bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dnes len miluj

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 4,96 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dnes len miluj

Rachel Macy Staffordová, úspešná blogerka a autorka článkov v mienkotvorných médiách, v knižke Dnes len miluj povzbudzuje čitateľa, aby si život a svojich blízkych užíval plnými dúškami. Pre naplnený život je dôležité prosté každodenné prežívanie a radosť z prítomného dňa, čomu mnohí z nás v návale pracovného stresu neprikladajú až takú dôležitosť. Autorka radí čitateľom, aby sa zamerali na to, na čom im najviac záleží. Dnešná doba vyžaduje od každého jedinca perfekcionizmus, neustále náhlenie a schopnosť robiť takmer desať vecí naraz. Vyberáme si výkonnosť, rozptýlenie a efektivitu na úkor emócií, budovania vzťahov, osobného rastu a starostlivosti. Rachel zdôrazňuje, že netreba plytvať časom a neuvážene brať na svoje plecia požiadavky iných. Treba odmietať vyčerpávajúce spoločenské stretnutia a prestať sa zaoberať nepríjemnými ľuďmi. Pomôže nám to zbaviť sa prílišnej zaneprázdnenosti, večnej únavy, nadmerného stresu a roztržitosti.

Dnes len miluj – tieto tri slová majú silu oživiť srdce... váš domov... vzťah... vaše sny... i tento vzácny deň, deň od Boha – deň, čo máte pred sebou. Opakujte si tieto slová, keď vám vnútorná bolesť bráni milovať dnešný deň a seba samých, pretože sebakritizujúca a zahanbujúca taktika vás nijako neposúva vpred. Máte príliš veľkú cenu a hodnotu, aby ste boli na poslednom mieste v zozname vlastných priorít.

Netráp sa, srdce ťa povedie, máš voľné ruky... každý deň.

Rachel Macy Staffordová, známa aj ako mama, ktorá má čas, dáva čitateľom príležitosť užívať si plnými dúškami to, na čom najviac záleží: obyčajné každodenné chvíle a ľudí v nich. Jadrom tejto pútavej knižky zostavenej z krátkych príbehov z rôznych období života sú Racheline inšpiratívne slová. Je to svieži, nadčasový zdroj povzbudení do všedných dní, z ktorého možno čerpať vždy, keď človek potrebuje nájsť zmysel v nezmyselnej situácii... keď má unavenú dušu... ťažké srdce... chýbajú vám priatelia... Životodarné slová Dnes len miluj vám pripomenú skúsenosti a prostriedky, ktoré už máte a môžu vás nasmerovať k tomu, čo je v živote podstatné. Bez ohľadu na to, v akom ste rozpoložení a čo prežívate, nájdete v nej čriepky múdrosti a povzbudenie urobiť každý deň niečo dobré.

DNES LEN MILUJ – svetlo, keď neviete čo ďalej
DNES LEN MILUJ – jednota, keď ste rozpoltení
DNES LEN MILUJ – úľava, keď niečo bolí
DNES LEN MILUJ – návrat k tomu, na čom najviac záleží

S knihou Dnes len miluj si budete viac všímať hlas srdca a vašou hnacou silou bude láska.

Detaily o knihe

Názov: Dnes len miluj

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x