bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







To, čo nás spája

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:192
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Lepšia cena: 10,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,28 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,95 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,39 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: To, čo nás spája

Stredoškoláčka Lucia má takmer bezstarostný život. Jediné, čo jej chýba, je mama. Zmizla pred rokmi a nikto nevie kam. Kým Lucia stále verí v zázrak, otec by najradšej zabudol a robí všetko pre to, aby zabudla aj ona. Lucia sa voči jeho postoju tvrdohlavo búri, osamelosť lieči chlapčenskými bozkami, klame a robí hlúposti. Nečakané pochopenie nájde u Ondreja, ktorého iba nedávno spoznala a s ktorým ju spája viac ako iba tetovania. Obyčajný začiatok krehkého kamarátstva vyústi do vzťahu, na ktorý nie je pripravený ani jeden z nich. Pre Ondreja, poznačeného minulosťou, znamená veľký otáznik a pre Luciu trojbodku, za ktorou vidí nádej. Zvládnu to?
Voľné pokračovanie úspešného románu Drž ma, keď padám

Detaily o knihe

Názov: To, čo nás spája

Objednávací kód NA620364

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Smútok ľudí oberá o silu... (Erika Bančanská, 30.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak tento príbeh by si asi zaslúžil aj viac strán. Knihu som prečítala v podstate raz dva, pretože ma vôbec nenudila a bola som zvedavá ako to celé dopadne.  Hlavnou hrdinkou je Lucia a je to taká malá rebelka. Ale ani sa nečudujem. Mama jedného dňa zmizla a keďže sa jej telo nenašlo, tak Lucia ju aj napriek dlhým rokom stále hľadá a lepí plagáty po meste, zdieľa jej fotku na sociálnych sieťach a verí, že ju nájde živú. S otcom nemá dobrý vzťah. Krátko nato ako mama zmizla, tak sa jej nevie pozrieť ani do očí. Nevenuje sa jej, nezaujíma sa o ňu, iba jej posiela peniaze. Ale za peniaze si lásku, čas, ani spomienky nekúpiš.  Lucia sa spozná s Ondrejom. Zo začiatku to vyzerá,  že to bude fajn kamarátstvo. Ale existuje kamarátstvo medzi mužom a ženou? Navyše Ondrej má svoje tajomstvo. Ak ste nečítali knihu Drž ma keď padám, tak nemáte tušenie ako ja. Ale napriek tomu to pri čítaní nevadilo.  Čo myslíte, zistí Lucia čo sa stalo s jej mamou? Bude spolu s Ondrejom, alebo karty zamieša brat Luciinej najlepšej kamarátky? Na tieto otázky vám dá odpoveď knižka. P.S. Nezabudnite na to,  že niekedy má najväčšiu hodnotu práve to, čo sa iným môže zdať lacné.

To, čo nás spája (Madamme.de.ludrigova, 22.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh o stredoškoláčke Lucke, ktorá má všetko, ale jediné čo jej chýba je láska jej MAMY. Pred pár rokmi zmizla a Lucka ju stále hľadá. Vylepuje plagáty s jej fotkou, ale nikto nevie, či žije alebo je mŕtva. Telo sa nikdy nenašlo. Chce prísť na to, prečo ju a otca opustila. Otec si od zmiznutia manželky dcéru nevšíma a nevie sa jej pozrieť do očí.  Veľmi sa mi páčilo ako chcela prísť na to, prečo ich opustila a čo všetko preto robila.  Lucia si môže robiť všetko, ale jej kamoška Tamara je pod dohľadom rodičov. Čo by dala Lucka za to, aby mala zaracha alebo nejaké zákazy len nech si ju otec už konečne začal všímať.  Potom stretla Ondreja, ktorý kade chodí všetko pokazí. Ondrej mal tajomsvo. Pri čítaní knihy som zistila, že viac sa dozviem až v ďalšej knihe. Ten kto predtým čítal “Drž ma, keď padám” ( lebo táto kniha je voľné pokračovanie ) už bude vedieť jeho tajomsvo. Pre mňa ako čitateľku to bolo takto lepšie. Bola som v napätí čo za tajomstvo skrýva ale aj tak som sa to nedozvedela .  Príbeh sa čítal ľahko a zhtla by som knihu za jeden deň, ale koniec som si nechala na druhý deň.  Záver knihy bol šokujúci, nečakaný. Bola som v šoku. Taký koniec som neočákavala a musela som si to 2-krát prečítať.  Ale to vám už neprezradím, aby by ste nevedeli, ako to dopadne. :)  Tak ako všetky Mirkine knihy, tak aj táto ma nesklamala. Darmo Mirka je PANI SPISOVATEĽKA. 

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x