bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Steve Jobs

Vydavateľ: Eastone Books (Eastone Group, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:546
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 17,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,99 €
Ušetríte: 7,04 € (zľava 28%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 20,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Steve Jobs

Dlho očakávaný životopis muža, ktorý jediný poznal skutočnú pravdu v pozadí „Apple kódu“, vychádza aj na Slovensku!

Životopis Stevea Jobsa, jedinečný svojho druhu a jediný autorizovaný samotným Jobsom, zakladateľom a CEO fenomenálnej spoločnosti Apple, príde na pulty slovenských kníhkupectiev už túto jeseň! Neprehliadnite!

Skutočnú pravdu o ikone úspechu novodobej technologickej éry a jeho fenomenálnej spoločnosti Apple sa dozvedia čitatelia v slovenskom vydaní autobiografickej knihy STEVE JOBS, ktorú vydáva vydavateľstvo Eastone Books vo svojej edícii Business Class.

Autorom unikátneho životopisu Stevea Jobsa je renomovaný novinár a publicista Walter Isaacson, bývalý predseda predstavenstva a CEO televíznej stanice CNN a niekdajší šéfredaktor časopisu Time Magazine.

Médiá sa neustále predbiehajú v tom, kto prvý prinesie „nové a zaručené“ informácie o tejto „technologickej popstar“ a jeho trendy určujúcej spoločnosti Apple. Steve Jobs je prezentovaný ako charizmatický vizionár, talentovaný podnikateľ a vynaliezavý inovátor s citom pre trhové trendy. Je oslavovaný a zatracovaný zároveň. Neustály informačný „boom“ okolo osoby Stevea Jobsa a spoločnosti Apple neraz sprevádzajú aj polopravdy, mýty a účelové dezinformácie. Jedno je však nesporné. Na hviezdnom úspechu v súčasnosti najhodnotnejšej IT firmy na svete sa najväčšou mierou podieľal práve Steve Jobs. On jediný poznal skutočnú pravdu v pozadí pomyselného „Apple kódu“.

Autor Walter Isaacson ponúka v knihe s prostým názvom STEVE JOBS výnimočný pohľad na Jobsov pracovný a súkromný život zároveň. Knižný portrét je výsledkom trojročnej práce založenej na exkluzívnych rozhovoroch a stretnutiach so samotným Jobsom, s členmi jeho rodiny, Jobsovými kolegami z Applu, ako aj s jeho konkurentmi.

Ak teda patríte k oddaným fanúšikom všetkého, čo má na sebe logo odhryznutého jabĺčka, ak premýšľate o vhodnom dare pre obchodných partnerov alebo pre niekoho blízkeho, kto je vyznávačom kultovej značky Apple alebo vás jednoducho len priťahujú príbehy úspešných biznismenov, ich vizionárske rozmýšľanie a nekonvenčné postoje, určite by ste si túto knižnú udalosť roka nemali nechať ujsť.

Detaily o knihe

Názov: Steve Jobs

Objednávací kód NADBK898

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x