bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cieľ

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Off Campus (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cieľ


ZUZANA PORUBJAKOVÁ číta z knihy CIEĽ:


Vysokoškoláčka Sabrina má v plánoch jasno: doštuduje, zaboduje na práve a získa skvele platenú prácu v prestížnej advokátskej kancelárii. Krásny hokejista v jej predstavách nikdy nefiguroval. Johnovi Tuckerovi je preto ochotná venovať len jednu vášnivú noc, ale niekedy aj to stačí, aby sa človeku zmenil život.

Pre Tuckera je tímový duch alfou a omegou, na slávu si v porovnaní s ostatnými spoluhráčmi nepotrpí. Lenže ak sa má stať v dvadsiatich dvoch rokoch otcom, nehodlá zostať v úzadí. Zaumieni si, že sa o všetko postará a ako rodič zahviezdi. Nastávajúca matka jeho dieťaťa je nielen krásna a múdra, ale i nevyspytateľná. Nikoho nepúšťa do svojho srdca a tvrdohlavo odmieta pomoc. Ako ju má Tucker presvedčiť, že niektoré ciele sa dajú dosiahnuť len s asistenciou?

Z anglického originálu The Goal (Elle Kennedy Inc., USA 2016) preložila Klára Kruteková.

Detaily o knihe

Názov: Cieľ

Originálny názov: The Goal

Objednávací kód NA204655

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

skvela séria (Slávka Beňáková, 24.4.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha Cieľ je posledným dielom série Off-Campus o štyroch hokejistoch. Celú túto sériu ja proste zbožňujem. Čítala som ju aj v češtine, ale neodolala som prečítať si knihy aj v slovenčine. Táto štvrtá časť je trošku iná a to v tom, že celý dej sa neodohráva už len na škole, ale opisuje život aj po škole. Taktiež opisuje problémy nie len školského života, ale aj problémy s ktorými sa stretávame po ukončení školy. Postavy boli zaujímavé. Sabrina sa zdá ako tvrdý oriešok. No ako to pri takýchto postavách býva, vo svojom vnútri sú úplne iné. Aj Sabrina bola vo svojom vnútri milá a ohľaduplná osoba, ktorá navonok pôsobila inak, pretože si išla za svojim cieľom mať lepší život. John alebo ako bol častejšie v knihe spomínaný ako Tucker bol veľmi milý, láskavý a zodpovedný. Nebol to jeden z tých namyslených sexy hokejistov. No a čo pri takýchto sériách sa mi najviac páči je to že zvyšné postavy sú z predchádzajúcich dielov a čitateľ s nimi žije aj naďalej. Tí čo ste čítali predchádzajúce diely tak viete ako autorka dokáže skvelo písať. Mne sa knihy čítali úplne samé a mala som problém ich položiť. Keď čítavate moje recenzie tak viete, že túto sériu ako aj všetko od tejto autorky zbožňujem. Možno sa niekomu zdajú tie knihy jednoduché, no ja mám rada aj takéto čítanie a pri takomto čítaní si najviac oddychnem. Knihy sú určené pre vekovú kategóriu 17+ a myslím si, že takýchto čitateľov aj najviac zaujme. Za mňa knihy odporúčam a určite odporúčam prečítať si celú sériu. No a na instagrame autorky som si všimla, že napísala aj knihu o tom ako pokračujú životy všetkých štyroch hrdinov, no a ja sa neviem dočkať, kedy bude táto kniha v slovenčine alebo češtine.

Tucker a Sabrina vám prirastú k srdcu (Val, 11.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Osudy Sabriny a Johna sa prepletú už na prvých stranách. S autorkou nemám veľa skúseností,vlastne asi moja prvá prečítaná kniha, ktorú písala sólo. Musím priznať, že autorka píše skvele. Aj keď tušíte, čo sa bude diať, príbehu to na dynamike vôbec neubralo. Stránky sa tratili pod rukami. Dej bol miestami až napínavý, Elle píše s citom,jej humor mi sedí,postavy sú perfektné- žiadne YA lásočky,ale pod povrchom drieme hlboký cit,hrdinovia musia prekonávať prekážky, sú opatrní,starostliví, citliví, bijú sa nie len sami za seba ale aj za svoju spriaznenú dušu, priateľov a aj rodinu, ktorú si nikto z nás nevyberá. Do toho ešte študijné ambície a plány do budúcnosti, ktoré sa nie vždy dajú realizovať priamou cestou. Občas sú tie okľuky ako za trest,ale vytúžený CIEĽ je o to sladší. Vrelo odporúčam

Celá séria skvelá (Michaela Zamari, 3.3.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na štvrtý diel série Off-Campus som sa po prvých troch dieloch extrémne tešila, lebo je to záruka kvality! A nesklamala, hoci čo som si s viacerými z vás písala, tak príbeh Sabriny a Tuckera máte na poslednom mieste v rebríčku tejto série. A asi viem prečo. Ich príbeh je iný, povedala by som, že dospelejší. Nie preto, že ostatné príbehy sexi hokejistov by boli príliš tínedžérské, ale tu bolo viac ako v ktoromkoľvek inom cítiť veľkú zodpovednosť či životné rozhodnutia. A tá Tuckova povaha. Aj tak ma ale dostal a v príbehu niet ani jednej zbytočnej vetičky, pre mňa bol jazdou od začiatku až do konca. Až tak som sa naň tešila a vzápätí si ho užívala, že som ho po dvoch dňoch nemilosrdne odložila, nech ho ešte nedočítam. Už v prvej tretine som vedela, že mi bude chýbať a áno, už teraz mi chýba. Autorka píše úžasne. Sviežo, zábavne, drzo a napriek pohodovému čítaniu nejde o klišé príbeh, ale na pozadí rozoberá nejaký vážnejší problém. Nechcem prezrádzať, aký sa dostal do príbehu Tucka a Sabriny, no veľmi oceňujem autorkinu fantáziu a to, ako všetko pospája do pútavého celku, ktorý čitateľ nechce zložiť z rúk. Síce som mala pár momentov, keď som túžila skočiť do knihy a prefackať ich, aby sa spamätali, inak ale nemám žiadne výhrady a nenormálne som si to užila. V knihe nájdete romantiku, erotiku, vášeň, humor, doberačky a skvelé vedľajšie postavy. A keďže po tejto sérii vyšli ďalšie, kde sa miešajú postavy aj z Off-campus, budem sa tešiť, pokiaľ YOLi preloží aj tie. Dovtedy budem pátrať po cz verziách, z ktorých sú niektoré už beznádejne vypredané. Niet sa čomu diviť, autorka je proste TOP!

Príjemná oddychovka (luckylady.stories, 1.3.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
A máme tu posledný diel série Off-Campus. Kniha sa čítala opäť veľmi dobre, ako aj ostatné časti, a tým, že som ich čítala do radu, a v 3dieli na konci bol spin-off na štvrtý, som vedela o čo v tejto časti pôjde a kde sa bude dej sústreďovať. Páči sa mi, ako autorka dokázala veľmi dobre vykresliť jednotlivé postavy v každých častiach a krásne to prepojiť. Bola tam obrovská súhra, napriek tomu, že každý hokejista bol svojský a svojím spôsobom iný, držali pokope a boli jedna úžasná partia. John Tucker mal tiež veľký potenciál a ako postava musím povedať, že bol úžasný chlap. Takéhoto chlapa mať doma by asi chcela každá žena. Starostlivý, dobrý, milý, vie variť, postarať sa, pričom nestráca svoju mužnosť. So Sabrinou som sa až tak veľmi nestotožňovala, ale obdivujem ju, ako to dokázala všetko zvládať, ešte k tomu aj štúdium na Harvarde. Wau, to by nie každý dokázal. Veľmi silná osobnosť a obrovské sebazaprenie a cieľavedomosť a sila. Bola to opäť jedna príjemná oddychovka, ale prakticky som presne vedela, čo sa bude diať, o čo tam pôjde a už ma nemalo čo prekvapiť. Bola to až taká oddychovka, že ma niekedy nedokázala udržať, čítala som a myšlienky mi úplne utekali. Niekedy som sa nedokázala naplno sústrediť. Nechýbali opäť sexuálne scény a opisy, avšak John vôbec nie je žiadny badboy. Je to zdravý chlap so svojimi potrebami, ale žiadny extrémny playboy, práve naopak, so srdcom na pravom mieste. Postava, ktorá sa mi nepáčila, bol samozrejme nevlastný otec Sabriny, ani jej babka mi úplne nesedela, no a v neposlednom rade samozrejme Tuckova úžasná mamička. No tej som mala chuť jednu tresknúť. Úplne som Sabrinu chápala a oči sa mi prekrúcali. Avšak už som mala pri tejto knihe pocit, že už stačilo tejto série a týchto príbehov, už to bolo trošku na jedno kopyto, a stačili by aj dve-max tri knihy. Každopádne sériu odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Trochu som sa na teba povypytoval.“
Vážne? No doriti. Síce mi to lichotilo, no trochu ma to aj vystrašilo. Vypytoval sa na mňa a ľudia mu ochotne kadečo narozprávali. Okrem Hope a Carin som s rovesníkmi veľa času netrávila.
Viem, že občas ľuďom pripadám odmeraná...
Fajn, mrcha. Odmeraná je len krajšie slovo pre mrchu. Neteší ma, že ma spolužiaci za ňu považujú, ale s tým nič nenarobím. Nemám čas ani energiu klebetiť s nimi ani chodiť po prednáškach na kávu a tváriť sa, že zapadám medzi prachaté decká, ku ktorým patrí väčšina študentov tejto školy.
„Chcem ti len povedať,“ pokračoval, „že to chápem. Máš kopu povinností a ja ťa nežiadam, aby si nosila moju hokejovú bundu, nastokla si môj pečatný prsteň a bola moja frajerka.“
Obraz dokonalej frajerky, ktorý mi práve vykreslil, ma pobavil. „A o čo ma teda žiadaš?“
„O rande,“ odvetil jednoducho. „Jedno rande.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x