bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ónyx - Všetko bude inak...

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Edícia:#yaty
Séria:LUX (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:392
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:01

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ónyx - Všetko bude inak...

Puto, ktoré nás s Daemonom spája, sa mi ani trochu nepozdáva.
Daemon je vďaka svojim mimozemským schopnostiam odhodlaný dokázať mi, že to, čo ku mne cíti, je viac ako len bizarné puto. Rozhodla som sa od neho držať ďalej, hoci vo svojej snahe získať si ma nepoľavil. Práve naopak. No máme aj väčšie problémy...
Do mesta zavítal ktosi, kto je horší ako Arumovia...
Ministerstvo obrany. Ak prídu na to, čo Daemon dokáže a na to, že sme prepojení, tak som odpísaná. A on tiež. Okrem toho, v našej škole sa objaví chalan, ktorý má svoje vlastné tajomstvá. Vie, čo sa mi stalo, a chce mi pomôcť, aby to však mohol urobiť, musím Daemonovi klamať a vyhýbať sa mu. Ako keby sa to dalo. Je to proti zdravému rozumu a napokon voči Daemonovi začínam prechovávať čoraz hlbšie city.
Vtom sa však všetko zmení.
Uvidím niekoho, kto nemá byť nažive. Musím to povedať Daemonovi, hoci viem, že sa nezastaví, dokiaľ nezistí pravdu. Čo sa stalo s jeho bratom? Kto ho zradil? A čo od neho aj odo mňa chce ministerstvo obrany?
Nikto nie je tým, za koho sa vydáva. A nie všetci všadeprítomné lži prežijú...

Detaily o knihe

Názov: Ónyx - Všetko bude inak...

Objednávací kód NA619302

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super fantasy séria (Štefánia Setéthová, 9.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Druhá časť série Lux bola od začiatku do konca napínavá, no ten koniec, tých posledných asi 100 strán som hltala jednu za druhou...Do príbehu vstupujú nové postavy. Blake a Will. Obidvaja mi boli strašne nesympatický. Blakea som mala chuť nakopať do riti za jeho správanie. Bol strašne dotieravý a čudujem sa, že si to Katy nevšimla skôr. Strašne ma štvala tým, že uprednostnila jeho pred Daemonom, len za to, že neverila jeho citom, ale verila v to ich debilné puto... Katy mi príde ako postava s nepochopiteľným zmýšľaním. Od začiatku bolo cítiť,že patria k sebe, ona sa snaží tváriť, akože nič, a potom ju osvieti, z čista jasna, ako keby vynašla múdrosť sveta? Len preto, lebo je mimozemšťan a ona by chcela normálny život? Kokos, kebyže o mňa má zaújem sexy chalan, s nadprirodzenými schopnosťami a ešte za mnou dolieza a nevzdava sa... čo ma po normálnosti?! Nalepím sa naňho jak kliešť a nevzdám sa ho nikdy v živote... Autorka z nej urobila postavu - smoliarku, ktorá nechce ublížiť nikomu, pritom je samá kopa nešťastia a ublíži aj muche na stene... Celé to zachraňuje Daemon... kebyže on nie je, knihu rúcam kadeľahšie získal si ma tým, že sa už nehraje na tvrdého nedostupného narcisa, ale prizná si svoje city a ide si za svojim cieľom. Aj keď úprimne nechápem čo na nej vidí, ale musím povedať, že hlúpo som sa usmievala pri scénach, keď sa doberali. Ako som spomínala, najlepšie boli asi posledných 100 strán, kedy sa konečne dialo niečo akčné. Aj keď koniec bol predvídateľný, stali sa aj veci, ktoré som ale vôbec nečakala. Veľké plus by som dala aj kapitolám z Daemonovho pohľadu LENŽE. Lenže tými kapitolami sa nedozvedáme nič iné, žiadne hlbšie Daemonové myšlienky..

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x