bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Placebo My

Vydavateľ: Art Floyd (Art Floyd, s.r.o.)
Séria:Placebo (3.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:376
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 12,01 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,30 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Placebo My

Scenárista menom Život podrobil lásku Emy a Chrisa rôznym skúškam v podobe nedorozumení, klamstiev a tajomstiev, avšak oni sa nevzdali a konečne si vyslúžili status MY.
Po všetkých útrapách nadobudli pocit, že nastal čas, kedy si môžu užívať jeden druhého a krásu prítomného okamihu. Lenže čo ak všetky skúšky, ktorými si prešli, boli len predzvesťou niečoho omnoho horšieho?
Stačil jeden záhadný telefonát a všetko, na čom Eme záležalo, sa začalo rúcať ako domček z karát. Slnečnú oblohu zastreli tiene minulosti ožívajúce z najhorších nočných môr a rozohrali nebezpečnú hru, ktorá sa neobíde bez následkov.
Veľké finále knižnej trilógie Placebo preverí hĺbku citov i silu priateľstva, vypýta si poriadnu dávku odvahy a podrobí vzťah dvoch milencov najnáročnejšej skúške zo všetkých. Len čas ukáže, či sa klamlivé placebo mohlo zmeniť na skutočnú medicínu.

Detaily o knihe

Názov: Placebo My

Objednávací kód NA620741

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dokonalosť! (Ria, 23.1.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Finálna časť série Placebo sa podľa mňa pokojne môže považovať za najlepšiu časť. Autorka nás knihou Placebo My presvedčila, že dokáže napísať oveľa viac, než obyčajný romanticko-erotický príbeh. Dej plný napätia a zvratov núti prevracať stranu za stranou a nenechá čitateľa na pokoji, kým sa nedostane na poslednú stranu. Problémy sú na to, aby sa riešili v zárodku a nie až keď nám prerastú cez hlavu. Čo ale v prípade, keď sa problém zhorší, ak sa ich snažíte riešiť? Túto dilemu rieši aj Ema. Priznávam, že som na ňu zo začiatku pri čítaní mala nervy a najrašej by som ňou poriadne zatriasla, ale postupne som si uvedomila, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Okrem toho je samozrejme rozdiel, či človek premýšľa "chladnou hlavou" alebo "v panike". O pár strán neskôr som to už nemala čas riešiť - iba som so zatajeným dychom prevracala strany a vstrebávala, čo sa deje. Podobne ako v predošlých častiach, aj z tejto knihy presakovali emócie - strach o tých, ktorých ľúbime, bezmocnosť, bolesť, hnev - a to všetko tak dokonale a nenútene opísané, že "vžitie sa" do pocitov postáv príde tak nejak automaticky. Zakončenie série (rovnako ako celú trilógiu) zvládla autorka na jedničku. K úplnej dokonalosti by som zmenila jednu vec - ale to už by sa z realistického príbehu razom stala rozprávka. Aj po tretej časti som názoru, že by série Placebo mohla bez problémov konkurovať zahraničným titulom a dúfam, že sa raz objaví aj v zahraničí.

Neurobte tú istú chybu, ako ja.  (Michaela Zamari, 6.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neurobte tú istú chybu, ako ja.  Neviem ani patrične opísať, aká je to pre mňa česť, môcť si prečítať knihu, na ktorú som sa tak veľmi tešila, ešte pred jej oficiálnym vydaním. Cítila som sa ako tie dvojičky vo filme Diabol nosí pradu, ktorým Anne Hathaway musela zohnať (a aj zohnala) Harryho Pottera ešte pred vydaním. Hovorím o horúcej novinke Placebo My od Baja Dolce. Priznám sa, bývam skeptická voči tomu, keď autor naťahuje príbeh na 3 diely, ale netreba hádzať všetky romanticke trilógie do jedného vreca. Bajina novinka je dôkazom, že kvalitný autor vie ponúknuť aj trilógiu, ktorá sa pomazná s celou škálou vašich emócií. A nebude ich šetriť ani trochu. Neurobte ale tú istú chybu, ako ja. Čítala som najmä na letisku, počas dlhých prestupov, málokedy v kľude v posteli a sem-tam pri bazénovej idylke. To bola chyba. Doprajte si pauzu od všetkých a od všetkého, aby ste mali dostatok času prečítať si finále skvelej eroticko-romantickej trilógie Placebo jedným dychom. Ten nerušený čas budete potrebovať, pretože toto dlhoočakavané vyvrcholenie série vás pohltí. Nečakajte však klasický happyend presladenej rozprávky, ale tešte sa na dej nabitý akciou, drámou plnou napínavých zvratov, vyvážený skutočnou láskou a silou priateľstva. Nechcem spoilerovať, no vypichnem jednu pre mňa vzácnu myšlienku - "Prepaľoval ma uboleným, no odhodlaným pohľadom. Vedela som, že ak by sa dalo zniesť modré z neba, on by mi doniesol všetko, až by obloha stratila farbu, lenže ja som na to nemala nárok." - topka uprostred scény, ktorá ma odrovnala. Pri čítaní bola radosť, hnev, rozjímanie i nadávanie, a boli aj slzy, ktoré by boli aj keby sa moja maličkosť neocitla v poďakovaní. Ďakujem Ti, Ty moja spisovateľská sestrička, že som mohla vidieť medzi prvými ďalší dôkaz Tvojho veľkého talentu. A vy, priatelia, ak ste si túto knihu ešte neobjednali, tak radšej neváhajte, lebo na pultoch kníhkupectiev sa dlho neohreje. 

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x