bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pravda o nás dvoch

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Edícia:Moderné romány
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pravda o nás dvoch

Kto si bez viny, hoď do mňa kameňom...

Vo svojich spomienkach na detstvo sa Matthias Hoffman často vracia k bolestivému momentu zo svojej minulosti. To, čo kedysi urobil malej Nil si nedokáže odpustiť ani po rokoch. Dievčatko, ktoré tajne obdivoval, ale stratil navždy. Ani v dospelosti nemá Matthias na ružiach ustlané. Akoby toho nebolo málo, musí čeliť vážnemu obvineniu zo smrti pacientky, ktorú v skutočnosti nezavinil.

Keď jedného dňa, pri večernej jazde mestom spozoruje ženu v šedom kabáte je presvedčený o tom, že je to "jeho" Nil. Ale tá je už predsa roky mŕtva.

Sled udalostí, ktoré spustí jeho úprimná spoveď a jeho doslova posadnutosť nájsť ženu, ktorú zahliadol na ulici, mu dokonale prevrátia život naruby.

Matthias to ale nevzdáva, stratiť, už totiž nemá čo...

Detaily o knihe

Názov: Pravda o nás dvoch

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasná (Alena Precechtelová, 15.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve som dočítala knižku PRAVDA O NÁS DVOCH. Napísala ju skvelá slovenská autorka Hana Repova. Poviem Vám že mám zimomriavky po tele , nie od strachu , ale z tej úžasnej knižky . Knižku odporúčam prečítať . Naozaj je úžasná. Kto pozná tvorbu Hanky Repovej , určite bude so mnou súhlasiť. Verím , že Vás chytí za srdce tak ako mňa

Pravda o nas dvoch (Anna, 10.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dalsia skvela kniha od pani Repovej. Pravda o nas dvoch je vlastne volne pokracovanie serie Boh place potichu kde je ale hlavnou postavou doktor Matthias. Pribeh o priatelstve, laske, pocite viny, odpustani a pravde. Jednoznacne odporucam precitat.

Top kniha (Ivana, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia super kniha od autorky Hany Repovej. Knihu som prečítala za dve noci. Vrelo odporúčam.

Pre mna TOPKA od autorky! (Michaela, 3.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kvôli tejto knihe som dnes ponocovala! Vlastne, niekoľko nocí po sebe. Ale inak sa nedalo. Novinka z pera Hanky Hana Repová sa číta sama od začiatku až do konca, akurát v závere vám už nedovolí odskočiť si ani po pohár vody či na toaletu. Máte smolu, príbeh vás nepustí. V knihe Príbeh o nás dvoch sa prelínajú príbehy niekoľkých párov - hlavných postáv Matthiasa a Nil, a vedľajších Jensa a Moniky, či postavy, ktoré poznáme z predošlých príbehov od Hanky. Kniha je podľa mňa jedným slovom úžasná a som z nej nadšená. Nielen preto, že Hanku mám rada aj ako osobu v reálnom živote, nielen ako autorku vynikajúco napísaných príbehov. Doteraz sa mi najviac páčil dvojdielny príbeh Ak mi dovolíš a Ak mi odpustíš, no Pravda o nás dvoch je veľmi silná konkurencia a momentálne je v mojich očiach topka. Priznám sa, nemám veľmi rada, keď je príbeh rozprávaný v tretej osobe, rozprávačom, ale Hanka má dar a v jej knihách mi to príde prirodzené a už si to asi ani neviem predstaviť napísané inak. Príbeh je plný lásky, priateľstva, emócií, vtipných dialógov aj myšlienok na zamyslenie a samotný námet mi príde veľmi originálny, preto si ma ihneď získal. Hanka má skrátka dar, od knihy ku knihe sa zlepšuje, jej príbehy sú nevšedné a cítiť z nich aj Frankfurt, v ktorom Hanka žije, aj akési teplo domova a osudy postáv, ktoré vám okamžite prirastú k srdcu. Keď Hanke vyjde nová kniha, odkladám všetko nabok a v rámci možností si vyhradzujem čas len na čítanie. Tentoraz to opäť neľutujem, ba naopak, odporúčam to vám všetkých. Ďakujem, Hana Repová , za krásny čitateľský zážitok.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x