bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Denník zamestnanej matky

Vydavateľ: Danielle Medená (Adrian Ardo)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:187
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:59

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Denník zamestnanej matky

Táto kniha sa možno na prvý pohľad podobá na mnoho iných, nedajte sa však zmiasť podobným názvom alebo námetom, ktorých sa vydalo v poslednej dobe niekoľko. Táto kniha je iná.
Popisuje bežné povinnosti ženy a očakávania spoločnosti s nadhľadom, vtipne a s neskutočnou dávkou irónie. Popisuje maminu s dvomi deťmi, ktoré sú síce tým najdôležitejším kamienkom v mozaike života, ale nie jediným. Aj keď je autorka mamou na plný úväzok a za tie svoje zlatíčka by aj život položila, snaží sa vám v knihe predstaviť aj ako žena, manželka, človek, akých možno okolo seba máte každý deň desiatky.
To, že je mama, ešte neznamená, že rieši len plienky, príkrmy, prdíky a soplíky, či očkovať alebo neočkovať, či byť eko-bio-raw, alebo inak postihnutá matka dnešnej doby. Túto knihu pojala ako cestu životom, ktorý nezačína objavením sa dvoch čiarok na tehotenskom teste a končí vystrčením detí do nejakého toho predškolského útulku. Po otehotnení neprestáva byť ženou, po vypiplaní detí neprestáva byť matkou, a pomedzi to je stále manželkou a zamestnankyňou. Občas sa to všetko spolu dosť drsne bije a tak nezostáva iné, ako bojovať na všetkých frontoch a hľadať kompromisy aj tam, kde už naozaj žiadne nie sú. A nie, naozaj to niekedy nezvláda a ani pri najlepšom plánovaní sa jej nedarí. V tomto všetkom sa snaží nestratiť vlastné ja a udržať si zdravý rozum... a nielen ten.

Detaily o knihe

Názov: Denník zamestnanej matky

Objednávací kód NA623603

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam! (Nina, 1.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
ak ste zvyknutí na mamičkovské knihy od našej milej herečky, tak nič také tu nenájdete... toto je originál dielko, tak úprimnú a milú spoveď mamy som ešte nečítala... užila som si ju o to viac, že som v rovnakej situácii a táto kniha ma donútila zamyslieť sa a prehodnotiť svoje postoje a názory. Kapitoly ako by sa odohrávali u nás doma, nedalo sa iné len sa smiať. Záver bol rozhodne nečakaný, ale veď aj taký je život.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x