bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Strážca nevinnosti

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:50

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Strážca nevinnosti

Po úspešných románoch zo stredovekého Anglicka Grófov syn a Ochranca prichádza Kristína Brestenská s ich voľným pokračovaním – nádherným príbehom o láske, hriechu, odpustení a o tom, ako pieseň potulného speváka navždy zmenila životy dvoch ľudí.

George de Romille sa po pomalej a bolestnej smrti svojho otca konečne stáva dedičom majetku a titulu lorda zo Skiptonu. Zhýralý otec mu zanechá spustnuté panstvo, prázdne sýpky i pokladnicu. Preto sa George rozhodne potlačiť svoju hrdosť a požiadať o pomoc švagra, ktorý je najmocnejším grófom v Anglicku. William de Warenne, manžel jeho sestry Amelie, žiada za poskytnutie pomoci protislužbu, a tak sa George vydáva na plavbu do Francúzska, aby v odľahlom kláštore vyhľadal grófovu vzdialenú príbuznú Annabelle de Angers a priviedol ju bezpečne do Anglicka. Počas spiatočnej cesty sa však na palube lode odohrá niečo, čo Annabelle zničí povesť a Georgeovi obráti život naruby...

Detaily o knihe

Názov: Strážca nevinnosti

Objednávací kód NA618475

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Strážca nevinnosti (Nikol Figuli, 26.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príjemné, pohodové čítanie. Odporúčam.

Strážca nevinnosti (Michaela, 19.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tvorbu pani autorky som si nesmierne obľúbila. Autorka si ma prvými dvoma knihami získala a na tento záverečný diel som sa nesmierne tešila. Štýl písania pani autorky mi nesmierne sadol, vďaka nemu sa kniha veľmi rýchlo a ľahko čítala. Už úvodne strany ma vtiahli do deja a nepustili, až kým som celú knihu nedočítala. V tomto diely bližšie spoznávame brata Amelie, Georga a príbuznú Williama, Anabelle. Sledujeme začínajúci vzťah medzi nimi, ktorý je zo začiatku plný bolesti a pocitu krivdy. Okrem toho sa tu objavujú postavy z predchádzajúcich dielov, takže sa dozvieme ako sa posunuli ich životy.  Dej knihy si môžeme prečítať z pohľadu oboch postáv. Po historickej stránke bola aj táto kniha perfektne spracovaná. Nemala som problém si predstaviť miesta, v ktorých sa dej knihy odohrával. Tak ako v predchádzajúcich dvoch knihách aj v tejto autorka pracuje s jednoduchými témami. Autorka pracuje hlavne s intrigami, zradou, sklamaním, nenaplnenou láskou aj samotným odpustením. Aj napriek týmto témam ide o jednoduchý príbeh.Jednoznačne ide o príjemné čítanie, ktoré ulahodí romantickým srdciam.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x