bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nástroje titanov

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 16,72 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nástroje titanov

V knihe nájdete návody, ako dosiahnuť zdravie, bohatstvo a múdrosť. Tim Ferris – najpredávanejší autor rebríčka bestsellerov New York Times – za posledné dva roky zozbieral odporúčania a metódy od najúspešnejších ľudí z celého sveta. Upravená verzia poznámok, tipov a trikov, ktoré mu pomohli zdvojnásobiť svoj príjem, zvýšiť flexibilitu či prehĺbiť pocit šťastia, teraz vychádza v podobe knihy Nástroje titanov.

Tim Ferriss svojou kultovou knihou Štvorhodinový pracovný týždeň prekonal všetky očakávania, pokiaľ ide o ekonomické publikácie a stal sa najpredávanejším autorom v mnohých krajinách. Zažil navlas rovnaký osud ako Rowlingová s Harrym Potterom – rukopis odmietlo vyše dvadsať vydavateľstiev a keď vyšiel, publikáciu nestíhali dotláčať. Pokladajú ho za jedného z najinovatívnejších biznismenov a jeho vplyvnú internetovú reláciu The Tim Ferriss Show si do dnešného dňa stiahlo viac ako 100 miliónov ľudí. Tim Ferriss v Nástrojoch titanov ponúka to najlepšie z najlepšieho, čo odznelo v jeho vyše 200 hodinovom vysielaní Podcastu. Vo svojej šou spovedá špičkových športovcov, hercov, podnikateľov či lekárov, pýta sa na ich rituály, tajomstvá úspechu, stravovacie návyky a narábanie s financiami. V hlavných kapitolách sa sústreďuje na zdravie, múdrosť a financie.

Do objemnej publikácie by sa zmestilo 20 bežných kníh, takže sa nedá prečítať za niekoľko dní. Treba si dopriať čas, prehrýzť sa cez niekoľko sto strán a porozmýšľať, či prečítané vieme zužitkovať aj sami vo svojom živote. Nástroje titanov nám môžu život nesmierne uľahčiť, ale aj nesmierne skomplikovať, ak si toho naberieme príliš veľa na plecia. Tim prináša zaujímavú myšlienku, že neexistujú fixné pravdy. Správne alebo zavádzajúce rady, dobré či zlé, je na vôli každého čitateľa, aby si vybral, čo mu vyhovuje a čo by mu pomohlo k lepšiemu, ľahšiemu a úspešnejšiemu životu. Nezvyčajné názory a náhľady, rozličné uhly pohľadov, účinné ranné rituály, prospešné cvičenie, potravinové doplnky, mozgový tréning , umenie povedať nie a množstvo iných veľmi užitočných rád. Výpovede jednotlivých osobností si často protirečia a je len na čitateľovi, aby sa rozhodol.

Popri stovkách postupov sa naučíte aj:

Ako sa ráno optimálne „nastaviť“ podľa postupov Tonyho RobbinsaAko v živote „prejsť do útoku“ ako miliardár a úspešný investor Chris SaccaAko Arnold Schwarzenegger využíva metódy psychologickej vojny... a ako zarobil milióny ešte pred začiatkom svojej hereckej kariéryAko „Hollywoodsky čarodejník“ Robert Rodriguez premieňa nedostatky na výhodyAko prekonať neúspech a zlyhanie podobne ako bývalý člen elitnej jednotky Navy SEAL, Jocko WillinkAko prekonať strach a vybudovať si sebavedomie ako Jamie FoxxAko vyhľadávať príležitosti a otestovať ich pod stresom ako slávny podnikateľ Marc AndreessenAko klásť správne otázky ako úspešný autor Malcolm Gladwell, ktorý predáva svoje knihy v neuveriteľných nákladochAko legendárny hudobný producent Rick Rubin využíva saunu a drobné domáce úlohyAko komediant Mike Birbiglia prinútil prezidenta Obamu povedať „hovno“ (a ako komunikovať so slávnymi osobnosťami)Ako prekonať tvorivé bloky pri kreatívnej práci ako Paulo Coelho, autor Alchymistu (z ktorého sa predalo viac ako 60 miliónov výtlačkov)Ako slávna učiteľka meditácie Tara Brachová prijíma a využíva negatívne emócieAko si vytvoriť psychickú odolnosť pomocou troch metód generála na dôchodku Stanleyho McChrystala.Ako jeden z prvých zamestnancov firmy Google Chade-Meng Tan objavil tajomstvo šťastia.A omnoho viac.

Tim Ferriss prednáša pracovníkom svetových organizácií vrátane CIA a prezývajú ho Indiana Jones digitálneho veku. K závratnému predaju Ferrissových kníh prispel spôsob marketingu, akým sa rozhodol svoje diela šíriť. Namiesto toho, aby predával produkt, predáva nový trend. Nazval ho lifestyle dizajn a definoval ho ako kombináciu manažmentu, marketingu a produktivity. Príjemné čítanie!

Detaily o knihe

Názov: Nástroje titanov

Originálny názov: Tools of Titans

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x