvarené vajce na tvrdo v škrupinke. Dej som si náramne užívala, ale privítala by som možno väčší zvrat a viac drámy, i keď tá tam bola. Ak si zoberieme napríklad Návrh alebo Lov, tak tých zlých chvíľ bolo trošičku viac. Preto strhávam jednu hviezdičku. Stále tvrdím, že Elle to skrátka vie a zatiaľ ani raz nesklamala. Demi a Huntera som si osobne ešte viac užívala ako Brennu a Jakea (Risk, BriarU 2). Román jednoznačne odporúčam. Ťažko som sa od neho vedela odtrhnúť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x