bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Až léto skončí

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,77 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Až léto skončí

Co uděláte, když si letní dům vaší rodiny pronajme sexy starší muž? No, očividně se ztrapníte – a opakovaně. S Noahem Cavallarim jsme nevykročili správnou nohou. Naše první setkání skončilo jako jeden velký trapas.
Když moje máma onemocněla, bylo na mně, aby bylo o naše hosty dobře postaráno. Měla bych být na vysoké. Místo toho prožívám to nejlepší období svého života… jako pokojská.
Pohledný a tajuplný Noah je pro mě zapovězený. Vím, že tu nezůstane natrvalo. Vím, že je pro mě nejspíš moc starý. A přesto mě přitahuje.
Navíc se mě pokusil zachránit, když se mylně domníval, že se topím. Dala jsem mu najevo, že ho chci. A on mě před sebou varoval. Začali jsme si po nocích povídat na břehu jezera. Naše přátelství se však brzy změnilo v něco, z čeho se možná nikdy nevzpamatuju.
Protože až léto skončí, odjede. A já netuším, co na konci srpna budu dělat.

Detaily o knihe

Názov: Až léto skončí

Originálny názov: When August Ends

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Až léto skončí (Val, 25.5.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Od Penelope som už mala možnosť čo-to čítať, takže fajná oddychovka z jej pera bola dobrou voľbou. Samotný príbeh neohúri,no nie je ani vyložene okukaný. Hlavná hrdinka Heather je vcelku priemerné dievča. Mala by drať vysokoškolské lavice,no namiesto toho si sem-tam odskočí do práce obslúžiť pár zákazníkov v bistre a stará sa o mamu, ktorá je na tom psychicky dosť zle. Taktiež sa stará o domček pri jazere, ktorý s mamou prenajímajú. Na leto si ho prenajme starší chlapík,Noah. Dlho je záhadou, prečo si chatku prenajal na celé leto, prečo nemusí pracovať,pred čím utiekol z veľkomesta….Noah sa zdá byť riadny mrzút,ale Heather si ho svojou povahou aj tak získa. Celé leto jej pomáha a snaží sa "dať ruky preč". Ako inak,nevyjde mu to. Pretože čo bude, AŽ LETO SKONČÍ…?! Autorka píše veľmi dobre,jej knihy sa čítajú rýchlo. Vytvorí vždy zaujímavé postavy,rovnako tomu bolo aj tentoraz,dokonca aj tie vedľajšie, ktoré riadne zamiešajú "karty". Nechýbajú ani predsudky, domýšľanie si o tom druhom, vtipné momenty a dráma. Asi som nečítala romancu, ktorá by neskončila HAPPY END-om,tak ako táto. Nakoľko ma naozaj v príbehu žiadny moment neprekvapil, všetko sa dalo predvídať pár strán dopredu, plný počet knihe, žiaľ, nedám. Ale určite ju odporúčam

Oddychová jednohubka (Slávka Beňáková, 28.7.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opäť moja obľubená “oddychová jednohubka”. Pri tejto knihe som si dobre oddychla. Kníha sa rýchlo číta a pre mňa je aj pomerne krátka. Hlavná hrdinka Heather to nemá ľahke. Stará sa o chorú mamu a pri tom ešte sa stará o hostí, ktorí si prenajmu ich letný domček. Jedno leto si domček prenajal na niekoľko mesiacov Noah. Aj keď je od nej starší zapáči sa jej. Pri ich prvom stretnutí sa pred nim strápni. Neskôr sa mu prizná, že sa jej páči, ale on ju odmietne. Časom sa skamaratia a on jej dosť pomáha. Ale čo sa skrýva za jeho pomocou a príchodom do nich??? Kniha bola krásna. Ja som o túto knihu mala zaujem hlavne kvôly autorke. Autorka ako vždy nesklamala. Čítala som to rýchlo a to hlavne kvôly štýlu písania autorky ale aj pre samotný príbeh, veľmi ma zaujímalo ako to dopadne. Miestami som sa dobre zabavila no miestami mi bolo aj smutno. Túto knihu určite odporúčam.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x