bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Urob mi to

Vydavateľ: BESTSELLER (Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELLER)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Urob mi to

Táto kniha nie je vhodná pre moralistov. Po obľúbenej sérii Sexi a divoko ste si vyžiadali od Stely Rouge nový román, ktorý ste požadovali ešte tvrdší.

Nuž, v románe Urob mi to!, sa preto autora nehrá na slovíčka, pomenúva veci priamo a natvrdo. Tento erotický román opisuje príbeh Emy, ktorá je nečakane unesená a spútaná neznámym mužom. Jej vzdor sa postupne mení na vášeň a Ema so záhadným cudzincom prežije erotickú noc, o akej sa jej ani nesnívalo. Prekvapí ju vlastná zvrhlosť, o ktorej doposiaľ netušila - no ešte viac okolnosti, ktoré sa následne udejú.

V jej živote sa totiž objaví ďalší muž, ku ktorému pocíti priam spaľujúcu túžbu. Je sebavedomý, charizmatický a nemôže na neho prestať myslieť.

Lenže nič nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Do jej života sa opäť vracia ten, čo ju uniesol a zdá sa, že je pre Emu nebezpečný.

Kniha plná napätia, drsnej erotiky a nečakaných zvratov!

Detaily o knihe

Názov: Urob mi to

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Keď začujem jeho tichý hlas, zisťujem, že netuším, komu patrí. Ale to bude určite preto, že moje meno vyslovil veľmi potichu a v tom zmätku nie som schopná sa na čokoľvek sústrediť.

Desí ma, že pozná moje meno. Desí ma, že som mu vydaná napospas a nemôžem sa nijako brániť, no najviac ma desia pocity, ktoré vo mne rozohráva. Keď mi bozkával prsty na nohách, okamžite som zvlhla. Tak vzrušujúci pocit som ešte nezažila, a v duchu sa za to karhám.

„Ty nie si normálna, Ema, ty nie si normálna!“ zmietam sa medzi zlosťou, strachom a vzrušením. Do čerta, čo sa to so mnou deje? Ako je možné, že to s mojím telom niečo urobilo?

„Odkiaľ poznáš moje meno?!“ hnevom sa pokúšam zahnať pocit, ktorý vo mne pred chvíľou vyvolal, keď láskal moje nohy. Toto musí byť iba zlý sen.

„Hovor!“ vyzývam ho, ale on je opäť ticho. Evidentne nemal v úmysle prehovoriť, asi to bola len náhoda, pretože už by so mnou dávno komunikoval.

Zahryznem si do jazyka, keď pocítim jeho dlane na mojich stehnách. Dotýka sa ma precízne a skúsene, no predovšetkým jemne. Prečo to robí? O čo mu ide? Nemal by ma teraz surovo znásilniť?

Prstami mi pomaly prechádza k bruchu, čím sa vyhne môjmu lonu. On sa so mnou hrá a ja cítim, že moje telo sa jeho hre poddáva.

Jeho prsty ma pália a aj keď je to šialené, páči sa mi to. Obsype mi brucho bozkami a začne mi rozopínať blúzku. Bojím sa, ale zároveň ma táto situácia vzrušuje, lebo on robí všetko preto, aby ma vzrušil a darí sa mu to. Vsunie mi dlane pod chrbát a skúsene mi rozopne podprsenku. Keď ma z nej vyslobodí, postrehnem slastný povzdych a vzápätí jeho jazyk na bradavke.

Och. Začne sa s nimi hrať, jazykom ich láskať a vzápätí sať perami.

Tam dolu sa mi rozlieva teplo a prepadáva ma túžba, ktorej ani sama nerozumiem. Veď som v moci psychopata, tak prečo ma moje vlastné telo zrádza? Opúšťa prsia a pár sekúnd necítim ani jeho dotyky, ani pery.

Ako asi vyzerá? Kto to vlastne je? Nepýtam sa už nič, lebo viem, že mi neodpovie. Skoro sa zbláznim, keď sa dotkne môjho klitorisu. Jazykom.

Je to nečakané a prekvapí ma to. Skôr by som čakala, že ma pretiahne, ale on nie. Hrá sa so mnou ďalej a ja neviem, či kričať od strachu alebo od slasti. To, čo sa tu práve deje, nie je normálne. Nejaký muž mi robí orálny sex a robí to tak dobre, že sa musím ovládať, aby som nevzdychala. Nie, nemôžem mu dať najavo, že niečo pri tom cítim.

Zrazu sa na mňa vyhupne. Je ťažký a vonia drahým parfumom. Určite to nie je žiaden bezdomovec, ale blázon to rozhodne je.

Nestíham sa spamätať z toho, že na mňa vyliezol, keď do mňa nečakane vnikne a ja zhíknem. Prekvapí ma veľkosť jeho penisu, ale i spôsob, ako to urobil. Rýchlo a drsne. Akoby sa už nemohol dočkať, kedy ma bude mať.

Prirazí druhýkrát, tretíkrát, štvrtýkrát… a ja už nedokážem zastaviť orgazmus. Nedokážem to. Moje telo sa správa ako zmyslov zbavené. I keď sa mozog bráni, nemôžem ovládať pocity v lone. Sú silné, spaľujúce, vibrujú mi celým telom. Zastonám. Jeho tichý smiech mi napovie, že je spokojný s výsledkom. Nevnímam svet, iba orgazmus. Šialený orgazmus, ktorý som práve dosiahla so šialencom, ktorý ma uniesol.

A nie som šialená náhodou ja?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x