bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zamýšľam sa...

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zamýšľam sa...

Ako prominentná osobnosť americkej kultúrnej scény, ale pôsobí aj v najrozličnejších oblastiach verejného života a zároveň matka štyroch detí Maria Shiverová veľmi dobre vie, aký môže byť každodenný život prekvapujúci, nepredvídateľný a stresujúci. V tejto pôsobivo a úprimne napísanej knihe sa rozhodla podeliť o podnetné a inšpirujúce úvahy sprevádzané citátmi známych osobností a krátkymi osobnými modlitbami, aby čitateľov povzbudila zamyslieť sa nad rôznymi aspektmi života, vyvolať v nich emócie, rozosmiať ich a pomôcť im na ceste k niečomu, čo sama nazýva otvoreným poľom – je to imaginárne miesto plné radosti, smiechu a priateľstva. Miesto, kde sa stretávajú vyrovnaní, cieľavedomí ľudia, aby spoločne snívali a budovali okolo seba krajší svet. Je to miesto plné nádeje a porozumenia.

Kniha Zamýšľam sa... je vhodná pre ľudí každého veku a v akejkoľvek životnej situácii. Píše v nej, že narodiť sa do bohatej rodiny ešte neznamená, že vás čaká dokonalý, šťastný a bezstarostný život. Každý, i keď niekto viac a niekto menej, musí prekonávať ťažkosti, životné úskalia, rany osudu, zvládnuť fyzické, emocionálne, finančné či profesionálne problémy a zápasiť s prekážkami na ceste za vytýčeným cieľom. Či už máte pocit, že máte všetko pod kontrolou, alebo je váš život v troskách, či robíte dlhodobú inventúru, alebo si jednoducho potrebujete dobiť energiu, k tejto knihe sa môžete vždy znovu a znovu vracať po radu a inšpiráciu prameniacu z osobnej skúsenosti. Pri jej čítaní máte pocit, akoby ste sa rozprávali s blízkym priateľom, lebo je výborným spoločníkom a výnimočným darom pre každého, kto je bezradný, zmätený, zaskočili ho nečakané udalosti, stagnuje či blúdi v začarovanom kruhu a potrebuje sa v živote pohnúť ďalej, dôstojne, rozvážne a s nádejou na dobrý koniec.

Maria Shriverová sa už od malička snažila vytvoriť si svoj priestor, prekliesniť vlastnú cestu, sformulovať vlastné presvedčenia a zistiť, aké je jej poslanie na svete. Celý doterajší život premýšľa, ako ho prežiť zmysluplne. Zmysluplný život nie je dokonalý. Všetci neustále robíme chyby, padáme, znovu vstávame a opäť sa o niečo pokúšame. Prináša päťdesiat úvah obohatených o citáty slávnych osobností a vlastné modlitby, ktoré pramenia z jej silnej viery. Jej cieľom je inšpirovať ľudí, aby zabudli na zhon každodenného života a pokúsili sa zistiť, kto skutočne sú, aké majú schopnosti, ako ich môžu rozvíjať a ako môžu ovplyvniť svet okolo seba, aby bol lepším a pokojnejším miestom na život.

Detaily o knihe

Názov: Zamýšľam sa...

Originálny názov: I've Been Thinking

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x