bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Všetky tvoje prednosti

Vydavateľ: Lindeni (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 03:00

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Všetky tvoje prednosti

Quinn a Graham si navzájom prisahali lásku, veriac, že všetky nepriazne osudu prekonajú spoločne. Dokonalú lásku však ohrozuje nedokonalé manželstvo. Životy manželov sa od seba vzďaľujú, sny o založení rodiny sa stávajú nedosiahnuteľnými. Obaja začínajú pochybovať o význame svojho vzťahu. Prestať či neprestať bojovať za spásu manželstva, ktoré malo trvať večne? Spomienky, chyby a tajomstvá, ktoré si vybudovali v priebehu rokov, ich trhajú od seba. Budúcnosť závisí od plnenia sľubov z minulosti.

Detaily o knihe

Názov: Všetky tvoje prednosti

Originálny názov: All Your Perfects

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka (Simona B., 10.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Po tejto knihe som siahla preto, že som od autorky čítala knihu Končí sa to nami, ktorá je jedna z mojim najobľúbenejších kníh, aké som kedy prečítala. Mala som teda vysoké očakávania, ktoré neboli úplne naplnené, ale zároveň nemôžem povedať, že by ma kniha vyslovene sklamala. Hodnotím to na 4 hviezdičky z 5, pretože ľúbostný príbeh hlavných hrdinov bol naozaj pekný. Ako viacerých čitateľov, aj mňa niekedy už frustrovali rozhodnutia hlavnej hrdinky, ale na druhú strany boli odôvodnené, nebolo to ako v mnohých knihách, že hlavná hrdinka robí rozhodnutia založené v podstate na ničom a nemajú hlavu ani pätu. Mužská postava bola dokonalá, Grahama som si zamilovala a rada som čítala o takomto type muža, no napríklad mojej mamine to nebolo veľmi po chuti (povedala, že takýto muži v skutočnom živote neexistujú :D). Zhodnotila by som to celkovo tak, že kniha sa veľmi dobre čítala, príbeh mal v sebe aj krásne aj trpké momenty, pri niektorých pasážach ste ako na ihlách, pri iných sa zase pousmejete. Celkovo určite neľutujem, že som si knihu zakúpila, bolo to príjemné oddychové čítanie, ktoré určite neurazí, ale nie je to ani kniha, ktorú budete dlhé týždne držať v hlave (ako napríklad Končí sa to nami).

vôbec to nie je nereálny príbeh (Martina, 9.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tejto knihe som sa dlho vyhýbala, pretože som nemala pocit, že ma môže niečim zaujať. Nemala som teda od nej vysoké očakávania a chcela som si pri nej počas víkendu hlavne oddýchnuť. Ľutujem, že som ju odkladala tak dlho, bola dokonalá. Veľmi sa mi páčili striedajúce sa kapitoly minulosti s prítomnosťou. S hlavnou hrdinkou som trpela celý čas. Mnoho čitateľov odcudzuje jej správanie a priznám sa, že v jednej kapitole som nadobudla aj ja takýto pocit, ale ten rýchlo prešiel. Koniec knihy som doslova preplakala....

Majka (Majka, 6.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha sama o sebe nebola zlá, ale mňa nejako nezaujala. Áno, obsahovala krásne myšlienky, dokonca som sa zaľúbila do Grahama, ale Quin mi liezla na nervy svojim správaním. Nevedela som sa do jej kože vcítiť a nechápala som jej správanie. Taký krásny, až rozprávkový, vzťah mali a pri tom sa Quin tak… (neviem či to je správne slovo) zle správala ku Grahamovi, že mi ho bolo ľúto. Jeho láska bola neskutočná, silná a úžasná… Quin sa hlúpo správala, nevidela to, videla len jeden cieľ (bola posadnutá, by sa tu skôr hodilo). To sa mi na jej správaní nepáčilo. Aj keď to skočilo tak ako skončilo (so záverom nie som spokojná) myslím si, že sila lásky prekoná všetky prekážky - lebo presne o tom kniha bola. Bohužiaľ kniha vo mne vyvolala minimum emócií, neplakala som, nebola som naštavá… dobre zaľúbila som sa síce do Grahama, ale to je u mňa normálne, keď je postava skvelo opísaná… Neviem, od knihy som čakala niečo viac, ale nejako ma neočarila. Od autorky si prečítam, samozrejme, aj iné diela, no asi až niekedy v budúcnosti…

Dokonalé (Klaudia Čechová, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je moja prvá kniha od tejto autorky. Musím povedať že ma veľmi prekvapila, keďže po prečítaní anotácie sa mi zdal príbeh ako každý iný – romantika, kríza a šťastný koniec avšak že táto kniha bude skrývať taký silný príbeh som naozaj nečakala. Milujem keď ma kniha hneď vtiahne do deja – tu sa začína neverou, proste bum a už to bolo. Aká je však pravdepodobnosť toho, že Váš snúbenec vás podvádza so ženou muža, ktorý sa stane láskou vášho života? Myslím že veľmi malá.. či? Téma neplodnosti ktorú autorka rozoberala je ťažká pre každú ženu. Dá sa s tým niekedy zmieriť že nikdy nebudem matka? Prečo sa ona môže stať matkou a ja nie? Toto sú jedným z mnohých otázok ktoré trápia Qiunn – za mňa veľká bojovníčka napriek tomu že v niektorých chvíľach som na ňu bola veľmi nahnevaná za jej konanie a spôsob zmýšľania avšak nesúdim lebo neviem akoby som sa zachovala na jej mieste ja ( v hlave chcela jedno a robila druhé). Graham – chlap, ktorého chce každá žena po prečítaní knihy. To ako sa vykreslil na konci, odpadla som. Aj keď niekedy som mala pocit že má dosť ženské vlastnosti – hneď veril na osudovú lásku, predstavovanie rodičom, dom, deti, vnúčence :D . Nesympatiu vyhrala matka Quinn – arogantná a hnusná zlatokopka! Čo mne osobne dosť prekážalo boli striedajúce sa kapitoly.. Nestihla som sa poriadne vžiť do minulosti a už som prežívala súčasnosť – extrémne rýchlo sa tak vo mne striedali pocity šťastia vs pocity smútku – to však nemení na hodnotení pretože ten koniec to zachránil. Neskutočné silné emócie, všetko som prežívala, hltala som každé slovo. Pre mňa jeden z najkrajších príbehov aké som čítala.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x