bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Atómové návyky - Malé zmeny, pozoruhodné výsledky

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,55 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Atómové návyky - Malé zmeny, pozoruhodné výsledky

Jednoduchý a overený spôsob, ako si vybudovať dobré návyky a zbaviť sa zlých

Atómové návyky ponúkajú overený návod, ako sa každý deň zlepšiť o jedno percento bez ohľadu na svoje ciele. Popredný svetový odborník na tvorbu návykov James Clear odhaľuje praktické stratégie, ktoré vás do detailov naučia, ako si dokonale osvojiť drobné prejavy správania, ktoré vedú k pozoruhodným výsledkom.
Ak vám padne zaťažko meniť návyky, problém nie je vo vás, ale v systéme, ktorý ste si vybrali. Neopakujete zlozvyky preto, že sa nechcete zmeniť, ale preto, že ste si na zmenu zvolili nesprávny systém. Nestúpate na úroveň svojich cieľov, klesáte na úroveň svojich systémov. S Atómovými návykmi získate plán, ktorý vám pomôže vystúpiť na novú úroveň.
James Clear dokáže rozložiť komplikované témy na jednoduché prejavy správania, ktoré sa dajú okamžite zaviesť do každodenného života a práce. Čerpá z biológie, psychológie a neurovied, aby vytvoril zrozumiteľnú príručku o tom, ako docieliť, aby ste dobré návyky vnímali ako nevyhnutné a zlé ako nemožné. Čitateľov inšpiruje a pobaví aj pravdivými príbehmi zlatých olympijských medailistov, oceňovaných umelcov, úspešných podnikateľov, život zachraňujúcich lekárov a hviezdnych komikov, ktorí sa pomocou umenia malých návykov vyšvihli na vrchol svojej profesie.
Atómové návyky zmenia spôsob, akým uvažujete o pokroku, a poskytnú vám nástroje a techniky, aby ste sa dokázali posunúť vyššie – či už ste športovec a chcete vyhrať preteky, líder, ktorý túži zoptimalizovať svoj podnik, alebo jednotlivec, ktorý by chcel skončiť s fajčením, schudnúť, zbaviť sa stresu či dosiahnuť trvalý úspech.

Detaily o knihe

Názov: Atómové návyky - Malé zmeny, pozoruhodné výsledky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

"Nedostatok sebauvedomenia je jed." (Martina, 18.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Už dlhšie rozmýšľam, čo by som mala napísať ku tejto knihe. Je plná myšlienok, ktoré vám autor hodí do tváre a vy potom rozmýšľate ako je možné, že ste si to doteraz neuvedomili. (Nie žeby ste o nich nevedeli, len ste ich nechceli vedieť). Kniha je písaná veľmi jednoduchým a zrozumiteľným štýlom. Za každou kapitolou je zhrnutie, čo vám prinesie ešte väčšiu jasnosť. Veľmi sa mi páči, že autor nám ponúka veľké množstvo aplikácií do bežného života, neskutočne veľa príkladov a skutočných príbehov, ako aj ten jeho.

Pomaly ďalej zájdeš. (Knihomoľka Evka, 13.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa môjho názoru sa po pandémii koronavírusu s odbornou literatúrou akoby vrece roztrhlo, tak prečo si z motivačno-náučného žánru vybrať práve túto knihu, a nie inú? Pohľad na svet mi zmenila pretože, po prvé tie jej rady sú písané pre laika, jednoduchým, no veľmi prehľadným štýlom. Príbehy zo života v duchu hesla "pomaly ďalej zájdeš," na začiatku každej kapitoly dokážu človeka naozaj presvedčiť a navnadiť k tomu, aby sa už konečne prestal vyhovárať a dal si šancu posunúť sa smerom dopredu nielen v sebadisciplíne. Áno, obsahuje aj štatistiky, avšak svoje tvrdenia nemá vycucané z prsta, ale podložené obrovským množstvom výskumov. Po druhé, a to je omnoho podstatnejšie, pri týchto publikáciách až raritné povedala by som, sa toto dielo snaží zamerať na riešenie koreňa problému. Autor nehreší, nekarhá, že robíme veci zle len ukazuje, ako ich aj tí, čo chcú mať všetko hneď, lebo tak diktuje doba môžu robiť lepšie. Totiž, že všetci môžeme prijať zodpovedné rozhodnutia. A po tretie po jej prečítaní budete mať zo seba lepší pocit. Skúste, a možno tiež zostanete milo prekvapení.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x