bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mister

Vydavateľ: Baronet SK (BARONET a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:504
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:01

Lepšia cena: 4,12 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 4,21 € (vrátane DPH)
Bežná cena:4,90 €
Ušetríte: 0,69 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mister

Nechajte sa pohltiť vášnivým ľúbostným príbehom.
Mister je nová vzrušujúca romanca od E L James,
autorky fenomenálnej trilógie Päťdesiat odtieňov, svetového bestsellera.

LONDÝN 2019. Pre Maxima Trevelyana je život hračka. Dobre vyzerá, priatelí sa s aristokratmi a je bohatý, nikdy nemusel pracovať a len zriedkakedy spáva sám. To všetko však zmení tragédia. Maxim nadobudne šľachtický titul svojej rodiny, zdedí jej peniaze i nehnuteľnosti. S tým však súvisí aj zodpovednosť, na ktorú nie je pripravený, nedokáže ju vziať na seba.
Ešte ťažšie je preňho nepodľahnúť pokušeniu v podobe tajomnej mladej ženy, ktorá len nedávno pricestovala do Anglicka a náhle mu skrížila cestu a ktorá sa okrem nebezpečnej, nepríjemnej minulosti nemá čím chváliť. Je zdržanlivá, je nádherná, je hudobne nadaná – skrátka, vzrušujúca záhada. A tak sa Maximova túžba čoskoro zmení na dosiaľ nepoznanú vášeň, ktorú si ani len nedovolí pomenovať. Kto je vlastne Alessia Demachi? Dokáže ju Maxim ochrániť pred nevraživosťou, čo jej hrozí? A čo urobí ona, keď sa dozvie, že aj on skrýva tajomstvá?

Čitateľ príbehu Mister sa zo srdca Londýna prenesie cez divoký vidiek Cornwallu až na Balkán, typický svojou pochmúrnou, drsnou krásou, a počas šialenej jazdy, plnej nebezpečenstva a túžby, bude až do samého konca zadržiavať dych.

Detaily o knihe

Názov: Mister

Originálny názov: The Mister

Objednávací kód NA619318

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

3z5⭐️ (Majka, 4.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Dobre, pri čítaní som sa bavila. Bavila som sa na tom, aké absurdné veci autorka napísala. Bolo to tak nelogické, že mi nič iné neostávalo len sa smiať. Bolo tam, samozrejme, spomenutých viac tém, o ktorých sa nehovorí (tradičný život v Albánsku a „podmienky“ prežitia ženy a tiež rodičovská láska…). Autorka si to pripravila dobre, námet bol skvelý ale kniha bola neskutočne urýchlená (celý obsah je približne asi jeden mesiac, možno aj menej). Za krátky časový úsek sa tam stalo toľko veci, že mi to prišlo veľmi nereálne. Nehovoriac o tom striedaniu pohľadov, hrozné čosi… Čo sa týkalo postáv, Alessia sa správala dosť nerozumne, bola príliš naivná ale z minúty na minútu bola odvážna a hrala sa na hrdinku. Maxim bol rodený sukničkár, ktorý sa zamiloval „na prvý pohľad“ a chcel ju celý čas mať len v posteli. Čiže sa jeho osobnosť zmenila zo sekundy na sekundu… . . . Kniha má viac ako 500 strán, no ak by autorka vynechala niektoré momenty, mala by menej a bola by oveľa lepšia. Prípadne, keby nechala len jeden pohľad (napríklad len Maximov). Kniha v podstate nebol zlá, ale nebola ani dobrá…

Dobra kniha (Slávka Beňáková, 17.12.2019) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa čítala dobre. Bola až do konca napínava. Ale niečo mi tam chybalo, čakala som od tejto vydavateľky viac. Koniec ma sklamal, mohlo byť trochu viac rozpíný. No možno bude ešte pokračovanie.

Super (Martina Palaiová, 30.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi sa mi to páčilo. Odporúčam

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x