bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zakázaná príťažlivosť

Vydavateľ: Lindeni (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Lepšia cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,99 €
Ušetríte: 1,40 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zakázaná príťažlivosť

Jana začína učiť na strednej škole. Ešte pred začiatkom školského roka ju kamošky zavolajú na disku, poriadne si vyraziť z kopýtka. Tam jej zamotá hlavu chutný Johny. Za katedrou ďakuje prozreteľnosti, že neskončili v posteli, lebo Johny drie lavice v maturitnom ročníku. Jana by mu rada dala zbohom, ale na tie vášnivé bozky a horúce dotyky sa nedá len tak zabudnúť. A Johny jej to svojím správaním vôbec neuľahčuje. Dokáže mu odolať a ustrážiť si aspoň prvý rok povesť prísnej pani učiteľky?

Detaily o knihe

Názov: Zakázaná príťažlivosť

Objednávací kód NA618765

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super (Klaudia Čechová, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Z anotácie sa to zdá byť ako klišé príbeh medzi učiteľkou a študentom.. No bude tomu naozaj tak? Úvod začínal svižne a vtipne, autorka nás hneď vtiahla do deja. Ja osobne takéto rýchle začiatky môžem! Hlavný problém začína dňom kedy sa študent Johny a učiteľka Janka stretávajú na spoločnej hodine. Na scéne sa objavuje svojská suseda ktorá však skrýva nejedno tajomstvo. Po tom rýchlom úvode sa tempo trošku spomalilo a nič také závratné sa nedialo.V polovici som už pochopila celú spojitosť Johnyho minulosti čo ma celkom zamrzelo(ale neubralo to na celkovom hodnotení). Vzťah som si po celý čas snažila nájsť k spolubývajúcim, no nešlo to. K záveru by som povedala len toľko – kde sa niečo slovenské končí, nemecké začína :) Celkovo knihu hodnotím ako príjemnú oddychovku so štipkou humoru, vášne ale aj dôležitým odkazom.

Úžasná (Štefánia Setéthová, 20.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jana úspešne promovala a od nového školského roka nastupuje do novej práce ako učiteľka. Predtým sa však stretne v bare s tajomným Johnom alias Jánom, ktorý jej učarí a pozve ho k sebe do bytu. Predtým, akoby k niečomu došlo John zaspí. Čo je ale dobre, lebo na druhý deň Janu v práci čaká nemilé prekvapenie. Ako zvládne Janka fakt, že Johny je jej študent? Vydrží ich puto aj na základe tejto skutočnosti? Kniha ma dostala hneď od prvej strany a každú jednu stranu som si užila! Až do poslednej bodky! Postavy som si obľúbila hneď. Janku, ako aj Johnyho. Od prvého stretnutia bolo cítiť iskrenie a to puto medzi nimi. Fandila som im, a dúfala som, že ich robota - škola nerozdelí. Dej bol plynulý a tak ako nechýbali vtipné úryvky (na ktorých som sa inak veľmi smiala, no nemohla som z toho fakt..) nechýbalo ani napätie, čo ma nútilo knižku čítať ďalej a ďalej. Až som bola na konci. Čo je škoda, lebo mi postavy budú chýbať. Všetky. Ešte aj tie vedľajšie som si obľúbila. Miestami som mala slzy na krajíčku, inokedy som pozerala, či to má byť vtip, alebo čo Proste dokonalosť Ak váhate, či si túto knižku prečítať, tak... ak ste romantická duša a máte rady komplikovaný vzťah, tak do toho! hneď teraz. Za ten koniec som veľmi rada, a najviac sa mi asi páčili časti, v ktorých boli aj básne, ako sa ich Janka snažila analyzovať, a tá časť so sadrou ma úplne dostala. A myslím, že úplne prvýkrát som mala slzy na krajíčku aj z toho, že je koniec

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x