bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prežila som svet

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 5,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,95 €
Ušetríte: 3,- € (zľava 34%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 7,52 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prežila som svet

Revydanie úspešnej knihy od Miroslavy Varáčkovej, Prežila som svet.

Volám sa Ela a som jedna z tých, čo prežili. Prišla som o svoju rodinu, priateľov, susedov a vo svojich sedemnástich rokoch som ostala celkom sama. Kedysi som chodila do školy, so spolužiačkami do kina, či len tak sa flákať mestom. Dýchala som čistý vzduch a jedla čerstvé rožky. Teraz väčšinu času trávim v starej stuchnutej pivnici a deň, kedy mám plný žalúdok, môžem pokojne nazvať šťastným. Volám sa Ela a som jedna z tých, čo prežili…

Napínavý príbeh zakázanej lásky, ktorá sa rodí v čase úpadku civilizácie. Svet je v ruinách, budúcnosť neistá, boj o život neúprosný. Podľahne Ela nádeji a túžbe milovať? Vráti jej ukrývaný vzťah do duše svetlo, alebo ju uvrhne do ešte väčšieho zúfalstva? A… prežije Ela vôbec najbližšie svitanie?

Detaily o knihe

Názov: Prežila som svet

Objednávací kód NADBK20831

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prežila som svet (Madamme, 3.9.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Opäť som mala možnosť si prečítať knihu z pera mojej obľúbenej autorky Mirky. Keďže si nečítam anatóciu kníh, nevedela som, do čoho sa púšťam. Po prečítaní prvých strán som ale vedela, že toto bude silná kniha. Boj o prežitie, strata milovaných ľudí. Predstavte si, jeden deň máte všetko. Chodíte do školy, máte rodinu, kamarárov a behom pár sekúnd nemáte nič. Zrazu žijete v úkryte, tme, bez denného svetla. Bojujete o svoj život. Tá bezmocnosť a strach, čo bude ďalej. Kladiete si otázku: budem mať čo jesť, uvidím najbližšie svitanie, či zapadajúce slnko? Kto Ele pomôže, aby mohla toto celé prežiť? Zrodí sa počas krutého obdobia LÁSKA a bude opäť šťastná? Príbeh sa odohráva v roku 2034. Svet po vojne, kde sa k moci dostali ,,ČISTÝ” jedinci. Len vyvolení môžu žiť čistý život, iní sú uväznení a prežívajú všetko zlé. Dúfam, že k nám sa nič také nedostane. Príbeh je vymyslený, ale poviem Vám, mala som strach, zimomriavky, lebo toto by sme nechceli nikto zažiť. Veľmi dobre spracovaný príbeh. Kniha sa čítala sama, príbeh bol dynamický a pútavý. Žiadne hluché miesta a do príbehu sa vcítite. Aj slzičky Vám vybehnú ako mne. To aká bola Ela silná a odvážna. Ja by som toto nedala, keby to mám prežiť na vlastnej koži. V knihe bolo veľa krásnych myšlienok na zamyslenie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x