bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Búrková sestra

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Séria:Sedem sestier (2.diel z 8)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:500
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 16,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,11 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Búrková sestra

Autorka v súčasnosti dokončuje sériu Sedem sestier, kde opisuje voľne prepojené osudy adoptovaných dcér záhadného miliardára, ktoré až do jeho smrti nemajú tušenia o svojom pravom pôvode. Záhadné indície ich zavedú do rôznych končín sveta, kde zistia, čo ich spája so slávnymi historickými osobnosťami, a odhalia dôvody, ktoré viedli k ich adopcii.
Táto séria historicko-romantických príbehov si získala celosvetovú popularitu a v mnohých krajinách sa ocitla na čele rebríčkov bestsellerov. Knižnú sériu momentálne spracúva do filmovej podoby významná hollywoodska produkčná spoločnosť.

Detaily o knihe

Názov: Búrková sestra

Objednávací kód NA620294

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Inšpiratívny príbeh (Alena Mendelová, 11.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslím si, že nie je na škodu, ak nie ste z knihy uchvátený hneď po pár stránkach. O to je potom puto silnejšie, keď sa začítate a príbeh vás chytí za srdce. Presne toto sa stalo aj mne s knižnou sériou Sedem sestier. Zozačiatku mi prišli vzťahy v rodine priveľmi dokonalé a konverzácie až príliš strojené, ale neskôr som si na tento štýl dialógov zvykla a priala by som si, aby som vedela konverzovať s ľuďmi tak, ako to robia autorkine postavy. Ich rozhovory sú úprimné, srdečné a aj keby sa zdalo, že sú až prehnane zdvorilé, neznamená to, že sú bez emócií, práve naopak. Každá sestra má svoj vlastný jedinečný príbeh a každá má čo ponúknuť. Historická linka je nemenej krásna, ako tá z prítomnosti, ba častokrát sa mne osobne páči viac. Príbehy nesú so sebou nejedno posolstvo a určite stoja za prečítanie. Pre mňa je Búrková sestra asi najlepšou knihou z celej série. Od začiatku vám zaútočí na city a neprestane až do samého konca.

Neskotočná hra osodu (Nela, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prednedávnom sa mi úplnou náhodou dostala do rúk kniha Sedem sestier, ktorá ma zaujala. Až po prečítaní som sa dozvedela, že je to vlastne len prvou knihou rovnomennej série:) A tak som hneď "skočila" po druhom diely. Využívala som každú chvíľu na čítanie a ponárala sa do pútavého príbehu ďalšej so siedmych sestier-Ally. Aj ona, ako ostatné jej sestry, dostala meno po jednej z hviezd hviezdokopy Plejády/Sedem sestier/. Hlavná hrdinka v priebehu niekoľkých týždňov prichádza o dvoch dôležitých mužov v jej živote a následne sa snaží zistiť svoj skutočný pôvod. Jej hľadanie v súčasnosti je popretkávané udalosťami zo života jej predkov (2.polovica 19.storočia a 30-40te roky 20.storočia). Úvodné kapitoly boli v podstate opakovanie z úvodnej knihy, to ma trochu rozladilo, ale potom to už nabralo ten správny smer. Čo pri príbehoch podobného typu oceňujem je prepojenie so skutočnými postavami z histórie. Pri čítaní som neraz zablúdila na internet, aby som hľadala súvislosti a niektoré skutočné postavy z histórie, samozrejme som si vypočula aj Solveiginu pieseň! Zašla som aj na stránku, ktorá je venovaná tejto knižnej sérii. Oceňujem, že na konci tejto knihy sú aj autorkine komentáre, otázky vyplývajúce z napínavého príbehu a odpovede na ne. Aj keď mnohé veci boli predvídateľné, príbeh sa mi veľmi páčil. A nezodpovedané otázky ma nútia čo najskôr siahnuť po ďalších dieloch tejto série :)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x