bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rekviem pre anjela

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:415
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rekviem pre anjela

Arienne Rossettiová, známa speváčka, mala byť pre violončelového mága Niccola Lombardiho iba ďalším menom v jeho dlhom zozname žien, ktoré mu podľahli. Ani jeho nočný podnik Podsvetie a niekoľko
tajomstiev lady Styx jej tak nezamotajú hlavu ako práve samotný Niccolo. Tajomný, príťažlivý muž vytvára pre ňu snové zmyselné ilúzie, v ktorých ju pokúša a zvádza, no ona mu v nich uniká. Jeho rukám a očiam však nedokáže odolávať. A tak ju Niccolo postupne čoraz viac vťahuje do svojho vábivého sveta, kde vládne túžba a kde láska nemá miesto. Až doteraz. Kto sa však napokon spáli viac? Inkubus či ľudská žena?

Ponorte sa do vášnivého príbehu, ktorý sa odohráva v slnečnom súčasnom i barokovom Taliansku, ale aj vo svete, kde zastal čas a kde sa bytosti naplno oddávajú pôžitkom. Mámivý a veľkolepý svet inkubov a sukúb je plný krásy, bohatstva, mladosti a splnených snov... ale aj jedu, temnoty a čistej žiadostivosti, ktorá dokáže zabíjať.

„... Pripúšťam, najprv si vzbudila len moju zvedavosť, lebo si bola zrazu... taká iná. Nepoddajná. Keď si si vtedy poranila členok a spala u mňa, vycítil som, že si stále panna, a to ma načas zastavilo. Dôvod som si bol schopný priznať až teraz.“
„A prezradíš mi ho?“ naliehala som, keď sa odmlčal a díval sa kamsi mimo mňa. Ešte stále som ležala na jeho hrudi.
„Chceš dlhšiu či kratšiu verziu?“
„Skús kratšiu.“
„Je možné, že by som ťa zabil.“

Detaily o knihe

Názov: Rekviem pre anjela

Objednávací kód NA619667

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Bolo to dobre, ale... (Karina, 11.6.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Nebola som touto knihou unesená, avšak nebola úplne zlá. Bol tam aj príbeh, zápletka, vášeň. Len hneď na začiatku mi nesedelo, ako rýchlo prišla na to, kým/čím hl.hrdina v skutočnosti je. Aj keď niektoré skutočnosti neskôr v knihe by to mohli mierne vysvetľovať, aj tak ma to nepresvedčilo, že na to prišla tak jednoducho. Ich vzťah sa vyvíjal, sexy scénky boli dobré. Paradoxne ma ale najviac zaujímala posledná časť knihy, ktorá v podstate nebola o nich dvoch, ale iba o nej. Nečakala som, že až takýmto smerom sa to uberie, začiatok knihy tomu nenasvedčoval. Náznaky boli, no nenapadlo ma, že sa to až tak utrhne.

Až hriešne zaujímavé (Anna Fridrichová, 3.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka ma fascinovala. Bolo to niečo úplne iné čítanie. Som veľmi rada, že som si túto knižku vybrala, pretože som potrebovala vo fantasy svete niečo nové, a dočkala som sa. Viem len odporúčať. A samozrejme kto si prečíta prvú časť bude bažiť po druhej ;)

Ach (Sisa, 2.10.2022) Odpovedať

neoslovila ma
Po predchádzajúcich super knihách som sa bezhlavo vrhla na ďalšie dielo od autorky ...a žiaľ .. mala som sa zamyslieť. Pre mňa úplne nezaujímavý a zbytočne naťahujúci sa príbeh (miestami som vyhľadávala len pasáže s priamou rečou, aby som sa konečne dostala cez dej). Celé mi to prišlo ako spojenie Twilight (mysteriózno) a 50 shades (erotický) príbeh. Knihu som nezvládla ani len dočítať a to sa mi ozaj nestáva ..

Najmilovanejšia kniha (Veron, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako už nadpis mojej recenzie prezrádza, je to moja najmilovanejšia kniha z pera tejto mojej najobľúbenejšej autorky. Všetky jej knihy stoja za to, no v tejto dokázala opísať neopísateľné. Občas som premýšľala, kto vlastne je, odkiaľ prišla a ako môže niečo tak podrobne opísať... alebo je to len dokonalá fantázia? Každopádne, ďakujem Michaela...

hriesne dobre (Stanka Švantnerová, 16.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hoci mam radsej klasicke romany alebo historicke ako fantasy, táto kniha ma dostala. :) No krasna romanticka,fantasy kniha plna vasne,zvratov. Samozrejme nechybaju pribehy z minulych zivotov alebo akekolvek ine prepletenie ktore dava autorka medzi sucasnostou a minulostou do svojich pribehov. Dej Vas uplne pohlti a spoznate krasne Taliansko, svet inkubov a sukob ale spoznate aj svet po smrti, ktorý si autorka predstavuje. Citala som aj druhu cast a obidve casti odporucam :)

Super ako vždy (Martina Kudelčíková, 6.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola som veľmi zvedavá na túto dilógiu od mojej obľúbenej autorky a veru nesklamala ani tentokrát. Téma bola pre mňa niečo nové, bežne nečítam o nadprirodzených bytostiach. Pani Hajduková však píše veľmi pútavo a vtiahne okamžite do deja, každá jej kniha je zážitkom.

Nádherné (Emily D.B., 5.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako začať? Ťažko sa mi hľadajú tie správne slová. Vlastne mi napadá len jedno jediné, ktoré vystihuje celú knihu: Famózne. Musím podotknúť, že už dlho som nečítala knihu, ktorá by ma pohltila až natoľko, že mi nechýbalo jedlo a všetko naokolo na niekoľko hodín úplne prestalo existovať. Príbeh, ktorý je nabitý emóciami, vášňou, erotikou a túžbou vás pohltí až natoľko, že sa do knihy zahryznete a nepustíte ju z ruky, kým ju celú nezjete. Kniha je napísaná naozaj perfektne a ja som sa do príbehu vžila až natoľko, že som bola tam, priamo v dianí a prežívala som všetko s hlavnou hrdinkou. Miesta, ktoré sú v knihe opísané som si vedela živo predstaviť a vďaka tomu som videla ďalší kus sveta. A on... páni moji... láska na prvý pohľad... Knihu som prečítala za necelých šestnásť hodín aj s prestávkami a po jej prečítaní vo mne zostalo príjemné teplo a akési prázdno. Čo teraz? Čo s nimi bude? Takto sa to predsa nemôže končiť. Veď to je záťaž na moju dušu aj srdce. Jednoducho musím mať aj dvojku a do jej vydania sa snáď nezbláznim. :) Autorka udrela klinec presne po hlavičke a mňa si kniha definitívne získala. Perfektne opísané postavy, geniálny príbeh, skvelý námet a úžasné spracovanie. Bola som priamo tam... S nimi... Určite to nie je posledná kniha od pani autorky . Na záver môžem dodať len to, že knihu bez zaváhania odporúčam.
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x